owijasz wokół kierownicy i działa

używam z lidla. płaski, na zatrzask, błyskawiczny demontaż, tani. dla mnie ideał. były dwa warianty: na telefon i na telefon + narzędzia.gregski pisze:Ktos poleci jakis dobry uchwyt na telefon do roweru?
Tylko firmy Herbert Richter. Bardzo dobrej jakości i w rozsądnych cenach. Miałem do samochodu.gregski pisze:Ktos poleci jakis dobry uchwyt na telefon do roweru?
To kwestia zbyt małej ilości pamięci do aktualnych wymagań. W iPadzie Pro mogę ze trzy spore aplikacje mieć jednocześnie otwarte bez odświeżania. Pomaga także możliwość podzielenia ekranu na pół lub 2/3 i praca na dwóch apkach jednocześnie. Ale i tak zgodzę się z tym, że:siewcu pisze: Ale u mnie telefon laptopa nigdy nie zastąpi... Chociażby ze względu na ciągły brak normalnego multitaskingu, nie da się jednocześnie mieć otwartej przeglądarki + komunikatora, bo przy przełączeniu z przeglądarki na jakąkolwiek inną aplikację, automatycznie odświeża stronę.
siewcu pisze: Smartfon życie ułatwi, ale nigdy nie zastąpi w pełni komputera.
gregski pisze:Podrzuc foto, bo zakladam, ze nie mowisz o nerce czyli torbie na pasku?
stefanekmac pisze:Stąd wziąłem chwalony Lenovo P2.Jest naprawdę mocna bateria -ponad 5 .