nie zarobili by na obudowach extra..
przymierzam sie do tego 7+ i od razu kupie jakas pancerna obudowe otterboxa, ostatnio zmienialem ekran w moim

Wiecie jak to rozwiązanie się sprawuje ? Miał ktoś z tym do czynienia?euyot pisze:No można.
Kiedyś szukałem smartfona z zoomem optycznym, ale wszystkie miały wystające obiektywy. Jak wtedy czytałem ten artykuł to liczyłem na całkiem płaski telefon z tym rozwiązaniem.
busik pisze: Tomek - i tu się zdziwisz
firmy kupujące telefony chciałyby mieć na flotę właśnie takie coś. Pracownik nie ma siedzieć na fejsie, tylko dzwonić i pracować.
Będzie bluetooth - więc zestaw podłączy.
Tego mogą iść tysiące sztuk
jak chcesz siedzieć na fejsie, to se kup i opłacaj telefon prywatny. Taką odpowiedź usłyszysz.
niektóre linie lotnicze nie lubią S7 Edge prawie tak bardzo jak Note 7.Chloru pisze:Samsung S7
No ale jakie? Szukam czegoś co działa (bez bajerów) 7 dni i poza Nokią E 52 za 600 PLN nic nie ma.Konto usunięte pisze: Jest już dużo telefonów z pojemną baterią na rynku.
Edge mi sie podobaja. Swietny patent z ta krawedzia.damaz pisze:niektóre linie lotnicze nie lubią S7 Edge prawie tak bardzo jak Note 7.Chloru pisze:Samsung S7
P2 jest oferowany w T-Mobile. Dlatego na allegro i w komisjach można kupić go taniej niż w sklepach, a nadal z gwarancją.stefanekmac pisze:P2 ma 5100mA baterię i używany jest jako power bank właśnie.Ja wziąłem Lenovo k6 Note ale chyba sprzedam i wezmę ten P2.
Dobry wybór. Mocny, duży telefon z bardzo pojemną baterią. Moja znajoma kupiła go 2 miesiące temu i nieustannie się śmieje z ludzi, którzy codziennie szukają ładowarkiЛукашэнка pisze:P2 jest oferowany w T-Mobile. Dlatego na allegro i w komisjach można kupić go taniej niż w sklepach, a nadal z gwarancją.stefanekmac pisze:P2 ma 5100mA baterię i używany jest jako power bank właśnie.Ja wziąłem Lenovo k6 Note ale chyba sprzedam i wezmę ten P2.