A mógłbyś trochę bardziej po polsku pisać?
Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich.
Od kilku dni jestem posiadaczem Subaru Legacy 2.0 GL (2000r.). Przyznam się, że przez dwa lata chorowałem na Mitsubishi Galanta V6 jednak w ostatnim miesiącu miałem okazję przejechać się autkiem spod znaku Subaru... no i tak mi zostało. :) Na dniach dostanę tablicę więc zaczną się pewnie pytanka.
pozdrawiam!

Od kilku dni jestem posiadaczem Subaru Legacy 2.0 GL (2000r.). Przyznam się, że przez dwa lata chorowałem na Mitsubishi Galanta V6 jednak w ostatnim miesiącu miałem okazję przejechać się autkiem spod znaku Subaru... no i tak mi zostało. :) Na dniach dostanę tablicę więc zaczną się pewnie pytanka.
pozdrawiam!
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

Salutto.
Od jakiegos czasu przeglądam to forum i całkiem tu u Was sympatycznie.
Jezdżę wolnossącym Legacy 2,2 w trochę starym roczniku (1994) :/
Jak na razie to moje pierwsze subaru, ale z pewnością nie ostatnie ;)
Pozdrawiam wszystkich.

Od jakiegos czasu przeglądam to forum i całkiem tu u Was sympatycznie.
Jezdżę wolnossącym Legacy 2,2 w trochę starym roczniku (1994) :/
Jak na razie to moje pierwsze subaru, ale z pewnością nie ostatnie ;)
Pozdrawiam wszystkich.
Think, Feel, Drive
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
						Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
Siema.
Możliwe że w moim życiu pojawi się Imprezka :) ale póki co to na początek chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o tych autkach. Witam wszystkich i pozdrawiam

Możliwe że w moim życiu pojawi się Imprezka :) ale póki co to na początek chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o tych autkach. Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich wlascicieli i pasjonatow marki Subaru, Mieszkam w Gliwicach i od ponad roku mam na stanie Subaru Legacy 2,5 z 99r. 
Pozdrawiam
Matka

Pozdrawiam
Matka
matka pisze: Pozdrawiam
Matka
no niee.. czyżbyśmy dorobili się kreskowej wersji kropkowej Mamusi?
Witam wszystkich nowych!!
Z wyglądu jest boski (choć zależy, które generacja), ale ten silnik porywający nie jest i wnętrze bardzo małe jak na taką dużą budę.... Subaru lepsze, no doubtDracon__ pisze: przez dwa lata chorowałem na Mitsubishi Galanta V6
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam jestem tu stary ale lekko nowy ( po dwóch tygodniach nieobecności - wakacyjności )
Witajcie na nowo

Witajcie na nowo
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
siemka  Piter 35  

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Witam,
wszystkich śmiertelnie chorych na wirus Subaru...
Z przykrością informuję, że nie posiadam subaru (jest b.mocno w planie), na stanie seniorstwa jest Forester 2,0XT 2003.
Mój cel: Impreza WRX STI 2006-2009
Jak coś nie tak to nie krzyczcie :-P
Pozdrawiam z okolic Żywca, HEJ

wszystkich śmiertelnie chorych na wirus Subaru...
Z przykrością informuję, że nie posiadam subaru (jest b.mocno w planie), na stanie seniorstwa jest Forester 2,0XT 2003.
Mój cel: Impreza WRX STI 2006-2009
Pozdrawiam z okolic Żywca, HEJ
- timoor
 - 1 gwiazdka
 - Auto: Forek 2.0 N/A + Legaś 2.2 GX
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Piter 35 pisze: Witam jestem tu stary ale lekko nowy ( po dwóch tygodniach nieobecności - wakacyjności )
Uff , tu się już niektórzy doczekać nie mogą :)
Struś ma wielkie oczy.
timoor pisze: Uff , tu się już niektórzy doczekać nie mogą :)
No właśnie pieniążki czekają ......
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

Piter 35 pisze:Witam jestem tu stary ale lekko nowy ( po dwóch tygodniach nieobecności - wakacyjności )
Witajcie na nowo![]()
السلام عليكم
witam jestem tu nowy  

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08  I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
moja lalka to subaru wrx combi 2004r 
  jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08  I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
Witaj, witaj!cerbera pisze:moja lalka to subaru wrx combi 2004rjestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc
Jakieś fotki byś zapodał
EDIT:
Już widziałem
eee... To jakieś forum lingwistyczne, czy o co kaman?timoor pisze:Konto usunięte pisze: السلام عليكم![]()
[asːaˈlaːmʊ aˈlæɪkʊm] :D
Witamy nowych! A zwłaszcza pana duże p 35
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

spalanie nie tak jak się jedzie dalej na wakacje i nie chce się tam być w nocywaryjat pisze: Mój cel: Impreza WRX STI 2006-2009