Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Prawda, szczera prawda.Bilex pisze:Prawda?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Aaaaaaaaaaaaaaa..... Fuck.
Dopiero teraz wyczytałem, że dzisiaj w Kongresowej występuje Dionne Warwick
.
Dopiero teraz wyczytałem, że dzisiaj w Kongresowej występuje Dionne Warwick

Dolce far niente 

po nowym roku czeka mnie prawdopodobnie przeprowadzka
buuu...już nie będę miał takiego zajefajnego widoku z okna 

WRC fan, a gdzie się wybierasz i dlaczego? Przenosisz się do Katowickiego 4TURBO ??? 

Tak, bo zawsze marzył o widoku na kuźnię huty KatowicePaweł_BB pisze:WRC fan, a gdzie się wybierasz i dlaczego? Przenosisz się do Katowickiego 4TURBO ???

(nie wiem, jaki jest widok z katowickiego 4T, ale taki industrialny widok to jest cymes)

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Po 20 latach babci się odechciało mieszkać ze mną i moją mamą :| (wiecie, z rodziną to się dobrze tylko na zdjęciach wychodzi). No więc się przenosimy, blok dalej...do ciotkiPaweł_BB pisze: WRC fan, a gdzie się wybierasz i dlaczego?

Widok na parking za 4turbo bywa zaaacnydevlin pisze: (nie wiem, jaki jest widok z katowickiego 4T, ale taki industrialny widok to jest cymes)![]()

Kurcze Wurc, słaba akcja...
A takie przeprowadzki "do bloku obok" sa najbardziej wkurzające jak trzeba wszystko przenosić...
jak już się przeprowadzać to co najmniej na inne osiedle!

A takie przeprowadzki "do bloku obok" sa najbardziej wkurzające jak trzeba wszystko przenosić...
jak już się przeprowadzać to co najmniej na inne osiedle!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
WRC fan to może niech się babcia przeprowadzi?
Babcie mają zazwyczaj mniej gratów, a poza tym łatwiej przeprowadzić jedną babcię niż dwie inne osoby

No to jest logiczna opcja (babcia z ciotką to siostry), kiedyś już rozważana ale kategorycznie odrzucona przez babcię (bo to mieszkanie jest jej i koniec
). Moja babcia to jest naprawdę ciężki przypadek, już powoli zaczynamy mieć z mamą tego dość, dlatego nie chce nam się już szarpać i się przenosimy.
Żeby było śmieszniej, to ciotka też ma jakieś "ale" odnośnie przenosin, także szykuje się niezła szopka

Żeby było śmieszniej, to ciotka też ma jakieś "ale" odnośnie przenosin, także szykuje się niezła szopka

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan,
naginaj do mnie. U mnie, dla Ciebie i Twoich bliskich, zawsze otwarte.
Współczuję....
Pozdrawiam
Grzegorz
naginaj do mnie. U mnie, dla Ciebie i Twoich bliskich, zawsze otwarte.
Współczuję....

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: WRC fan,
naginaj do mnie. U mnie, dla Ciebie i Twoich bliskich, zawsze otwarte
Dzięks

telekompromitacja polska (zwana również francuską dojarką) próbuje zmusić moją Madre do czynności niezgodnych z prawem....
na pohybel łachmytom.
na pohybel łachmytom.
Wróciłem od dentysty właśnie - czuje się jakby mi kto w ryj dał... 

Ręką czy nogą?Bilex pisze:Wróciłem od dentysty właśnie - czuje się jakby mi kto w ryj dał...

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Bilex pisze: Bez różnicy - i tak nic nie czuję...![]()
A kręgosłup nie boli ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Cicho teraz, bo odważylem sie zacząć jeść obiado-kolację i nie chcę sie zaraz ocknąć bez policzkaChloru pisze:Bilex pisze: Bez różnicy - i tak nic nie czuję...![]()
A kręgosłup nie boli ?

Bilex, nie gadaj nie gadaj, ja przez ostatnie dwa miesiace utylem, i mam kompulsywne jedzenie. Niedobrze jest. Niedobrze.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Jestem cały czas, duchem...FUX pisze: mały 5150, Dzieś sie chopie podziewał, jak cie nie bylo????![]()

Arno pisze:
Bilex, nie gadaj nie gadaj, ja przez ostatnie dwa miesiace utylem, i mam kompulsywne jedzenie. Niedobrze jest. Niedobrze.
Kocyki na kolankach już leżą, w ręku kubeczek z herbatką albo kakaem, ciasteczka na talerzyku do spożycia po rozmoczeniu tym co macie w kubeczkach?Bilex pisze: Ale przynajmniej głodny nie chodzisz![]()
Jak tak, to się przenieście do Trupiarni

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Mleczko 0% sugeruję lub wodę niegazowaną...Arno pisze: kompulsywne jedzenie

Wlaśnie zagryzam plackiem amerykańskim i popijam rumem; szkoda, że nie z Gwadelupy...
Dolce far niente