Już się zdziwiłemgregski pisze: obys sie nie zdziwil ;)
gratsy!
Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
Re: Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
A to masz takie bez skansenugregski pisze:pepe, fajny skansen w tle!pieknie.

Woo79
Piękny Bonneville T 100
Obydwie foty mniodzio.pepe pisze:A to masz takie bez skansenugregski pisze:pepe, fajny skansen w tle!pieknie.
![]()
U nas juz slonko, dzis 100 km na moto
A gdzieś widziałem ogłoszenie o sprzedaży takiej motorynki
To nie ta?
To nie ta?
Ponad 200 km w ten weekend, glownie po miescie. Pod koniec zrobilo sie rzesko ;)
Ok! Już wiem, że nie ta. Ta z otomoto jest na rejestracji z kujawsko-pomorskiego
Ale kolorystyka dokładnie ta sama
Ale kolorystyka dokładnie ta sama
A ja na razie zerogregski pisze:Ponad 200 km w ten weekend, glownie po miescie. Pod koniec zrobilo sie rzesko ;)
Malunek dość rzadki , tylko na USA .maf1 pisze: Ale kolorystyka dokładnie ta sama
LouCyphre, woo79 Ci dziś nie odpowie, bo pewnie już leży gdzieś zamroczony 
A czemu się tak "skuł"? Zmarzł na motórze?Bergen pisze:LouCyphre, woo79 Ci dziś nie odpowie, bo pewnie już leży gdzieś zamroczony
Haljo, czy jest na forumie Ktoś, kto mógłby obejrzeć w Śremie TEN MOTOCYKL 
Iksjota dobra rzecz, ale naked ładniejszy, diversion brzyyyydal
i jakieś parkingówki były, bo ryski tu i ówdzie i kierunkowskazy jakieś z kosmosu
wiesz Marian, że jak zaczniesz jeździć czterocylindrowcem to na singla już nie wsiądziesz?
i jakieś parkingówki były, bo ryski tu i ówdzie i kierunkowskazy jakieś z kosmosu
wiesz Marian, że jak zaczniesz jeździć czterocylindrowcem to na singla już nie wsiądziesz?
Bergen, Masz na myśli te ryski na "zadupku" ? To wygląda na jakąś przezroczystą naklejkę. Dywersja może piękna nie jest, ale ma owiewkę 

Do singla nie ma powrotu już terazBergen pisze: wiesz Marian, że jak zaczniesz jeździć czterocylindrowcem to na singla już nie wsiądziesz?
jeszcze na kierownicy z prawej strony. no i kierunki nieorginalesy
ale i tak jest cycuś.
ale i tak jest cycuś.
Domyśliłem się, że nie z lat 70 tych
. Co nie zmienia faktu, że mi się bardzo podobają Bonnie. Cafe nie jest złym pomysłem, w sumie tylko do turystyki się nie będzie nadawał.
wczoraj przyjechał do mnie na budowę wykonawca posadzek jastrychowych, moturem (BMW jakiś taki turystyczny)
mam zamknięty normalny dojazd bo robią mostki na rzece we wsi, więc dojeżdżam teraz polnymi po strasznym błocie, foresterem owszem, niczym innym, facio ostro przeleciał motorem bez stresu
wydawał się taki prawdziwy motocyklista, a nie weekendowy "Dziki Wieprz"
mam zamknięty normalny dojazd bo robią mostki na rzece we wsi, więc dojeżdżam teraz polnymi po strasznym błocie, foresterem owszem, niczym innym, facio ostro przeleciał motorem bez stresu
wydawał się taki prawdziwy motocyklista, a nie weekendowy "Dziki Wieprz"
Jest jeszcze Kawa W800. Jeszcze bardziej wintydź. Olaboga jakie to ładne.LouCyphre pisze: mi się bardzo podobają Bonnie