podsumowanie ostateczne jest takie, że zaskakująco fajne auto , dla mnie fajne i zaskakujące z powodu naprawde świetnej trakcji

a fotek niezbyt bogato bo jeździłem ciągle

Prawie tak fajne jak "NOWOŻEŃCY"FUX pisze:Arno, fajne masz indywidualne tablice...
Arno pisze: podbno mowi esilon, juz mi sie nie swieca z tylu diody na gorze
A czekaj, to ten kolega od padnietej opony mowil, ze mi sie z tylu przestaly swieci na klapie niektore diody.esilon pisze:Arno pisze: podbno mowi esilon, juz mi sie nie swieca z tylu diody na gorze
nic takiego nie mówiłem, ja tylko widziałem z tylnej kanapy wściekle migający taki trójkąt ostrzegającoinformujący o tym, że kierowca postanowił skorzystać z systemów antyposlizgowych
w audi odpowiednie dzienne jakby lekko przygasaja gdy się włączy kierunkowskaz może w mercedesie jest jeszcze lepiej czyli na ruch kierownicy reagują ;)
Ciekawy sposób testowania foteligregski pisze: pierwsze fotele ktorych siedziska siegaja do konca moich plecow.
Zawsze mnie zastanawiało, że skórzane są droższe....gregski pisze:e komfortowe w skorze.. ujj...
FUX pisze: gregski, zawsze mówię, że dupa do wygodnego szybko się przyzwyczaja....![]()
To zobacz, co dadzą w standardzie...gregski pisze: sens poprzedniego zdania byl taki, ze cklasse mi sie bardziej podoba bo jest jeszcze samochodem, nie promem kosmicznym
To urzadzenie jest genialne!gregski pisze:ale iDrive niestety tak..
Nie!gregski pisze: FUX, rozumiem, ze ty masz to samo w LR tylko graficznie ciut inne?
FUX pisze: Uwierz, ze po krotkim czasie, kilka dni, ogarniasz bezbolu.
tu mozesz miec racje.. 335xi moze byc ciekawa opcja choc jest duze prawdopodobienstwo, ze za ciasne...FUX pisze: Po cos bral wołowata 5-ę, skoro Ci polecałem 33od lub 335i.
Nie słuchałeś!