Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Coś niedobrego
Konto usunięte pisze:To rzeczywiście "coś niedobrego"
I to akurat wtedy, gdy wykupiliśmy abonament w LIMie

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Ja mam do lekarza 500m i jak przyjdę i widze kolejkę na więcej, niż 15 min. to wraqcam do domu. Po 11-ej wchodzę na strzał.

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A ja się leczę sam...
I żyję.
Na niestrawność: lampka koniaku, rum albo łyskacz. I głodówka. Na przeziębienie: łyskacz, rum albo lampka koniaku. I czosnek. Na bóle w plecach: rum, lampka koniaku albo łyskacz. I schabowy. Na chandrę: to, co zwykle, albo jakieś wińsko.
Bez recepty, bez kolejek...
I żyję.
Na niestrawność: lampka koniaku, rum albo łyskacz. I głodówka. Na przeziębienie: łyskacz, rum albo lampka koniaku. I czosnek. Na bóle w plecach: rum, lampka koniaku albo łyskacz. I schabowy. Na chandrę: to, co zwykle, albo jakieś wińsko.
Bez recepty, bez kolejek...
WiS, próbowaliśmy, ale Zośka (dzisiaj kończy rok
) na koniak i łiski się krzywi. 

czarne jest piękne...
.. a kasę zaoszczędzoną na konowałach można przeznaczyć na wyposażenie domowej "apteczki". Jedno ale - po Twoje lekarstwo niekiedy jednak zdarzają się kolejkiWiS pisze:Bez recepty, bez kolejek...
fitter happier more productive
To tylko w nocnych.srnk pisze: Jedno ale - po Twoje lekarstwo niekiedy jednak zdarzają się kolejki
Nie słyszałeś o profilaktyce?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- WiS
- 6 gwiazdek
Najlepszego dla Dostojnej Jubilatkivibowit pisze: dzisiaj kończy rok

(jest pretekst, żeby się dziś poleczyć...)
Kwestia przyzwyczajenia, na początku każdy tak ma. A jakby co, można spróbować rumu. Z miodem.vibowit pisze: na koniak i łiski się krzywi.
ProfesjonalistaGal pisze: Nie słyszałeś o profilaktyce?

Tylko pijak szuka pretekstu do picia. Ja mogę się napić bez pretekstu.WiS pisze:Najlepszego dla Dostojnej Jubilatkivibowit pisze: dzisiaj kończy rok![]()
(jest pretekst, żeby się dziś poleczyć...)

Tylko lekarstwa mnie wzięli i wypili.

Albo też wychowania.WiS pisze:Kwestia przyzwyczajenia, na początku każdy tak ma. A jakby co, można spróbować rumu. Z miodem.vibowit pisze: na koniak i łiski się krzywi.

czarne jest piękne...
To małe dziecko. Tylko z mlekiem.WiS pisze: A jakby co, można spróbować rumu. Z miodem.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Wisku a jak tam spotkania w klubie AAWiS pisze: Na niestrawność: lampka koniaku, rum albo łyskacz. I głodówka. Na przeziębienie: łyskacz, rum albo lampka koniaku. I czosnek. Na bóle w plecach: rum, lampka koniaku albo łyskacz. I schabowy. Na chandrę: to, co zwykle, albo jakieś wińsko.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Uważaj, żeby Cie WiS o niebieskie diody nie zapytał...Piter 35 pisze:Wisku a jak tam spotkania w klubie AAWiS pisze: Na niestrawność: lampka koniaku, rum albo łyskacz. I głodówka. Na przeziębienie: łyskacz, rum albo lampka koniaku. I czosnek. Na bóle w plecach: rum, lampka koniaku albo łyskacz. I schabowy. Na chandrę: to, co zwykle, albo jakieś wińsko.![]()

Dolce far niente 

Jestem już rozgrzeszony , wyspowiadałem sie z tego

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
Gal pisze:To małe dziecko. Tylko z mlekiem.WiS pisze: A jakby co, można spróbować rumu. Z miodem.

Dobry człowieku. Jako chrześcijanin wybaczam Ci tę złośliwość. I piję Twoje zdrowie.Piter 35 pisze: Wisku a jak tam spotkania w klubie AA
Whisky. Bez mleka.

PS. Z klubu mnie wywalili, jak zapytałem, czy składkę mozna wnieść we flaszkach

Nie mów, że malibu z mlekiem nie piłeś.WiS pisze:Gal pisze:To małe dziecko. Tylko z mlekiem.WiS pisze: A jakby co, można spróbować rumu. Z miodem.Muszę to kiedyś wypróbować
![]()
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
Nigdy. Ale mam kumpla, który czystą potrafił mieszać z mlekiem i pić takie drinki duszkiem... 

Fux ale to po metylowym najlepiej działa mleczko

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WiS pisze: Nigdy. Ale mam kumpla, który czystą potrafił mieszać z mlekiem i pić takie drinki duszkiem...![]()
Przecież jest nawet taki koktajl, którego składniki to m.in. czysta i mleko, nazywa się White Russianvibowit pisze: Trzeba mieć fantazję... i mocny żołądek.![]()

No przecież oni mają i fantazję i mocne żołądki.vicu pisze:Przecież jest nawet taki koktajl, którego składniki to m.in. czysta i mleko, nazywa się White Russian

czarne jest piękne...
http://boringpic.blogspot.com/2009/01/reality.htmlKonto usunięte pisze:To rzeczywiście "coś niedobrego"

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Piec nam się zawiesił i palimy tylko kominkiem , ciekawe do jakiej temperatury nam się obniży w nocy .
A no i czeka nas jeszcze dyżur przy pilnowaniu kominka
a firma przyjedzie pewnie dopiero w poniedziałek 
A no i czeka nas jeszcze dyżur przy pilnowaniu kominka

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Piter 35 pisze: Piec nam się zawiesił
Wciśnij RESET

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -