Arno pisze: NO SIE PYTAM DLACZEGO!
Bo Tobie od razu sprzedali popsuty samochód, przednia oś napęd zgubiła

Arno pisze: NO SIE PYTAM DLACZEGO!
So What! pisze:Jaki masz przebieg w Legacucerbera pisze:
no moj na razie ok jeszcze nic sie nie zjaralo ruszam jak kazali ale jest to zalosne na swiatlach....
![]()
Doskonale Cię rozumiem. Niestety.cerbera pisze: dopiero 16kk no ale dramatau nie ma oprucz tego ruszania......po wielu latach jazdy subaru jestem zaskoczony ze cos takiego im sie przytrafia. Ja juz nie kupie subaru. no chyba ze nowego lanosa sti po kuracji ochudzajacej
![]()
Konto usunięte pisze: Podobno zmieniło się prawo i można u nas wchodzić w pozew zbiorowy![]()
no to szybko SiP wyda dodatek do katalogu serwisowego "tych klientów nie obsługujemy" ze zdjęciami.Konto usunięte pisze: Podobno zmieniło się prawo i można u nas wchodzić w pozew zbiorowy![]()
Hehe, co się nie podoba?vibowit pisze:Grisham...![]()
![]()
remek pisze: Funky to się nawet nadaje na prawnika...
Konto usunięte pisze: Ja na razie przetrenuję opcję "indywidualna"![]()
vibowit pisze:A wystarczyło ludzikom powiedzieć, że nie potrafią zmieniać biegów. -> http://nyti.ms/cFHD9N
Wiertla w dłoń.The solution is to have the dealer drill the hole.
Najlepiej 4turboPiter 35 pisze: Niech Sip też taki numer robi z gwarancją z innej firmy
no ja właśnie dzisiaj z wątpliwą przyjemnością byłem w ASO i przysłuchiwałem się rozmowie z klientem na temat sprzęgieł... Śliczna skądinąd pani tłumaczyła, że wszystkie diesle subaru na cały świat wyjeżdżają z jednej fabryki i jakoś problem jest tylko i wyłącznie w Polsce.. a przecież my jak i nasi sąsiedzi korzystamy wzajemnie ze swoich magazynów.... Coś ścieme wali.. W DE to pewnie non stop na autostradach jeżdżą i wszystko mają odśnieżane, parkingów dużo, więc gdzie mają palić te sprzęgła, w garażu czy na oktoberfeście?Piter 35 pisze: Wczoraj rozmawiałem z Gościem z Salonu subaru w Niemczech o problemach ze sprzęgłami i usłyszałem ,że zdarzyły się problemy ale było ich niewiele