Paweł_BB pisze: wrzućcie ktoś foty z Cyny

reszta jeździ

Czyli że mnie nie ma?EterycznyŻołądź pisze: radekk, ale nikt nie twierdzi, że istniejesz
vibowit pisze: on, widzialem Twoj przejazd, ale Ciebie nie udalo mi sie poznac, ale pozdrawiam.
EterycznyŻołądź pisze: radekk, ale nikt nie twierdzi, że istniejesz.
I laskiesilon pisze: z forumskich poza Vetrem poznanym wcześniej nikogo nie zidentyfikowałem, poza oczywiście gwiazdą TVNale jakos śmiałości podejść nie miałem bo ciągle oblegały Go tłumy
hogi, pozdrawiam
Nie do końca, samochód jest na znajomego zarejestrowanyesilon pisze: istnieje, SIP to potwierdzi
urząd clący (fajne słowo) jego blok też
![]()
Właśnie, kto to taki?
EterycznyŻołądź pisze: SIP potwierdza, że ulepszanie hamulców jest niebezpieczne
razemEterycznyŻołądź pisze: między narodowe
Dzięki, powoli będę Was rozpoznawał. Choć z drugiej strony skoro ja nie istnieję to nie będę miał szans was spotkaćhogi pisze: Aga - Blue76 czyli forumowiczka Niuńka.
barbie pisze:Pozdowienia dla vergette, której niebiewską śliczność mijałam dzisiaj na Iwickiej ok. 18.30
Podziękowałesilon pisze:pozdrawiam wszystkich których na Cynie widziałem
Fajne są niektóre nasze forumowiczkihogi pisze:Aga - Blue76 czyli forumowiczka Niuńka.(z kropki)
Dokładnie. Że też mnie tam nie byłoPaweł_BB pisze: Fajne są niektóre nasze forumowiczki![]()