Powitanie
Re: Powitanie
Witam Serdecznie szanowna Brać Subarocholiczą. Od dziś dzień przysięgam zawsze pozostać z Naszą Kochaną Jedynie Słuszną Marką.
Zakochany posiadacz Subaru Impreza GT Sport Wagon 2000r.
Zakochany posiadacz Subaru Impreza GT Sport Wagon 2000r.
MY03:

MY05:

MY05:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam
Od kilku dni posiadam Imprezkę, Jestem z Jeleniej Góry. Od kilkunastu lat kiedy byłem na pierwszym rajdzie zakręcił mnie boxer i stwierdziłem że kiedyś muszę go zdobyć. Na razie skromnie ale może w przyszłości będzie lepiej
Będę miał pewnie kilka pytań, może w czymś pomogę, a i pewnie chętnie coś kupię bo mam w planach kilka inwestycji w auto.

witajcie na forumie
Zwibel, dość bliski sąsiad jesteś do zobaczyska w zimę na poślizgawkach górskich
Zwibel, dość bliski sąsiad jesteś do zobaczyska w zimę na poślizgawkach górskich

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witamy,,,
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: MY03:
Obrazek
Ale to co dałeś na zdjęciu to jest bugeye i to jeszcze jakiś dziwny bez klimy.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
vicu pisze: Witek, jak bez klimy? Przecież widać tam przycisk AC.
Może masz lepszy wzrok, dla mnie to zbitka piksel.

Witam wszystkich. Od tygodnia posiadacz niebieskiego Forestera MY01, Pruszków City pozdrawia 

- MAZI
- 5 gwiazdek

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
Witam, w wakacje stałem się szczęśliwym posiadaczem imprezy. W zasadzie jedyną wadą tego samochodu jest to, że nie kupiłem jej wcześniej :D
Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu na aktywne udzielanie się na forum. Puki co jeszcze ze mnie niezła lama jeśli chodzi o subaru, ale pracuję nad poprawą tego stanu :
Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu na aktywne udzielanie się na forum. Puki co jeszcze ze mnie niezła lama jeśli chodzi o subaru, ale pracuję nad poprawą tego stanu :

białe + awd = :D
swój chłop!!azotoks pisze: W zasadzie jedyną wadą tego samochodu jest to, że nie kupiłem jej wcześniej :D
witamy nowych!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mirek i jestem z Gdańska. Od 11 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej imprezy 2,0 RX, rocznik 1999. Pozdrawiam.