folia rzondzi

damazie, stormy, super sprawa

Możemy się teraz Wami chwalić - wiesz, jaki szpan wśród przyjaciółek???stormy pisze: Wreszcie pierwsza impreza z której mamy jakąkolwiek dokumentację foto/video :)
Ale to nuda na dłuższą metę: wjazd-wklejka-szukamy drzewka-wyciągarka-wyjazd. I tak przez cały dzień. No dobra... jedna czasówka była. JEDNA!esilon pisze:podoba mi sie reakcja (3:13) automatyczna jeszcze przez zatrzymaniem wozu: szybka kontrolka gdzie jest jakies drzewo![]()
No fakt, na Sobolewiadzie trasa była mało urozmaicona.damazia pisze: Ale to nuda na dłuższą metę: wjazd-wklejka-szukamy drzewka-wyciągarka-wyjazd. I tak przez cały dzień. No dobra... jedna czasówka była. JEDNA!
Musiałam wyrzucić 3/4 zdjęć bo były identyczne: stormy moczy kuper w jeziorze vel damaź szuka drzewa.
Лукашэнка (w innym wątku) pisze: Masz już jakieś dalsze plany startów w tym sezonie?
Kolejny etap C.F.W.O. - Cup w tą niedzielę?
Oj tak,damaz pisze:donoszę, że C.F.W.O. Cup zakończył się tak:
http://www.adventura4x4.pl/galeria/c-f- ... ic,522#pic
zwłaszcza te trofiejneЛукашэнка pisze:chłopcy mali, jak i ci już więksi, lubią wypakowywać z pudełek nowe zabawki.
oj tam. za ok. tydzień zmociątko. na którym - najprawdopodobniej - znowu poznamy właściwe miejsce w szeregu.Konto usunięte pisze:megaszacun
To za ok. tydzień będziem przytulać do piersi i wyżymać kamizelki z łez, a na razie gratulujemy i pytamy o jakieś oblewanko...damaz pisze: za ok. tydzień zmociątko. na którym - najprawdopodobniej - znowu poznamy właściwe miejsce w szeregu
yyy....WiS pisze:pytamy o jakieś oblewanko
trenujesz systematycznie to miejsce w "zmotanym" szeregu zapewne sie zmienidamaz pisze: za ok. tydzień zmociątko. na którym - najprawdopodobniej - znowu poznamy właściwe miejsce w szeregu.
W życiu. Kocham mój prześwit. Jest w sam raz na polskie autostradydamaz pisze: amputując prześwit
Nareszcie, to masz Jeepa, który wygląda jak Jeep i jeździ po błocie PRAWIE jak Pająkminimus pisze:Nareszcie![]()