W oczekiwaniu na białe
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: W oczekiwaniu na białe
wlasnie wrocilem. Pojezdzilismy z Artim ze 3 godzinki. Tzn wliczajac pizze i inne takie. Jodlownik i wszystkie fajne miejsca w poblizu zaliczone.
zeby jeszcze tylko bandy byly, bo mialem ze dwa razy dusze na ramieniu a tam taaaakie fajne skarpy

zeby jeszcze tylko bandy byly, bo mialem ze dwa razy dusze na ramieniu a tam taaaakie fajne skarpy

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Szanowni forumowicze Sezon Zimowy 2008/2009 został OTWARTY!
Pod Górami Sowimi kilka cm śniegu a w wyższych partiach jeszcze więcej.
Z pediatrą (Remichiuszem
) spaliliśmy po pół baku na Jadłowniku.
RX prowadzi się fantastycznie, bardzo przewidywalnie, pięknie idzie bokiem (mimo nieposzperowanego napędu), zimówki mam wąskie więc i hamować się.
Jutro ma sypać i mrozić więc zapraszam wszystkich chętnych na upalanie do nas! JEST CUDOWNIE. 

Pod Górami Sowimi kilka cm śniegu a w wyższych partiach jeszcze więcej.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon, Ty lepiej deskuj i papuj bo z dachówkami to będzie trudno
w drodze do domu ratowałem się ze 2 razy i wyprzedziłem z 47 maruderów

w drodze do domu ratowałem się ze 2 razy i wyprzedziłem z 47 maruderów

- Arti
- 6 gwiazdek
nawet nie mówKonto usunięte pisze: wyprzedziłem z 47 maruderów![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mowisz o tych panienkach ktore odwiezlismy do domu?Arti pisze: Ale prędkość 2 km/h niektórych panienek to już przesada![]()

W Krakowie zaczyna powoli sypać
Coś mi się zdaje że jutro Francy nie będę ruszał, bo ma być mróz i opady śniegu, a do zimówek będę miał dostęp dopiero w poniedziałek.

Coś mi się zdaje że jutro Francy nie będę ruszał, bo ma być mróz i opady śniegu, a do zimówek będę miał dostęp dopiero w poniedziałek.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
W Adamowie również zaczęło sypać. Białe z nieba leci, ku radości GwidonaWRC fan pisze:W Krakowie zaczyna powoli sypać![]()

A Lodówkę ruszał będę, zimówek zaś na tę zimę nie przewiduję - takiej pozycji w budzecie Gwidona po prostu nie ma. Mam luks letnie BF Goodrich G-Force Proflier (215/45/17) i...będziemy improwizować. Ja i one.

Pozdrawiam
Gwidek
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja dzisiaj przez chwile improwizowalem na re50, po czym zmienilismy z Artim na zimowki. To znaczy moj dzielny mentosik zmienil pol kol, bo ja sie wykrecilem i pojechalem po pozostale dwa.Grzesiek_67 pisze: W Adamowie również zaczęło sypać. Białe z nieba leci, ku radości Gwidona
A Lodówkę ruszał będę, zimówek zaś na tę zimę nie przewiduję - takiej pozycji w budzecie Gwidona po prostu nie ma. Mam luks letnie BF Goodrich G-Force Proflier (215/45/17) i...będziemy improwizować. Ja i one.

Grzesiek wygrzeb chociaz jakies uzywane zimowki.
- Arti
- 6 gwiazdek
No jak zobaczylem Twoje dwie lewe, pediatryczne ręce to wolałem sam złapać za klucz.remek pisze: ja dzisiaj przez chwile improwizowalem na re50, po czym zmienilismy z Artim na zimowki. To znaczy moj dzielny mentosik zmienil pol kol, bo ja sie wykrecilem i pojechalem po pozostale dwa.![]()

A co do zimówek - jeździłem dzisiaj grande punto na letnich po śniegu - porażka.

Grzesio67 - nie bądź mientki, załóż zimówki.

ale topnieje niestety, a kapcie jeszcze letnie mamAzrael pisze: U mnie sypie.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
I tyle z tego śniegu:remek pisze:ja dzisiaj przez chwile improwizowalem na re50, po czym zmienilismy z Artim na zimowki. To znaczy moj dzielny mentosik zmienil pol kol, bo ja sie wykrecilem i pojechalem po pozostale dwa.Grzesiek_67 pisze: W Adamowie również zaczęło sypać. Białe z nieba leci, ku radości Gwidona
A Lodówkę ruszał będę, zimówek zaś na tę zimę nie przewiduję - takiej pozycji w budzecie Gwidona po prostu nie ma. Mam luks letnie BF Goodrich G-Force Proflier (215/45/17) i...będziemy improwizować. Ja i one.![]()
Grzesiek wygrzeb chociaz jakies uzywane zimowki.

Ale jak wszyscy wooolno jeżdżą...
Kurcze, mój budżet też jakoś się wyczerpał i nie planowałem zimówek. Mam nadzieję, że w Warszawie jak zawsze będzie tylko mokro. A moje 'funfel nufki' Firestone'y FZ90 (215/45/17) na mokrym są rewelacyjne.
Byle tylko w niedzielę w Słomczynie nie padało

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek, Arti,
ściepa jakaś by się przydała albo co
Arti, kontroli nie ma żadnej ale takiej ruletki nie można zapomnieć. Jak mawiał mój mentor :
"...Nie ma jaj, nie ma chwały..."
Pozdrawiam
Grzegorz
ściepa jakaś by się przydała albo co

Arti, kontroli nie ma żadnej ale takiej ruletki nie można zapomnieć. Jak mawiał mój mentor :
"...Nie ma jaj, nie ma chwały..."

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Konto usunięte pisze: z dachówkami to będzie trudno
niestety racja jest po Twojej stronie

wogóle po cholerę ten śnieg, chlapa już sie robi niby tak fajnie nam bo 4x4 a co to latem to bokami się nie da, kiepscy kierowcy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon,
co się martwisz, za 56 minut masz Święto. Keep smilling
Pozdrawiam
Grzegorz
co się martwisz, za 56 minut masz Święto. Keep smilling

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Teraz wrocilem z Wrocka....
Górki trzebnickie tradycyjnie stały, lecz piaskarki sie pojawily. Później...
Wyprzedzanie gruuuubych fur, wlokących się....
BEZCENNE....
Górki trzebnickie tradycyjnie stały, lecz piaskarki sie pojawily. Później...

Wyprzedzanie gruuuubych fur, wlokących się....
BEZCENNE....

Dolce far niente 

a w Lublinie sypnęło ładnie i jest poniżej zera (narazie), jadę do Kazimierza szukać leśnych zakamarków 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Grzesiek, wczoraj wieczorem, gdy wyskoczyłem na chwilę nacieszyć się białym (no co, ser żółty do sałatki trzeba było koniecznie dokupić
) omal mnie nie skasował taki jeden, co miał czteropęda (Hyundai Santa Fe, konkretnie) i zapewne uznał, że mu zimówki niepotrzebne.
Na szczęście czujny jestem, więc niekoniecznie i nie zawsze ruszam na zielonym, póki facet z prawej nie wyhamuje do zera. A facet hamował, hamował, hamował... Stanął dopiero za skrzyżowaniem.
Wczoraj wieczorem, koło 22., Radio Kielce informowało o 5 wieczornych trupach na drogach. M.in. w samym mieście chłopak poślizgnął się Vectrą i zabił 17-latkę na pasach
Pod Kielcami - kataklizm. Ponoć w górach samochody stojąod wieczora na podjazdach, a parę tysięcy ludzi jest bez prądu
Zaś dla tych, którym się topi - mój poranny widoczek z okna
:

Na szczęście czujny jestem, więc niekoniecznie i nie zawsze ruszam na zielonym, póki facet z prawej nie wyhamuje do zera. A facet hamował, hamował, hamował... Stanął dopiero za skrzyżowaniem.
Wczoraj wieczorem, koło 22., Radio Kielce informowało o 5 wieczornych trupach na drogach. M.in. w samym mieście chłopak poślizgnął się Vectrą i zabił 17-latkę na pasach

Pod Kielcami - kataklizm. Ponoć w górach samochody stojąod wieczora na podjazdach, a parę tysięcy ludzi jest bez prądu

Zaś dla tych, którym się topi - mój poranny widoczek z okna

ja też jade zrobic fotki
i też na letnich w 5% terenowych
a wieczorem jachałem al Solidarności z górki , brrrrrrrr
ale pieknie to w sumie tu u nas jest

ale pieknie to w sumie tu u nas jest

u mnie unimogi wlasnie zabijaja 1cm sniegu ktory spadl w nocy..
no i wyszlo slonce ktore dobije reszte bialego.
zapowiada sie ladny weekend.. :)
no i wyszlo slonce ktore dobije reszte bialego.
zapowiada sie ladny weekend.. :)
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Arti pisze: Szanowni forumowicze Sezon Zimowy 2008/2009 został OTWARTY!
Pod Górami Sowimi kilka cm śniegu a w wyższych partiach jeszcze więcej.Z pediatrą (Remichiuszem
) spaliliśmy po pół baku na Jadłowniku.
RX prowadzi się fantastycznie, bardzo przewidywalnie, pięknie idzie bokiem (mimo nieposzperowanego napędu), zimówki mam wąskie więc i hamować się.
Jutro ma sypać i mrozić więc zapraszam wszystkich chętnych na upalanie do nas! JEST CUDOWNIE.
![]()
Nie lubię Was

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Śniegu w nocy spadło tylko tyle, żeby zdążyć zamarznąć na szybach i męczyć mnie rano skrobaniem, a na ulicach nic, kompletnie NIC. Wszędzie jest czarno i co najwyżej mokro. A teraz świeci słońce....
Do bani z taką zimą…
Do bani z taką zimą…