Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Na allegro widziałem niedawno forka bitego z przodu sprzedawanego na części. W zakończonych warto poszukać zapewne także.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
fido - współczuję. szyby do forka (zamienniki) mogą mieś również w jaanie (http://www.jaan.pl)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzieki wszystkim za wyrazy. To auto Dido, na gwarancji, z leasingowym AC, wiec nie szczypie sie i zamawiam u adamskiego.
Wrrrrrr.... noz mi sie w kieszenie otwiera nieustannie. Do Kielc pewnie przyjedziemy z dykta zamiast szyby
Wrrrrrr.... noz mi sie w kieszenie otwiera nieustannie. Do Kielc pewnie przyjedziemy z dykta zamiast szyby

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy

Ożesz...

A nie lepiej wziąć tego z turbo?Konto usunięte pisze: Do Kielc pewnie przyjedziemy z dykta zamiast szyby
Konto usunięte, przyjm wyrazy
Jeśli chodzi o blacharkę ASO - wczoraj moje auto wróciło z blacharki na Ostrobramskiej koło BMW Auto Fus. Tam jest zakład blacharski, który jest podwykonawcą Dukiewicza i robili moją naprawę jako ASO
http://www.dukiewicz.pl/
Czy jest dobrze zrobione nie wiem, bo nie widziałam jeszcze samochodu. Tata mówi, że cacy

Jeśli chodzi o blacharkę ASO - wczoraj moje auto wróciło z blacharki na Ostrobramskiej koło BMW Auto Fus. Tam jest zakład blacharski, który jest podwykonawcą Dukiewicza i robili moją naprawę jako ASO

Czy jest dobrze zrobione nie wiem, bo nie widziałam jeszcze samochodu. Tata mówi, że cacy

-
Michał z Ursusa
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza GT MY98...Nardi...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A można wiedzieć co się stało że było u blacharza? coś mocnego?
...Adrenaline Motorsport Warsaw...Tylko To Się Liczy...:)
dołączam się. duży nieteges. gdzie to się wydarzyło?barbie pisze:Konto usunięte, przyjm wyrazy![]()
Konto usunięte,
Kup folie strech i owiń klapę wokoło, dopóki nie trafisz szyby...
Kup folie strech i owiń klapę wokoło, dopóki nie trafisz szyby...
Dolce far niente 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Jak to dobrze że u mnie nie kradną kiedyś się dziwiłem że turyści chcą stawiać autka pod oknem pokoju i zamykają na osiemnaście alarmów ale to z przyzwyczajenia w mieście jest inaczej.Ja nawet garażu nie zamykam nie mówiąc już o autku.Oby tych sku.............nów pokarało i żeby im się wieko od trumny nie chciało zamknąć. 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
A dlaczego toFUX pisze: Nie jadę jutro do Kielc

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
barbie, trzeba było powiedzieć ze tam robisz to szepnąłbym słówko ,żeby Ci dobrze zrobili
a tak .....

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Mamcino-zdrowotne problemy, a nie chcę zostawiać z nimi Żony...Piter 35 pisze:A dlaczego toFUX pisze: Nie jadę jutro do Kielc

Dolce far niente 

Niedawno Airbus A320 wodował na rzece Hudson w Nowym Jorku. Nieoficjalnie wiadomo, że samolot trafił w stado dzikich gęsi i oba silniki przestały pracować. Z tego co mówią, wszyscy przeżyli.
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp ... 2#28678832
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp ... 2#28678832
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
vicu pisze: trafił w stado dzikich gęsi
vicu pisze: wodował
devlin pisze: A gęsi?
Zaś ryby po wodowaniu - kawior. To nawet ładny, forumowy komplecik wyszedłvicu pisze: Raczej pasztet

Konto usunięte,
, oszfak, bardzo mi przykro
.
Przyłączam się do życzeń

Ja też nie pamiętam, kiedy ostatnio pod domem zamykałam samochód, ale pewnie do czasu.Gump pisze: Ja nawet garażu nie zamykam nie mówiąc już o autku.
Gump pisze: Oby tych sku.............nów pokarało i żeby im się wieko od trumny nie chciało zamknąć.![]()

Przyłączam się do życzeń

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Bardzo współczuję. Wiem jak się czujesz, bo miałem taki sam przypadek pół roku temu w W-wie. Jedyna różnica - to zawartość torby, którą mi ukradli.Konto usunięte pisze:K.... mac. Włamali mi się do auta. Wywalili tylną szybę i wyciągnęli spod rolety plecak z laptopem, telefonem, modemem.... Nosz k...
Najbardziej wspominam 3-godzinne przesłuchanie na policji... tak dokładne, jakby chodziło o morderstwo, same czynności technika włącznie ze zdejmowaniem odcisków palców trwały około godziny...
no a po tygodniu-dwóch przysżło zawiadomienie, że sprawę umorzono...
norma

Ja czekałem na sprowadzenie z Japonii szyby do traktora przez około 4 tygodnie...Konto usunięte pisze:Gdzie na szybko można dostać tylną szybę do forka w w-wie?
Jednak Forester jest u nas znacznie popularniejszy, więc trzymam kciuki, żeby udało Ci się tą sprawę szybko załatwić!
W mojej firmie, w USA koledze zginal laptop. Koloega jest wyjatkowo tam wysoko postawiony.
Sluzby bezpieczenstwa firmy kazaly mu zrobic liste wszystkiego, co mial w laptopie.
No wyobrazacie sobie?
Zaczeto krasc laptopy w biurach. Firma nasza kochana rozesłała wszystkim stalowe liny z zamkiem.
Jak ci rabna w biurze a nie jestes przyczepiony - mogila.
W hotelu kaza w sejfie w pokoju zostawiac. Moj sie nie miesci.
Laptop ciekawy kasek - ludzie maja tam pin, sryny, miliony danych bardzo ciekawych. Czesto bardzo kosztwnych przy ich utracie.
A i zyskownych dla zlodziei.
Sluzby bezpieczenstwa firmy kazaly mu zrobic liste wszystkiego, co mial w laptopie.
No wyobrazacie sobie?
Zaczeto krasc laptopy w biurach. Firma nasza kochana rozesłała wszystkim stalowe liny z zamkiem.
Jak ci rabna w biurze a nie jestes przyczepiony - mogila.
W hotelu kaza w sejfie w pokoju zostawiac. Moj sie nie miesci.
Laptop ciekawy kasek - ludzie maja tam pin, sryny, miliony danych bardzo ciekawych. Czesto bardzo kosztwnych przy ich utracie.
A i zyskownych dla zlodziei.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Problem z tymi linkami z zamkiem jest taki, że jeżeli jest to Kensington z takim okrągłym zamkiem, to można go w trzy sekundy otworzyć... długopisem typu Bic.
Zrobienie listy wszystkiego, co jest na laptopie - masakra jakaś.
Na maku jest skuteczne zabezpieczenie przed wykradzeniem plików.
- wyłączasz możliwość restartu z płyty
- ustawiasz wystarczająco trudne hasło użytkownika
- włączasz FIleVault
i to w zasadzie załatwia sprawę. Włączenie FileVault nie przyśpiesza co prawda komputera - ale jesteś bezpieczny. No i nie zostawianie komputera w miejscach niechronionych też pomaga.
Zrobienie listy wszystkiego, co jest na laptopie - masakra jakaś.
Na maku jest skuteczne zabezpieczenie przed wykradzeniem plików.
- wyłączasz możliwość restartu z płyty
- ustawiasz wystarczająco trudne hasło użytkownika
- włączasz FIleVault
i to w zasadzie załatwia sprawę. Włączenie FileVault nie przyśpiesza co prawda komputera - ale jesteś bezpieczny. No i nie zostawianie komputera w miejscach niechronionych też pomaga.
http://wwojnar.com/
Ja używam do pracy laptopa Lenovo z serii X, dlatego, że jest stosunkowo mały i mało waży. Wprawdzie ekran ma tylko 12,1", ale za to cały sprzęt waży 1,3 kg i rozkłada się jeszcze na dwie części - spodnia zawiera napęd DVD i zostawiam ja w biurze, a wierzchnia część, którą zabieram wszędzie ze sobą waży może z 1 kg, albo mniej. W zasadzie to waży w niej głównie duża bateria:
http://www.karen.pl/index.php/product/5 ... 3JPB).html
Bardzo godny polecenie, jesli ktoś musi stale pilnować swoich danych.
http://www.karen.pl/index.php/product/5 ... 3JPB).html
Bardzo godny polecenie, jesli ktoś musi stale pilnować swoich danych.
ja po wielu doświadczeniach
swoich i przyjaciół nigdy nie zostawiam laptopa w samochodzie
kupiłem nawet plecak specjalny, żeby nie chodzić z "walizką"

kupiłem nawet plecak specjalny, żeby nie chodzić z "walizką"