zebrałaś młotkiem po głowie ?Konto usunięte pisze: I miałam jakieś takie niebezpieczne sny.....

zebrałaś młotkiem po głowie ?Konto usunięte pisze: I miałam jakieś takie niebezpieczne sny.....
To bym musiał umawiać za miesiąc :(Konto usunięte pisze:Stachu, ty weź No tych pacjentów w jakiś przyzwoitych odstępach przyjmuj.![]()
hemi112 pisze:Mrugnięcie komuś z naprzeciwka ,że nie ma swiateł ,a ten zapina pasy- bezcenne :)
Wiemy, ale już nie jest ostatni w polskim alfabecie, bo niedawno urodził mu się syn, któremu nadał imię Żywisław.stach22 pisze:O kurde,wiecie jak się nazywa jeden dziennikarz?
Żelisław Żyżyński![]()
Bardzo Pana przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać
I dlatego nie ide do pracy. Po co los kusić ;)Konto usunięte pisze:Jutro 13 piątek.![]()
vibowit pisze:Wiemy, ale już nie jest ostatni w polskim alfabecie, bo niedawno urodził mu się syn, któremu nadał imię Żywisław.stach22 pisze:O kurde,wiecie jak się nazywa jeden dziennikarz?
Żelisław Żyżyński![]()
Bardzo Pana przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać
Sam jesteś grzech.stefanekmac pisze:Gusła i zabobony to grzech, czyli 13 to normalna liczba ....
Tyle, że pechowastefanekmac pisze:Gusła i zabobony to grzech, czyli 13 to normalna liczba ....
Mogę się z nim napić,pogadać,przekazać pozdrowienia,ale mam nadzieję,że do obściskiwania się nie dojdzie.Konto usunięte pisze:cybel, uściskaj ode mnie Konto usunięteszona.![]()