Powitanie
Re: Powitanie
esilon pisze: Konto usunięte, witaj,
gdzieś Ty był jak Cię nie było ?
Konto usunięte pisze: esilon, w robocie
Tyle czasu się musiałeś ukrywać przez te sprawy mafijne na wokandzie?

Witamy Funkiego w nowej odsłonie

Konto usunięte, to już ma w zwyczaju bywać u nas z doskoku raz na jakiś czas... Na szkoleniu u ALa też miał być i na "miał" się skończyło
witamy narybek! (bo przecież nie nagarek
)!! Coś Was sporo na jesień wysypało... jak grzybów 

witamy narybek! (bo przecież nie nagarek

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: Na szkoleniu u ALa też miał być i na "miał" się skończyło
Rzeczywistość mnie przerosła w ostatniej chwili. Ale się nie bój, jeszcze się spotkamy

no nie wątpię

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam
jestem tu nowy, dlatego pragnę Wszystkich powitać i pochwalić się zakupem pierwszego w swojej "karierze" samochodowej Subaru WRX 2005.
Paweł z Rzeszowa
jestem tu nowy, dlatego pragnę Wszystkich powitać i pochwalić się zakupem pierwszego w swojej "karierze" samochodowej Subaru WRX 2005.
Paweł z Rzeszowa
Witamy
Życzymy miłego użytkowania forum i WRX'a. WRX'em możesz pochwalić się w odpowiednim dziale

Życzymy miłego użytkowania forum i WRX'a. WRX'em możesz pochwalić się w odpowiednim dziale

Czarownica prawdę Ci powie :D
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
się przywitam
Witajcie
od kilku tygodni przeglądam Szanowne Forum...
mam w planach zanabyć Forka
pozdrawiam
zino

Witajcie
od kilku tygodni przeglądam Szanowne Forum...
mam w planach zanabyć Forka
pozdrawiam
zino
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Witajcie...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Pidab, jak skromnie.... A to WRX 03...
Witamy Nowych!!

eMTi, No ja jestem bardzo skromny
niedługo zrobie fotki i sie pochwale skromnie
moją niebieską strzałą pozdrawiam.

wrzucaj jak tylko będziesz miał chwilę! 

Dawno nikogo nie witałem, bo się jakoś zaniedbałem, tak więc czas nadrobić zaległości z zapałem.. 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To przywitasz się w końcu, czy pozostaniesz przy awizowaniu problemuvicu pisze:Dawno nikogo nie witałem, bo się jakoś zaniedbałem, tak więc czas nadrobić zaległości z zapałem..

So What!, chciałem was trochę w niepewności potrzymać.
No dobra...
Witojcie wszyscy nowi

No dobra...
Witojcie wszyscy nowi

Powitanie
Witam wszystkich maniaków subaraków, właśnie wszedłem w posiadanie wrx MY05, coprawda dopiero płynie z USA ale potrzebuje pomocy w znalezieniu części (wnętrzne pojzdu) autko po kradzieży, możecie pokierować mnie gdzie mam szukać informacji?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Witamy...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Witamy nowych!
kalikart, czyli to już z tą nową deską?
kalikart, czyli to już z tą nową deską?
szczerze to nie wiem bo auto ma rozkradziony środek... czekam z niecierpliowścią aż przypłynie z usa i bedę je składał do kupy
ma trójramienną kierownicę to chyba ten nowszy wypust, mam nadzieję że uda mi się kupić środki w rozsądnej cenie najchętniej znalazłbym człowieka który posiada całe wnętrzne (w aucie mam tylko deske, kierownicę, nagrzewnicę i boczki w drzwiach)