no właśnie aż przeprowadziłem śledztwo dziennikarskie głaszcząc młotek ciesielski coby to od razu zabić.FUX pisze: Ten news to do Coś śmiesznego...
No ale wygląda na fejka, chociaż... by mnie to nie zdziwiło.
no właśnie aż przeprowadziłem śledztwo dziennikarskie głaszcząc młotek ciesielski coby to od razu zabić.FUX pisze: Ten news to do Coś śmiesznego...
Właśnie. Jak się chce auto z silnikiem z maszynki do golenia, to się kupuje jakieś Mondeo, czy innego Cmaxa, a nie Mustanga. Tu MUSI być V8 i >5litrów.Arno pisze:Lukaszenka, sam piszesz niezły kompromis. kompromis to kompromis, co nienajlepszego, niedoskonałego, byle co prawdę mówiąc, rozwiązanie dla mas. Lipa.
Лукашэнка pisze: nie ładny kokpit...
szkoda że takie damskie to auto , no ni ma co kupic aby cieszyło jazda ,w miare wygodne i nie za wór kasy, ale czasyArno pisze: XV
z tymi śrubami to szalona wygoda.Chloru pisze:Arno, z tego co patrzę w sieci RSy mogą mieć inne fotele niż ST (nie siedziałem w ST). RS ma stołki Recaro mocowane na podobnym stelażu jak sportowy kubeł. Regulacji dokonuje się poprzez odkręcenie fotela, przestawienie, wkręcenie śrub z powrotem.
Dodatkowa obserwacja - postrzeganie wygody/jakości fotela zmienia się z wiekiem i/lub długością trasy jaką mamy pokonać (nie dotyczy jarmaja)
Albo nadaktywnego pasażera...Arno pisze: A swoją drogą to Focus ST kombi może być całkiem interesującym rozwiązaniem do przewozu psa.