EURO 2012
Re: EURO 2012
No i pogoda zatrzymała mecz 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
bojar pisze: "Z czego się śmiejesz ? Sam z siebie się śmiejesz"!
Przyjacielu, to nie było pytanie.Gwoli wyjaśnienia , specjalnie dla Ciebie.To parafraza pewnej wypowiedzi.Konto usunięte pisze:a z czego sie śmieje - pozwól ale odpowiem ci najbardziej czytelnie dla ciebie- nie twoja sprawa
No cóż-może mam zbyt wielkie wymagania.

Znajomi forumowicze 

Kruszyn,
a może ma PW byś tak odpisał

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
bojar,
Bojarek, obiad dziś wcześniej jadłem ale przed 12 to nie było na pewno
A na temat : biedne Szwedy się już pakują. Następni do raju... Skłamałbym jednak, gdybym nie napisał, że mocno kibicowałem synom Albionu. A w ostatnim meczu grupy
Byk Byków, Wojownik Wojowników, Gladiator Gladiatorów i wreszcie Rzeźnik Winnych
Ladies&Gents
Mister Wayne Rooneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
THE SHOW MUST GO ON
Yeeeeas !
Bojarek, obiad dziś wcześniej jadłem ale przed 12 to nie było na pewno

A na temat : biedne Szwedy się już pakują. Następni do raju... Skłamałbym jednak, gdybym nie napisał, że mocno kibicowałem synom Albionu. A w ostatnim meczu grupy
Byk Byków, Wojownik Wojowników, Gladiator Gladiatorów i wreszcie Rzeźnik Winnych
Ladies&Gents
Mister Wayne Rooneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
THE SHOW MUST GO ON

Yeeeeas !
Brak podpisu.
burat, sorki weź gg odpal 

-
bojar
- 6 gwiazdek
Grzesiek , twoje wypowiedzi są delikatnie sprzeczne.
Gwoli wyjaśnienia.
Specjalnie dla Ciebie.
Następnie twój wpis.
A teraz znowu to.
To gdzie jest prawda prawdziwa?
No ,a może ja zbyt wiele wymagam.
Pzdr
Gwoli wyjaśnienia.
Specjalnie dla Ciebie.
To był wpis Burata o 11,29burat pisze:można się jednoczyć z kibicami przeciwników![]()
![]()
![]()
![]()
można w sposób inny niż my i Rosjanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Następnie twój wpis.
Grzesiek_67 pisze:burat,
we no, akurat jadłem obiad....![]()
![]()
A teraz znowu to.
Grzesiek_67 pisze:bojar,
Bojarek, obiad dziś wcześniej jadłem ale przed 12 to nie było na pewno![]()
To gdzie jest prawda prawdziwa?
No ,a może ja zbyt wiele wymagam.
Pzdr
bojar, fora mają to do siebie, że wpisy można czytać też dużo później niż zostały napisane. Np. o 13.30 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: bojar, fora mają to do siebie, że wpisy można czytać też dużo później niż zostały napisane. Np. o 13.30![]()
Drineczka ?

Brak podpisu.
Dzisiejsze mecze fantastyczne a ostatni to poezja i walka a nie pitu pitu na 5 milionów podań
btw. mam nieodparte wrażenie, że Franek czyta z kartki w tym wywiadzie
Strasznie rozbiegane oczka ma ;)
http://euro2012.tvp.pl/7715630/smuda-ni ... -przegrywa

btw. mam nieodparte wrażenie, że Franek czyta z kartki w tym wywiadzie

http://euro2012.tvp.pl/7715630/smuda-ni ... -przegrywa
Ostatnio zmieniony 15 cze 2012, o 23:32 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Ponadto bojar żyje w innej strefie czasowej, bo ja wpis burata mam o 12:29barbie pisze:bojar, fora mają to do siebie, że wpisy można czytać też dużo później niż zostały napisane. Np. o 13.30

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

A poproszęGrzesiek_67 pisze:barbie pisze: bojar, fora mają to do siebie, że wpisy można czytać też dużo później niż zostały napisane. Np. o 13.30![]()
Drineczka ?

-
bojar
- 6 gwiazdek
Co ty gadasz. To się tyczy wszystkich,oprócz Grześka.On czyta wszystko live.I nikt mnie nie przekona ,że jest inaczej.barbie pisze:bojar, fora mają to do siebie, że wpisy można czytać też dużo później niż zostały napisane. Np. o 13.30
bojar, zwrot brzmi ...:"idziemy się napić "bojar pisze: To kiedy pijemy?

-
bojar
- 6 gwiazdek
Za tę niestosowność sam się ukarzę.Kruszyn pisze: bojar, zwrot brzmi ...:"idziemy się napić "

A teraz do meritum. GDZIE I KIEDY?
Pzdr.
tttrrrrrrrr ZONKbarbie pisze:Nie Kruszyn, hasło przewodnie jest "Grzesiu, pijemy!"
Grzesiu napijemy się ?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
A tak ,to pierwsze najważniejsze hasłobarbie pisze: Nie Kruszyn, hasło przewodnie jest "Grzesiu, pijemy!"

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
OBK H6 pisze: Grzesiu napijemy się ? tak powinno być
Kruszyn pisze: "idziemy się napić
Grześ, pijemy. A oni niech dalej się zastanawiają.
kto się zastanawia? ja piję
a Grześ to nie wiem co robi 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6, zdrowie 

Twoje Gwiazdko
właśnie na strefie kibica był pokaz fajerwerków - powiem, że lepszy niż niejeden sylwestrowy - nie mam pojęcia z jakiej okazji, ale przyjemnie się oglądało z okna

właśnie na strefie kibica był pokaz fajerwerków - powiem, że lepszy niż niejeden sylwestrowy - nie mam pojęcia z jakiej okazji, ale przyjemnie się oglądało z okna

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
dziwne, że go nie zatrzymano
za wulgaryzmy w miejscu publicznym
----------------------------------
Cytat:
Koordynator dopingu i bębniarz mają się pojawić na każdym zajmowanym przez Polaków sektorze wrocławskiego Stadionu Miejskiego, na którym w sobotę Polska zmierzy się z Czechami. Ich zadaniem będzie organizacja wsparcia dla biało-czerwonych.
Na pomysł koordynacji dopingu polskich kibiców wpadły władze Dolnośląskiego Związku Piłki Nożnej
, które wcześniej złożyły także wniosek o zgodę na rozwinięcie w trakcie meczu stumetrowej biało-czerwonej flagi tzw. sektorówki.
- Mamy wystarczająco wielu chętnych, którzy mogą się w trakcie meczu pojawić z bębnami na trybunach i organizować doping. W takim spotkaniu wsparcie musi być głośne jak nigdy dotąd. Wszyscy wiemy jaka jest ranga tego spotkania więc mam nadzieję, że żadna dodatkowa motywacja do kibicowania Polakom nie będzie potrzebna - powiedział prezes DZPN Andrzej Padewski.
Bębniarze wraz z koordynatorami dopingu mają się pojawić w każdym sektorze zajmowanym przez polskich kibiców i organizować doping przez całe spotkanie. Natomiast już w trakcie grania Mazurka Dąbrowskiego naprzeciw głównej trybuny ma zostać rozwinięta stumetrowa biało-czerwona flaga. W czwartek UEFA wydała zgodę na rozwinięcie sektorówki, ale nie może ona przekraczać wielkością sektora, w którym ma się pojawić, aby nie blokować dróg ewakuacyjnych.
Flaga została już uszyta z godnie z normami UEFA i przywieziona do Wrocławia. Jeśli biało-czerwoni awansują do ćwierćfinału, to zostanie ona także zaprezentowana w kolejnym meczu. "Chcielibyśmy ją pokazywać aż do finału. Zgodnie z przepisami UEFA przed każdym meczem musimy jednak występować o zgodę, a sama sektorówka musi być oceniona przez specjalnego oficera UEFA" - tłumaczył Padewski.
Po raz pierwszy na Euro 2012 tak duża flaga pojawiła się podczas wtorkowego meczu Polska - Rosja. Rosyjski Związek Piłki Nożnej zgłosił do UEFA prośbę o pozwolenie wniesienia na stadion i wykorzystania przed rozpoczęciem spotkania ze współgospodarzami mistrzostw ogromnej sektorówki.
Rosjanie przedstawili wymagane atesty dotyczące bezpieczeństwa, w tym atest przeciwpożarowy, a komórka UEFA odpowiedzialna za bezpieczeństwo na stadionach wyraziła zgodę na wykorzystanie flagi przedstawiającej rycerza w zbroi z mieczem w ręku i opatrzonej ogromnym napisem "This is Russia". Rosyjscy kibice rozwinęli ją w trakcie odgrywania hymnów.
zródło PAP
ciekawe czy bębniarz oraz koordynator mają karty kibica pzpn-u
No i uszyli… co za wstyd dla naszej postępowej Ojczyzny. Jakiż to wyraz ksenofobii, ciemnogrodu, że o antysemityzmie i faszyzmie nie wspomnę. Miał być skok cywilizacyjny, a tu powrót do jakiegoś XIX wieku. Panie Adamie, panie Sewerynie proszę protestować, natychmiast. To jakaś PIS-owska prowokacja - cofamy się do średniowiecza, musimy mieć flagi i pod nimi stać
Co na tą flagę GW ? (jak to kiedyś napisali: flagi to przejaw prymitywizmu i działania plemiennego)

----------------------------------
Cytat:
Koordynator dopingu i bębniarz mają się pojawić na każdym zajmowanym przez Polaków sektorze wrocławskiego Stadionu Miejskiego, na którym w sobotę Polska zmierzy się z Czechami. Ich zadaniem będzie organizacja wsparcia dla biało-czerwonych.
Na pomysł koordynacji dopingu polskich kibiców wpadły władze Dolnośląskiego Związku Piłki Nożnej

- Mamy wystarczająco wielu chętnych, którzy mogą się w trakcie meczu pojawić z bębnami na trybunach i organizować doping. W takim spotkaniu wsparcie musi być głośne jak nigdy dotąd. Wszyscy wiemy jaka jest ranga tego spotkania więc mam nadzieję, że żadna dodatkowa motywacja do kibicowania Polakom nie będzie potrzebna - powiedział prezes DZPN Andrzej Padewski.
Bębniarze wraz z koordynatorami dopingu mają się pojawić w każdym sektorze zajmowanym przez polskich kibiców i organizować doping przez całe spotkanie. Natomiast już w trakcie grania Mazurka Dąbrowskiego naprzeciw głównej trybuny ma zostać rozwinięta stumetrowa biało-czerwona flaga. W czwartek UEFA wydała zgodę na rozwinięcie sektorówki, ale nie może ona przekraczać wielkością sektora, w którym ma się pojawić, aby nie blokować dróg ewakuacyjnych.
Flaga została już uszyta z godnie z normami UEFA i przywieziona do Wrocławia. Jeśli biało-czerwoni awansują do ćwierćfinału, to zostanie ona także zaprezentowana w kolejnym meczu. "Chcielibyśmy ją pokazywać aż do finału. Zgodnie z przepisami UEFA przed każdym meczem musimy jednak występować o zgodę, a sama sektorówka musi być oceniona przez specjalnego oficera UEFA" - tłumaczył Padewski.
Po raz pierwszy na Euro 2012 tak duża flaga pojawiła się podczas wtorkowego meczu Polska - Rosja. Rosyjski Związek Piłki Nożnej zgłosił do UEFA prośbę o pozwolenie wniesienia na stadion i wykorzystania przed rozpoczęciem spotkania ze współgospodarzami mistrzostw ogromnej sektorówki.
Rosjanie przedstawili wymagane atesty dotyczące bezpieczeństwa, w tym atest przeciwpożarowy, a komórka UEFA odpowiedzialna za bezpieczeństwo na stadionach wyraziła zgodę na wykorzystanie flagi przedstawiającej rycerza w zbroi z mieczem w ręku i opatrzonej ogromnym napisem "This is Russia". Rosyjscy kibice rozwinęli ją w trakcie odgrywania hymnów.
zródło PAP
ciekawe czy bębniarz oraz koordynator mają karty kibica pzpn-u

No i uszyli… co za wstyd dla naszej postępowej Ojczyzny. Jakiż to wyraz ksenofobii, ciemnogrodu, że o antysemityzmie i faszyzmie nie wspomnę. Miał być skok cywilizacyjny, a tu powrót do jakiegoś XIX wieku. Panie Adamie, panie Sewerynie proszę protestować, natychmiast. To jakaś PIS-owska prowokacja - cofamy się do średniowiecza, musimy mieć flagi i pod nimi stać
Co na tą flagę GW ? (jak to kiedyś napisali: flagi to przejaw prymitywizmu i działania plemiennego)