Dawno, dawno temu (1993?) w jednej gazecie zatytułowaliśmy test Celiki 1.6: "Królowa parkingu". Chłopaki z Toyoty wciągnęli nas na indeks na dość długo...Barthol pisze: 1.6 u Forda.
Nasze pikczery
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Nasze pikczery
nie, ja spokojnie :) poprostu czasem lepiej się ugryźć w język :)gregski pisze:zagatka,
nie nerwujsja, fotki za to ladne
zakup? jak się wylecze z tzw "zdrowego rozsądku"vibowit pisze:Co się tak wzburzyło?Nie nerwujsia..Autka bardzo fajne, a zdjęcia jeszcze lepsze.Kiedy planowany zakup?
Tak więc chopaki spokojnie, będe żyć :-D dzięki za troskę
to takie? :>Barthol pisze:
Ja z tej dwójki to wolałem Mantę (piękna lina nadwozia)
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
to ja pamiętam jak w jednym radiu było coś na kształt "weekendu z gwiazdą" i gościem tej audycji był Hołek. Opowiadał o swojej karierze i swojej rajdowej Toyocie. Koniec końców wylądowali z dziennikarzem na giełdzie samochodowej i oglądali Celic'ki, wszystkie to były 1.6 i Krzysiek: "bo to są takie kobiece silniczki i o właśnie tu mamy panią za kierownicą"WiS pisze:Dawno, dawno temu (1993?) w jednej gazecie zatytułowaliśmy test Celiki 1.6: "Królowa parkingu". Chłopaki z Toyoty wciągnęli nas na indeks na dość długo...Barthol pisze: 1.6 u Forda.
Swoją drogą takie st185, cena to drobne 19500 euro

A co do manty:
Na zdjęciu zrobionym przez zagatkę Manta ma chyba front zrobiony przez firmę Mattig jest.
Ja zdecydowanie wolę wersję taką:

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
kolega powiedział, że to Manta...dalej nie wnikałamBarthol pisze: A co do manty:
Na zdjęciu zrobionym przez zagatkę Manta ma chyba front zrobiony przez firmę Mattig jest.
PS. Ale na zdjęciu wklejonym przez Ciebie, ma ona coś z Capri :)) albo na odwrót :)
jak dla mnie to więcej podobieństw można zobaczyć do Nissana 200sx s14 ;) niż do Capri ;D (chyba, że mówimy o wariancie manta 3d, to faktycznie ta tylna klapa unoszona razem z szybą to coś jak w Capri)zagatka pisze: PS. Ale na zdjęciu wklejonym przez Ciebie, ma ona coś z Capri :)) albo na odwrót :)
mów do mnie jeszczeBarthol pisze:jak dla mnie to więcej podobieństw można zobaczyć do Nissana 200sx s14 ;) niż do Capri ;D (chyba, że mówimy o wariancie manta 3d, to faktycznie ta tylna klapa unoszona razem z szybą to coś jak w Capri)zagatka pisze: PS. Ale na zdjęciu wklejonym przez Ciebie, ma ona coś z Capri :)) albo na odwrót :)
vibowit pisze:zagatka pisze:...bo nie warto...
Co się tak wzburzyło?
Nie nerwujsia..
Nie co, tylko kto i ja jestem pewien kto
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Manta 3d, a dokładniej Manta BCC (fotkę pożyczyłem z http://www.mantaclub.pl )zagatka pisze:mów do mnie jeszczeBarthol pisze:jak dla mnie to więcej podobieństw można zobaczyć do Nissana 200sx s14 ;) niż do Capri ;D (chyba, że mówimy o wariancie manta 3d, to faktycznie ta tylna klapa unoszona razem z szybą to coś jak w Capri)zagatka pisze: PS. Ale na zdjęciu wklejonym przez Ciebie, ma ona coś z Capri :)) albo na odwrót :)

a Nissan 200sx s14 (z profilu czuć fascynacje Mantą

(foto by google)
mały 5150 pisze:
Nie co, tylko kto i ja jestem pewien kto![]()
ja nie wiem, ale ja dla mnie to podobne
zagatka, a czy ja mówię, że nie
.
no nieBarthol pisze:zagatka, a czy ja mówię, że nie.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150 pisze: Nie co, tylko kto i ja jestem pewien kto![]()
![]()
Kto, kot, kto? Mów szybko!
To to nie jest kadet po wieśtjuningu?!Barthol pisze: Manta 3d, a dokładniej Manta BCC (fotkę pożyczyłem z http://www.mantaclub.pl )
Obrazek
IchaaaEterycznyŻołądź pisze:mały 5150 pisze: Nie co, tylko kto i ja jestem pewien kto![]()
![]()
Kto, kot, kto? Mów szybko!
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: IchaaaUderz w stół...
Chcesz mi powiedzieć, że całe to zamieszanie o jakiegoś przyszywanego forda drugiego sortu? W dodatku niezbyt ładnego?! Naprawdę?!
Barthol pisze: Swoją drogą takie st185, cena to drobne 19500 euro

Znacie najkrótszy dowcip o Mancie ? ;>
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
WRC fan pisze: Znacie najkrótszy dowcip o Mancie ? ;>
Dawaj ;>
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Się śmiej...jak kiedyś od takiego dziada dostałem laską w plecy za to, że stałem na przystanku 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Nie ma wątku poświęconego "ciekawym" rejestracjom więc wklejam tutaj. Myślę, że ta napawa optymizmem potencjalnych klientów 
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze: Myślę, że ta napawa optymizmem potencjalnych klientów
szczególnie tych z maja