chyba nie. Problem poruszany także na forach zagramanicznychesilon pisze: a może partia z wadą materiałową ?

chyba nie. Problem poruszany także na forach zagramanicznychesilon pisze: a może partia z wadą materiałową ?
Tylko tam nikt nie gada bzdur, tylko wymienia sprzęgła bez szemraniaminimus pisze: Problem poruszany także na forach zagramanicznych
Czyli jednak w cywilizowanym świecie nie jest to takie oczywisteminimus pisze:zależy gdzie. W Rumunii ponoć niechętnie
rutek111 pisze: Ponadto zajrzyjcie pod samochód - czy jest w Polsce jakikolwiek niezardzewiały wydech w Foresterach III. W ASO powiedzieli mi, ze to przez transport morski (hahahah) Jakoś w Maździe 6 po 3 latach mogę przy wydechu się golić.
Potem powiedzieli mi, że pod koniec gwarancji wymalują mi wydech i będzie jak nowy (ciekawe co zrobią od wewnętrznej strony, w Niemczech wymieniają wydech na nowy, a SIP maluje farbą do kaloryferów.
Barthol pisze:http://moto.pl/MotoPL/10,90142,8062002, ... .html?bo=1
od 01:04
"Tylko aplauz i zaakceptowanie".Konto usunięte pisze:Jak zwykle dobrzy są tylko tacy dziennikarze, którzy o nas piszą hymny pochwalne. Krytyczni są zawsze nieprofesjonalniOt, życie
Halo halo, ten materiał na mote.pl na pewno nie był obiektywny.leon pisze:"Tylko aplauz i zaakceptowanie".Konto usunięte pisze:Jak zwykle dobrzy są tylko tacy dziennikarze, którzy o nas piszą hymny pochwalne. Krytyczni są zawsze nieprofesjonalniOt, życie
No wiesz, materiał ukazał się zdaje się po nazwaniu dziennikarza inteligentnym inaczej. Więc sobie chłopak poużywał na SIP-ie. Patrząc na komentarze pod materiałem, na moto.pl, ma wielkie grono zwolenników. To oczywiste, że materiał był nie do końca obiektywny. Ale dyrekcji SIP też się przyda lekcja pokorygkryza pisze: Halo halo, ten materiał na mote.pl na pewno nie był obiektywny.
gkryza pisze: Znalazły się w nim informacje o problemach wydumanych (sprzęgło śmierdzi podczas jazdy w korku)
jak i brak było informacji o reakcji SIP.
Ale kiedy była reakcja sipu? Tuż przed programem? Czy po? Bo tak w ogóle to reakcja chyba właśnie była na skutek zainteresowania się sprawą mediami. Wcześniej chyba był jeszcze program w tvn turbo. A to wszystko po wmawianiu klientom przez wiele miesięcy, że nie umieją jeździć.gkryza pisze: jak i brak było informacji o reakcji SIP.
Na moto.pl były dwa materiały, nazwanie dziennikarza mało inteligentnym odbyło się po pierwszym, drugi był na to reakcją :)Konto usunięte pisze:No wiesz, materiał ukazał się zdaje się po nazwaniu dziennikarza inteligentnym inaczej. Więc sobie chłopak poużywał na SIP-ie. Patrząc na komentarze pod materiałem, na moto.pl, ma wielkie grono zwolenników. To oczywiste, że materiał był nie do końca obiektywny. Ale dyrekcji SIP też się przyda lekcja pokorygkryza pisze: Halo halo, ten materiał na mote.pl na pewno nie był obiektywny.![]()
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć ze sprzęgło zaśmierdzi jak się je przetrzyma powyżej 2 tys obrotów.Konto usunięte pisze:gkryza pisze:gkryza pisze: Znalazły się w nim informacje o problemach wydumanych (sprzęgło śmierdzi podczas jazdy w korku)
jak i brak było informacji o reakcji SIP.
Nie śledzę problemu zbyt uważnie, ale w korku sprzęgła używa się dość intensywnie, łatwo mi sobie wyobrazić, że w korku śmierdzi również.
Reakcja była po programie w TVN turbo, przed obydwoma programami na moto.pl.minimus pisze:Ale kiedy była reakcja sipu? Tuż przed programem? Czy po? Bo tak w ogóle to reakcja chyba właśnie była na skutek zainteresowania się sprawą mediami. Wcześniej chyba był jeszcze program w tvn turbo. A to wszystko po wmawianiu klientom przez wiele miesięcy, że nie umieją jeździć.gkryza pisze: jak i brak było informacji o reakcji SIP.
I jak dla mnie to program był wystarczająco obiektywny.
I po 2 latach awanturowania się wkur.... klientów, którzy niejednokrotnie mając na koncie setki tyś przejechanych w życiu km dowiadywali się od SIP'u, że teraz nie potrafią jeździć i w chwilę niszczą sprzęgło. I byli kasowani na parę k zł. Gdzie w dodatku za granicą ASO bez gadania wymieniało sprzęgło na gwarancji.gkryza pisze:Reakcja była po programie w TVN turbo, przed obydwoma programami na moto.pl.
tadeklodz pisze:i z całej tej debaty wynika że dobrze zrobiłem kupując benzynę z AT
diesla u konkurencji...i z całej tej debaty wynika że dobrze zrobiłem kupując
a dlaczego moj diesel z reczna skrzynia nie wali w korku?Konto usunięte pisze:gkryza pisze:
Nie śledzę problemu zbyt uważnie, ale w korku sprzęgła używa się dość intensywnie, łatwo mi sobie wyobrazić, że w korku śmierdzi również.
Dealer stwierdził najwyraźniej podczas jazdy próbnej, że jesteś kompatybilny z autem, które zamierzasz kupić. W konsekwencji sprzedano Ci auto, uznając przy okazji, że dodatkowe szkolenia/instrukcje nie są potrzebne. Oczywistą konsekwencją stwierdzenia przez dealera braku kompatybilności byłaby odmowa sprzedaży ropniaka z ręczną skrzynią i, ewntualnie, ofreta sprzedaży czegoś innego. Doprawdy trudno to inaczej rozsądnie wytłumaczyćArno pisze: a dlaczego moj diesel z reczna skrzynia nie wali w korku?
no sie pytam? Dlaczego?
Dlaczego nie dostalem spec instrukcji jak jezdzic samochodem?
NO SIE PYTAM DLACZEGO! czuje sie zaniedbany jako klient mojego serwisu sprzedaznego