Powitanie
Re: Powitanie
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Laleczka jezdzi sie cudnie,trzeba myslec i miec wyobraznie
z nia sie tanczy tango
a miesiek ....hmm....coz mi nie podchodzi, jezdzi jak po szynach {nic tylko prawa fizyki łamac} latwo go przewidziec i wogole jakis taki bez smaku. ni i ten dzwiek szlifierki za 19,99 z marketu. tu kazde subaru go bije na glowe. mam pare opcji zamiany ale nie ma sti..... a to chce
i miskiem nie przejade trasy krk - wrocław

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Witam wszystkich nowych
cerbera, czy wszystkie zdjęcia będziesz zamieszczał w dwóch wątkach

cerbera, czy wszystkie zdjęcia będziesz zamieszczał w dwóch wątkach

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

sie pogubiel troche 

a co nie mozna?? 

co robie?? 

dzis napewno!!!! 

Dobry wieczór Państwu
cerbera, czy ja tam widzę korsiaka w avatarze?

cerbera, czy ja tam widzę korsiaka w avatarze?
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Witam wszystkich w ten najmniej lubiany dzień... zwłaszcza, że wybieram się do lekarza z tą swoja boreliozą...
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Wasz stary wiarus w spódnicy
Witam wszystkich Forumowiczów!
Po dłuższym okresie przeglądania forum postanowiłem się w końcu zalogować
Pozdrawiam
Karlo
Po dłuższym okresie przeglądania forum postanowiłem się w końcu zalogować

Pozdrawiam
Karlo
nie to APBT Red Nose 

Miałam taki przymusowy odwykFUX pisze:Dzieś TY sie podziewała...

No nareszcieKarlo pisze:Witam wszystkich Forumowiczów!
Po dłuższym okresie przeglądania forum postanowiłem się w końcu zalogować![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Nadejszła wiepokomna chwila
czas wyjść z ukrycia i się przywitać
urodziłam sie w połowie hmmm roku , właściwie to w drugiej połowie roku..a dokładniej to w listopadzie.
Przyznaję się że kocham starego niemca a każda wolną chwilę spędzam nad/pod/w samochodzie..więcejgrzechów nie pamiętam
HOWGH

urodziłam sie w połowie hmmm roku , właściwie to w drugiej połowie roku..a dokładniej to w listopadzie.
Przyznaję się że kocham starego niemca a każda wolną chwilę spędzam nad/pod/w samochodzie..więcejgrzechów nie pamiętam

HOWGH

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zapomniałam!!!!!!!!!!!!! że pląsałam jeszcze na Michaelowym parkiecie z Grzegorzem z Adamowa i widziałam wejście ..... smoka
siema

siema

Moniqa,
witam moją ulubioną somsiadkę!
fajnie, że Cią tu przygnało

fajnie, że Cią tu przygnało

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Cześć moja ulubiona somsiadko
też się cieszę że się cieszą że ja się cieszę że tu jestem
kiedy robimy "włochate" spotkanko na małym, zimnym z pianką?

kiedy robimy "włochate" spotkanko na małym, zimnym z pianką?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Moniqa pisze:Nadejszła wiepokomna chwilaczas wyjść z ukrycia i się przywitać
![]()
Przyznaję się że kocham starego niemca a każda wolną chwilę spędzam nad/pod/w samochodzie..więcejgrzechów nie pamiętam![]()
HOWGH