Musze tam jednak pojechać. Nigdy nie piłem cherbaty.Konto usunięte pisze:Nawet nie wyobrażasz sobie jak smakuje "na drugi dzień" rano, cherbata z cytryno w szklance u Emila

Musze tam jednak pojechać. Nigdy nie piłem cherbaty.Konto usunięte pisze:Nawet nie wyobrażasz sobie jak smakuje "na drugi dzień" rano, cherbata z cytryno w szklance u Emila
Moje życie jest na tyle ciekawe, że nie muszę go urozmaicać nową ortografiąKonto usunięte pisze:Nic na to nie poradzę że masz smutne życie
Bo widzisz, bida panie, każdy grosz odkładam na paliwo do wurca żeby gdziekolwiek pojechać a tak kupił bym słownik i zamiast cherbatki dla bidoty piłbym herbatę dla bogaczy.Chloru pisze:Moje życie jest na tyle ciekawe, że nie muszę go urozmaicać nową ortografiąKonto usunięte pisze:Nic na to nie poradzę że masz smutne życie
no, a przecież wystarczy, że ktoś do "herbaty" doda "c" i już życie koloru nabieraKonto usunięte pisze: Nic na to nie poradzę że masz smutne życie
Dokąd to obieżyświacie podążasz?Chloru pisze:Towarzystwo wzajemnych aberracji w walce z okowami ortografii. Buziaczki z podróży. Nudy.
Eheś.Chloru pisze: Towarzystwo wzajemnych aberracji
co tam u was się odpitala? karambol w centrum i podobno śliskoKonto usunięte pisze:
Bezpiecznej podróży, nie rozpraszaj sie zbytnio bo ślizko dziś
Nie wjechali na podnośnik u Dziedzica... i o!Konto usunięte pisze: co tam u was się odpitala? karambol w centrum i podobno ślisko
elKonto usuniętee żondziKonto usunięte pisze: każdy grosz odkładam na paliwo do wurca
gdzie?szamot pisze: elKonto usuniętee żondzi
pierwsze słowo które przychodzi Ci do głowy jako rym do słowa gdzieeuyot pisze:gdzie?szamot pisze: elKonto usuniętee żondzi