Kubica - rajdowa reaktywacja
Re: Kubica - rajdowa reaktywacja
chyba nasz fan jest na terapii bo start Roberta w nowym rajdzie mógł go doprowadzić do palpitacji serca

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
I tak się rozwali... w następnym

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A ja na to,że Kubica mi szalenie imponuje. Ma Megamocną psychikę.Po pamiętnej Kanadzie w następnym wyścigu punktówał,teraz po 20 miesiącach przerwy jechał szybko, po dzwonie znów jechał bardzo szybko. Facet jest nieprzeciętny !!! Poza tym ta ręka to chyba w niezłym stanie musi być,żeby tak ogarniał subarynę.eMTi pisze:7 na 9 wygranych OeSów...
Co Ty na to, JakcyX?Jacky X pisze: Teraz Kubek podjął duże ryzyko i mógł na tym dużo wygrać.Poprzedni rajd był sukcesem i Kubek wrócił na pierwsze strony miesięczników,które ...... nie zdążyły być wydrukowane kiedy akcje Kubicy znów niewiele są warte chyba. Niestety.
Ale i tak wolałbym aby to pokazywał w bolidzie. Co nie znaczy,że to nie jest to prawdziwa przyjemność oglądać jak jedzie Hawkiem.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
no wolno nie było 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
http://sport.tvp.pl/moto/wideo/kubica-p ... ym/8677638
Wymagany SilverLight z M$ :/
Podoba mi sie jego poczucie humoru.
Juz za miesiac mozna sie spodziewac kolejnych emocji. 
Wymagany SilverLight z M$ :/
Podoba mi sie jego poczucie humoru.
tekst z metą mnie zabił 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Myślę że warto poczytać, relacja z pierwszej ręki z rajdu i z rozmów z Robertem, Carfita:
edit - post został usunięty
i Bartekfi:
i Bartekfi:
Ostatnio zmieniony 2 paź 2012, o 14:45 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
no i niezły młyn się z tego szykuje bo już na Pudelku ich cytują

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No mogły sobie chłopaki odpuścić te info o tej jakiejś mikro gwiazdeczce telewizyjnej, o której nawet wcześniej nie słyszałem. Byłoby mniej sensacji. I teraz nie musieliby edytować i kasować postów.
Ale ciekawa była sama relacja z rajdu, uwagi o trasie, zawodnikach, samym klimacie rajdu i rozmowach z Robertem.
Ale ciekawa była sama relacja z rajdu, uwagi o trasie, zawodnikach, samym klimacie rajdu i rozmowach z Robertem.
no i znowu będzie, że forum trzeba zamknąćburat pisze:no i niezły młyn się z tego szykuje bo już na Pudelku ich cytują![]()
ale przygoda super
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tym razem chyba nie o to chodzi. Wypowiedzi Edwina i Bartka umieszczone na łamach forum SIP były cytowane w innych mediach.Oqrek pisze:
no i znowu będzie, że forum trzeba zamknąć![]()
tylko, że takie usunięcie nic nie daje, bo już tekst może być skopiowany gdzie indziej i tam dalej publikowany... Przykład: http://powrotroberta.blogspot.com/2012/ ... .html#more (stan na godzinę 16:35, można spokojnie tekst relacji z forum.subaru.pl przeczytać)jarmaj pisze:Myślę że warto poczytać, relacja z pierwszej ręki z rajdu i z rozmów z Robertem, Carfita:
i Bartekfi:
Szkoda, że tak to się skończyło bo pewnie teraz informacje będą rozchodziły się pocztą pantoflową...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Można tak bez pytana cytować?
Mam nadzieję, że jutro plotkarze znajda sobie inny intrygujący temat.
Mam nadzieję, że jutro plotkarze znajda sobie inny intrygujący temat.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hehe, carfit dzisiaj rządzi chyba w całym necie. Dam mu złoty login do forum chyba
z drugiej mańki jak te ciołeczki z serwisów plotkarskich działają. Można by cokolwiek napisać żeby się zindexowało w google i oni to bez sprawdzania łykają jak pelikany
z drugiej mańki jak te ciołeczki z serwisów plotkarskich działają. Można by cokolwiek napisać żeby się zindexowało w google i oni to bez sprawdzania łykają jak pelikany
można by im niezłego śmierdzącego kartofla za taki numer podrzucić skoro tak szybko łykają

Alan, Alan, Alan! pisze: Można by cokolwiek napisać żeby się zindexowało w google i oni to bez sprawdzania łykają jak pelikany![]()
Sprawdzimy? :-D
Trzeba wrzucić coś gdzieś że Jolanta i Aleksander się rozwodzą czy coś.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Azrael, prędzej, że Jarosław się żeni... 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Cholera coś mnie ominęła jakaś sęsacyjka 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
jak kolejni, jak to była pierwsza strona, która ich cytowała 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pierwsza w kolejnościeMTi pisze:
jak kolejni, jak to była pierwsza strona, która ich cytowała![]()