A JA JESTEM NIEŚMIERTELNADZIOBA pisze:Witaski,
Tu jesteśmy bezpieczni. Aaaaaaale mamy goryla na bramce. Zna język karate ;))))))) podoła nawet dwa razy wyzszemu

A JA JESTEM NIEŚMIERTELNADZIOBA pisze:Witaski,
Tu jesteśmy bezpieczni. Aaaaaaale mamy goryla na bramce. Zna język karate ;))))))) podoła nawet dwa razy wyzszemu
Się zdecyduj. Bo jeśli jest już wieczór to znaczy, że nie ma słoneczkaKonto usunięte pisze:Konto usunięte, a może by tak dobry wieczór?
Albo przynajmniej- cześć słoneczko?
Właśnie, nie denerwuj mnie tylko pisz coś pozytywnegoKonto usunięte pisze:adixi1, nie denerwuj, że go!![]()
Jakiej ta małej, przecież ja w ogóle niewierzący jestemKonto usunięte pisze:Konto usunięte, człowieku małej wiary![]()
przecież jestem.![]()
O, kolejny dowód, że słoneczka nie ma. Słoneczko oślepiaKonto usunięte pisze:sie dzieje widzę.
Hmm, pomyłkaKonto usunięte pisze:wiem, dzwoniłem, śpi,znaczy obie śpią
Nadrabiam zaległościKonto usunięte pisze:Konto usunięte,
i więcej nie napiszę bo się wyzłośliwisz
bardziej niż zwykle.![]()
potwierdza się powiedzenie, pijany się z trzeźwym nie dogadaadixi1 pisze:masz krótkie podsumowanie w mojej poprzedniej wypowiedzi
Powitanie kawowe.szamot pisze:Się kurna towarzystwo rozbrykało
4 strony w dzień....![]()
ktoś mi to streści ?
sie masz piwko?piwozniak pisze: czesc szamot :D
Przypomina mi to: :DWkracza Chojny,daje rady,pozdrawia,tańczy z Roz
No malo nad czym ubolewam ale zapieprz taki mam ze nie wiem kiedy sie konczy a kiedy zaczyna, w sumie to sie nie konczy :)szamot pisze:sie masz piwko?piwozniak pisze: czesc szamot :D
coś tu łajzo Cie tu mało widać![]()
W waszych bede wnet za tydzień
to Cie wcale nie zwalnia z raportowaniapiwozniak pisze: ale zapieprz taki mam ze nie wiem kiedy sie konczy a kiedy zaczyna
szamot pisze: Chyba se coś dziabne
szamot pisze:
Za mało wypiłem chyba bo jakoś nie chytam sensu tej wypowiedziadixi1 pisze:Szamot, tego:szamot pisze: Chyba se coś dziabneszamot pisze: