Dobra, przestańcie liczyć mi kasę. Każdy liczy tylko płacić nie ma komu

Wyluzuj Man.Konto usunięte pisze:Lucek, rozmów tak. Niestety, to nie wszystko.
Dobra, przestańcie liczyć mi kasę. Każdy liczy tylko płacić nie ma komu
Tiaaaaaowoc666 pisze:Panowie, jeśli ktoś jest zainteresowany czymś (Gal!) bardzo proszę - piszcie PW.
Nie mam ostatnio w ogóle czasu na fora :(
Gracowy napisał/a:
A co do tej Hondy która latała to Smochodzik uwierz mi że to głupie uczucie jak widzisz ze Cie na prostej .... Honda dochodzi??:
zajęty na maksa owoc666 pisze: Czerwona? 270KM z N/A.
Czarna miała 260, za to lepszy hebel, ale gorsze opony.
LouCyphre pisze: masz pretensje
Luźny jestem jak gumka w majtkach.LouCyphre pisze: Wyluzuj Man
Czyżby Godlik przejął cały rynek komórkowyGodlik pisze: Rozmawiać, rozmawiać. Jak najwięcej. W końcu na moją pensję pracujecie
Jak będziesz go miał dosyć, to daj znać.remek pisze:np. zniknela ksiazka adresowa, innym razem nie dalo sie zadzwonic (zarowno przez ksiazke jak i klawiature), teraz nie chce sie wlaczyc za nic na swiecie - ladowalo system do wyczerpania baterii.
Pewnie jak zwykle - najpierw US później EU, ale co to ma za znaczenie? Kupić można wszędzie.FUX pisze:W RPGal pisze:Oficjalnie - przed świętami.
W Polsce wcześniej niż w Stanach?FUX pisze:Około października br.
Cena 600-700juro....Gal pisze:W Polsce wcześniej niż w Stanach?FUX pisze:Około października br.
Jak tak będzie, to zacznę wierzyć w cuda...![]()
Garmin zapowiada premierę na "before Christmas" i ma to sens. Znając ich "poślizgi", to myślę, że jak będzie w październiku to fajnie, a jak 21. grudnia, to się nie zdziwię...![]()
W każdym przypadku i tak najpierw w US.
FUX pisze: Cena 600-700juro....
P.S. Zamowic Ci w ciemno...![]()
Taaak.Gal pisze:FUX pisze: Cena 600-700juro....
P.S. Zamowic Ci w ciemno...![]()
W Stanach już w Euro sprzedają?![]()
Ten Bush to jednak gospodarkę do ruiny doprowadził...![]()
No właśnie. Z windą XP jest podobnie. Komputer 1,5 roku i chodzi jakby chciał, a nie mógł....Gal pisze: Ja i tak nie kupię tego zanim nie pojawi się trzecia generacja softu (jak z każdym Garminem i większością sprzętu obecnie).