Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Czemu znalezienie działającego kompresora graniczy z cudem ? (chyba na piątej stacji dopiero znalazłem :|)
Bo pompowanie jest "free".WRC fan pisze:Czemu znalezienie działającego kompresora graniczy z cudem ? (chyba na piątej stacji dopiero znalazłem :|)
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Bleee nie żyję, poprawiny Sucks :/ Znaczy Fajne były ale się po nich brzydzę alkoholem noo ...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
minimus pisze:W warszawie wszystkie działają
Tak, ale tam jest tylu nadymających się polityków, że muszą być jakieś ujścia ciśnienia.

jarmaj pisze: Tak, ale tam są takie masy nadymających się polityków
Mnie się wydaje, że tam się nie tylko politycy nadymają ...

P.S. Ale znam chlubne wyjątki od tej reguły

No to wreszcie sie do czegoś przydają.jarmaj pisze:minimus pisze:W warszawie wszystkie działają
Tak, ale tam jest tylu nadymających się polityków, że muszą być jakieś ujścia ciśnienia.
ehh no i mnie też rozłożyło. Konto usunięte jeśli Ci mocno dokucza ból gardła to polecam wywar ze startego imbiru. Najlepiej dodać miodu, bo sam jest straszliwie okropny, a z miodem tylko okropny
Ostro szczypie w gardło, ale jest lżej później. Tak gdzieś 200 ml i powinno pomóc, w razie potrzeby powtórzyć. Wczoraj mi dziewczyna zaaplikowała kubek na noc i dzisiaj jest trochę lepiej.
Muszę się kurować, bo w sobotę idę na wesele...

Muszę się kurować, bo w sobotę idę na wesele...
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Vicu - na pierwszej stronie tego wątku osa podała mi doskonała receptę którą stosuję od roku na kaszle, katary i bóle gardła. Jest nią Amol. Nie jem czosnków, cebuli, miodu, witaminy c i rutinoscorinów, skorbolamidów i niczego innego. Jak mnie dopada to 15-20 kropli Amolu wypijam kilka razy dziennie i to działa !!! Oso - bardzo mocno ci dziękuję !!!!!!
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Grzegorz, ja tam Osie nie wierzę.
Cała jej rodzina właśnie choruje, a Bilex jest chory permanentnie.

czarne jest piękne...
Tylko nie przedawkuj...vicu pisze: ale spróbuję też wypić.

O to tovibowit pisze:Grzegorz, ja tam Osie nie wierzę.![]()

Bo on by się mógł poczuć niezdrowy jak by akurat nie chorował.vibowit pisze: Bilex jest chory permanentnie.
Będzie dobrze, do piątku za kierownicę nie wsiadamGal pisze:Tylko nie przedawkuj...vicu pisze: ale spróbuję też wypić.

Pomyślałby, że umarł.Gal pisze:Bo on by się mógł poczuć niezdrowy jak by akurat nie chorował.

czarne jest piękne...
vicu pisze: Będzie dobrze, do piątku za kierownicę nie wsiadam![]()
A po piątku wsiadasz?

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Forum trzeba zamknąć, bo wygląda na to, że ten wątek jest najdłuższy na forum.
czarne jest piękne...
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Może im Amolu zabrakło. Albo nie stosują doustnie tylko smaruja ? Po spożyciu 15 kropli tworzy się w ukłądzie oddechowym taka wspaniałą mroźna przestrzeń przez którą powietrze swobodnie zmierza do i z płuc i dzięki temu można przeżyć/przespać czas choroby.vibowit pisze: Grzegorz, ja tam Osie nie wierzę.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Cudem boskim przed chwilą uniknąłem dość poważnych kłopotów.
Na al. Jerozolimskich, jadąc w kierunku rogatek miasta, ale jeszcze w centrum, pan w srebrnym, nowym citroenie ksara pikaso, z fotelikiem dziecięcym recaro na prawym tylnym, wciskał się bez kierunkowskazu na mój pas tak, że groziło to kolizją. Krótki sygnał dźwiękowy z mojej strony - i z mojej strony po sprawie. Ale nie, pan postanowił nauczyć mnie manier. Ja jadę z dzieckiem od lekarza, powoli, nie śpieszy mi się nigdzie - a pan i tak mnie blokuje, trzyma mnie za jakimś busem, jadącym 40 km/h jadąc równo z nim - całe aleje jerozolimskie aż do świateł pod WSP. Ruszamy ze świateł, pan nadal swoje zabawy - tak do połowy drogi między światłami a wiaduktem. W tym momencie szlag mnie trafił, na lewy, ogień, pan przyśpiesza ile może - ale ja mogę więcej, więc lekka panika, nagle pan w heble i skręca z pasa wiodącego na wiadukt w prawo, czyli wjeżdża pod wiadukt.
Bardzo mu za to dziękuję i dziękuję mu za to, że nie pojechał prosto dalej alejami, bo czekałem tam na niego dobre 10 minut. O, jak dobrze, że tam nie pojechał.
Na al. Jerozolimskich, jadąc w kierunku rogatek miasta, ale jeszcze w centrum, pan w srebrnym, nowym citroenie ksara pikaso, z fotelikiem dziecięcym recaro na prawym tylnym, wciskał się bez kierunkowskazu na mój pas tak, że groziło to kolizją. Krótki sygnał dźwiękowy z mojej strony - i z mojej strony po sprawie. Ale nie, pan postanowił nauczyć mnie manier. Ja jadę z dzieckiem od lekarza, powoli, nie śpieszy mi się nigdzie - a pan i tak mnie blokuje, trzyma mnie za jakimś busem, jadącym 40 km/h jadąc równo z nim - całe aleje jerozolimskie aż do świateł pod WSP. Ruszamy ze świateł, pan nadal swoje zabawy - tak do połowy drogi między światłami a wiaduktem. W tym momencie szlag mnie trafił, na lewy, ogień, pan przyśpiesza ile może - ale ja mogę więcej, więc lekka panika, nagle pan w heble i skręca z pasa wiodącego na wiadukt w prawo, czyli wjeżdża pod wiadukt.
Bardzo mu za to dziękuję i dziękuję mu za to, że nie pojechał prosto dalej alejami, bo czekałem tam na niego dobre 10 minut. O, jak dobrze, że tam nie pojechał.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Los sprawił, że nadal jesteś dobrym człowiekiem...devlin pisze: O, jak dobrze, że tam nie pojechał.

Devlin i dobry człowiek hmmm.... wydawałoby sie że to ex-definitione niemożliwe. ;)
Widzieliście:?
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10679506,ti ... caid=173a5
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10679506,ti ... caid=173a5
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
On się tylko tak kreuje na bezwzględnego, zimnego typa, a w istocie to gołębie serce...Azrael pisze:Devlin i dobry człowiek hmmm.... wydawałoby sie że to ex-definitione niemożliwe. ;)