No i przerżnąłem, a miałem nadzieję na jakiś pienek jeszcze.Piter 35 pisze: I cyborg został mistrzem świata ( trochę to już nudne ) ale szacunek dla francuza

No i przerżnąłem, a miałem nadzieję na jakiś pienek jeszcze.Piter 35 pisze: I cyborg został mistrzem świata ( trochę to już nudne ) ale szacunek dla francuza
burat pisze: po drugie komu ma zmarnować wyścig tytuły rozdane,
Barthol pisze: Może być ciekawiei bardziej medialnie
![]()
Np. Kobayashiemu, który prawdodobnie będzie musiał się ostro postarać, żeby nie skończyć w barze sushi swego ojca (a szkoda by było). Poza tym ważyły się losy dwóch tytułów: v-ce majstra kierowców i drugiego v-ce majstra producentów (za tym drugim idą konkretne pieniądze dla teamu).Witek pisze:Dokładnie. Miałby przynajmniej te 400km doświadczenia.burat pisze: po drugie komu ma zmarnować wyścig tytuły rozdane,
które się jednak tak naprawdę nie odbyłyky pisze: Poza tym ważyły się losy dwóch tytułów: v-ce majstra kierowców i drugiego v-ce majstra producentów
a co to ma być konkretnie? I gdzie konkretnie ta Sosnova?Piter 35 pisze: Wybiera się ktoś może w sobotę na tą imprezę![]()
http://www.rajdy.v10.pl/Sosnova,Loeb,i, ... 36517.html
Nie, ale były zdjęcia jego HS-aWitek pisze:Czy były zdjęcia tego oto pięknego WuRCa? Jeśli tak to przepraszam, ja go dopiero dzisiaj odkryłem i mnie zachwycił!
a to pardąsikeMTi pisze:bo to już było w wątku Filmoteka
Ja tam wolę styl retro-bug:jarmaj pisze:Nie, ale były zdjęcia jego HS-aWitek pisze:Czy były zdjęcia tego oto pięknego WuRCa? Jeśli tak to przepraszam, ja go dopiero dzisiaj odkryłem i mnie zachwycił!
245konna topowa ośka to jest parch ?eMTi pisze: 8 miejsce w generalce jak na "parcha", który jedzie, to super![]()
Rozbawiłeś mnie na koniec dnia ky,ky pisze: No wiesz. Gazeciarnia Wyborowa na swoich potralach internetowych opisała to tak, jakby to był ostatni parch, a wózek Kościuszki to najlepsza rzecz zaraz po krojonym chlebie. ;)
po pierwsze primo nie zarzucaj mi ky, że czytałem to na Wyborczej i tylko stąd biorę wiedzęky pisze: No wiesz. Gazeciarnia Wyborowa na swoich potralach internetowych opisała to tak, jakby to był ostatni parch, a wózek Kościuszki to najlepsza rzecz zaraz po krojonym chlebie. ;)
WRC fan pisze: 245konna topowa ośka to jest parch ?
Póki RK będzie miał kontrakt z Renault, to nie spodziewałbym, że wsiądzie do jakiegoś czteropęda. No chyba, że Renault zrobi Clio S2000.eMTi pisze: Ośka zawsze będzie ośką