według mnie jest o wiele prościej. nie "wartościowych", bo to sugeruje technikę, zrozumienie gry itp. a tymczasem chodzi o zwykłe "zabieganie". jeśli rywal jest szybszy, silniejszy, to w pewnym momencie po prostu stajesz. brak paliwa w baku. i koniec z taktykami, wymysłami itp.Bilex pisze: tylko przez bardziej wartościowych zawodników
"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Bilex, byłeś już na zakupach
http://www.weszlo.com/2014/11/27/jak-za ... -piec-lat/
A generalnie to dość ciekawy wywiad o tym jak można zarabiać na sporcie...

http://www.weszlo.com/2014/11/27/jak-za ... -piec-lat/
A generalnie to dość ciekawy wywiad o tym jak można zarabiać na sporcie...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Oczywiście
co sezon kupuję nową koszulkę. Czasem jeszcze coś jak jest porządnie wykonane i da się nosić.
Uważam, że oprócz karnetu do mój drugi wkład w rozwój klubu. Tak to się odbywa na całym świecie.

co sezon kupuję nową koszulkę. Czasem jeszcze coś jak jest porządnie wykonane i da się nosić.
Uważam, że oprócz karnetu do mój drugi wkład w rozwój klubu. Tak to się odbywa na całym świecie.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
barton pisze: A generalnie to dość ciekawy wywiad o tym jak można zarabiać na sporcie...
Fajny artykuł. Widać, że goście podchodzą profesjonalnie, przynajmniej do części marketingowo-sprzedażowej. Żeby jeszcze w warstwie piłkarskiej doszło trochę sukcesów i żadnych kolejnych wpadek formalnych, to będzie git.
Może się i kibole przy okazji trochę ucywilizują

szczególnie w koszulkach i odzieży stylizowanej na wojskowąKonto usunięte pisze:Może się i kibole przy okazji trochę ucywilizują

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
dziś będzie pełen stadion i Derby Polski

mam nadzieję, że Kolejorz pogoni to warszawskie towarzystwo

mam nadzieję, że Kolejorz pogoni to warszawskie towarzystwo

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
A ściągniecie na te małe spotkanko całą policję z 2 województwbusik pisze: mam nadzieję, że Kolejorz pogoni to warszawskie towarzystwo

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
jak widzisz nie trzeba było 
wiem, że to tylko jeden mecz, a do końca sezonu jeszcze trochę + możliwy finał pucharu polski na narodowym, ale...
Legła legła Warszawa

wiem, że to tylko jeden mecz, a do końca sezonu jeszcze trochę + możliwy finał pucharu polski na narodowym, ale...
Legła legła Warszawa

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Busik już tak nie podniecaj się tą wygrana Amiki http://www.93lecha.pl/ 

To mnie zawsze w futbolu fascynuje.
Podstawowa forma dopingowania własnej drużyny to lżenie przeciwnika.
Trochę jak w naszej polityce.
Podstawowa forma dopingowania własnej drużyny to lżenie przeciwnika.

Trochę jak w naszej polityce.

czarne jest piękne...
odezwała się warszawska loża szyderców
vib ja i tak zapamiętam sobie 2004 rok, finał Pucharu Polski kiedy kibice Legii mieli zakaz wyjazdów, a poznaniacy kupili im bilety i zaprosili na stadion, żeby mecz odbywał się przy obecności kibiców obu drużyn. Pamiętasz jak zachowali się kibice Legii w meczu rewanżowym?
Nie podniecam się, bo wiem, że nawet jak Kolejorz zdobędzie mistrza lub puchar, to w europie znowu będzie padaka, bo od paru lat budują skład na ligę a nie puchary. Brakuje zawodników pokroju Stilica, Rengifo, Lewandowskiego, Peszki, Murawskiego, Bandrowskiego, Djurdjevica, Bosackiego... To była paka, która przy Smudzie nie bała się gry przeciwko lepszym. Grali w ciemno, jak przegrywali, to wiadomo było że zaraz zabiorą się do roboty, bo wierzyli w swoje umiejętności. Smuda zakazał im grania górną piłką i musieli wszystkich klepać po ziemi. Dzięki temu wiedzieli jak się wychodzi spod pressingu. O obecnym składzie tego powiedzieć nie można.
Legia dopóki nie zmieni podejścia do transferów i prowadzenia drużyny (przypominają mi skład Michniewicza, który po zdobyciu pucharu w 2004 wyjechał do Tereka Grozny - na murawę wyszła banda żelowych chłopców w pięknych fryzurkach i postawionych kołnierzykach od koszulek a dostali wpierdy od Czeczenów), to poza naszą mierną ligę nie wyjdą. Myślą że są najlepsi, a jakoś kolejka skautów po nich się nie ustawia (poza Dudą, który przerasta naszą ligę, jak Lewy przed odejściem do Dortmundu). Bardzo szybko wracają do Polski, lub giną w mizerii za granicą (Wolski, Łukasik, Wawrzyniak, Borysiuk itd). Ale widocznie życie w stolicy jest kuszące, że to wielu z nich wystarcza. Boguś L już po wczorajszym meczu przebąkuje, że musi wszytko przemyśleć od nowa, bo coś mu nie pasuje.
Boleję nad mizerią naszej ligi, której poziom idzie niestety w dół ostatnimi laty. Ale jak widzę pełen stadion w Poznaniu, to mi się morda uśmiecha. Byle tylko piłkarze się dostosowali poziomem, ale to już insza inszość.

vib ja i tak zapamiętam sobie 2004 rok, finał Pucharu Polski kiedy kibice Legii mieli zakaz wyjazdów, a poznaniacy kupili im bilety i zaprosili na stadion, żeby mecz odbywał się przy obecności kibiców obu drużyn. Pamiętasz jak zachowali się kibice Legii w meczu rewanżowym?
faktycznie pobicie piłkarzy na trybunie podczas odbierania pucharu nie mieści się w tej kategoriivibowit pisze: Podstawowa forma dopingowania własnej drużyny to lżenie przeciwnika.![]()

Nie podniecam się, bo wiem, że nawet jak Kolejorz zdobędzie mistrza lub puchar, to w europie znowu będzie padaka, bo od paru lat budują skład na ligę a nie puchary. Brakuje zawodników pokroju Stilica, Rengifo, Lewandowskiego, Peszki, Murawskiego, Bandrowskiego, Djurdjevica, Bosackiego... To była paka, która przy Smudzie nie bała się gry przeciwko lepszym. Grali w ciemno, jak przegrywali, to wiadomo było że zaraz zabiorą się do roboty, bo wierzyli w swoje umiejętności. Smuda zakazał im grania górną piłką i musieli wszystkich klepać po ziemi. Dzięki temu wiedzieli jak się wychodzi spod pressingu. O obecnym składzie tego powiedzieć nie można.
Legia dopóki nie zmieni podejścia do transferów i prowadzenia drużyny (przypominają mi skład Michniewicza, który po zdobyciu pucharu w 2004 wyjechał do Tereka Grozny - na murawę wyszła banda żelowych chłopców w pięknych fryzurkach i postawionych kołnierzykach od koszulek a dostali wpierdy od Czeczenów), to poza naszą mierną ligę nie wyjdą. Myślą że są najlepsi, a jakoś kolejka skautów po nich się nie ustawia (poza Dudą, który przerasta naszą ligę, jak Lewy przed odejściem do Dortmundu). Bardzo szybko wracają do Polski, lub giną w mizerii za granicą (Wolski, Łukasik, Wawrzyniak, Borysiuk itd). Ale widocznie życie w stolicy jest kuszące, że to wielu z nich wystarcza. Boguś L już po wczorajszym meczu przebąkuje, że musi wszytko przemyśleć od nowa, bo coś mu nie pasuje.
Boleję nad mizerią naszej ligi, której poziom idzie niestety w dół ostatnimi laty. Ale jak widzę pełen stadion w Poznaniu, to mi się morda uśmiecha. Byle tylko piłkarze się dostosowali poziomem, ale to już insza inszość.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
busik pisze: faktycznie pobicie piłkarzy na trybunie podczas odbierania pucharu nie mieści się w tej kategorii![]()
Oj tam, oj tam, to nie byli prawdziwi kibice pewnie

Uderz w stół, ...
Busik, widzę że czułeś się w obowiązku wytłumaczyć, ale nie piłem bezpośrednio do Ciebie. Tak mnie po prostu natchnęło po wpisie Twoim i gumasa_72.
A patrząc szerzej, to nasi kopacze przynajmniej w ostatnich latach łapią się do składów kilku europejskich klubów, co normą nigdy nie było.

Busik, widzę że czułeś się w obowiązku wytłumaczyć, ale nie piłem bezpośrednio do Ciebie. Tak mnie po prostu natchnęło po wpisie Twoim i gumasa_72.

Nie wiem jak definiujesz ostatnie lata, ale ja jakiejś znaczącej zmiany ni na lepsze ni na gorsze nie widzę.busik pisze:Boleję nad mizerią naszej ligi, której poziom idzie niestety w dół ostatnimi laty.
A patrząc szerzej, to nasi kopacze przynajmniej w ostatnich latach łapią się do składów kilku europejskich klubów, co normą nigdy nie było.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jak ktoś nie ładnie śpiewa dostaje klapsa na odmulenieKonto usunięte pisze:busik pisze: faktycznie pobicie piłkarzy na trybunie podczas odbierania pucharu nie mieści się w tej kategorii![]()
Oj tam, oj tam, to nie byli prawdziwi kibice pewnie

ps:
Busik najlepsze jest to, że ty podobnie myślisz jak poseł PO co sie popisał wpisem
a prawda o relacjach między kibolami jest trochę inna czego przykładem jest to, że posiadam kartę kibica Lecha Poznań

Kuchenkorz wygrał, Farsa wygrała... smutny dzień wczoraj...
no takich tekstów to ja nie umieściłem tu, więc sobie wypraszamKonto usunięte pisze: Busik najlepsze jest to, że ty podobnie myślisz jak poseł PO co sie popisał wpisem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: Podstawowa forma dopingowania własnej drużyny to lżenie przeciwnika.![]()
E tam, ładny doping był na meczu, przez większość spotkania myślałem że odbywa się na Łazienkowskiej, bo Lecha w ogóle nie było słychać

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
polityczno- kibolska historia z ostatnich dni z tragedią w tle

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Krystyna nie trafia karnego w takim meczu
. No to teraz czas na Juve albo żegnaj złota piłko.
Swoją drogą bramka Pedro.. cudo.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=xbdfJgQW6mY

Swoją drogą bramka Pedro.. cudo.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=xbdfJgQW6mY
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Cały sezon do dupy...
Ani mistrzostwa Hiszpanii, ani LM prawdopodobnie. A Legia na rowni pochylej...
Zenada...

Ani mistrzostwa Hiszpanii, ani LM prawdopodobnie. A Legia na rowni pochylej...
Zenada...

Kolejorz mial troche szcescia wczoraj, ale jak to ktos wczoraj napisal - wygrala druzyna ktora bardziej chce tego mistrzostwa. Frekwencja na Legii spada, przyda sie Wawie odpoczynek od mistrzostwa. Tego bym sobie zyczyl - zeby na koniec sezonu tabela wygladala jak teraz - ale droga jeszcze daleka, a Kolejorz nie raz udowadnial, ze lubi wygrywac wazne mecze a przegrywac te prostsze. Pozywiom, uwidimBilex pisze:A Legia na rowni pochylej...

Pisalem z telefona
Zgadzam sie. Wstrzas w Legii wskazany w kazdym dziale: od pilkarzy przez kibocownaz po milosciwie nam panunacego prezesa...
Ja to bym sie nie zdziwil jak skonczy sie na czwartym miejscu za Wisla i Jaga...
Ja to bym sie nie zdziwil jak skonczy sie na czwartym miejscu za Wisla i Jaga...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Święto piłki, a nikt się nie cieszy?
To co? Zdzisiek będzie kandydował na szefa FIFA?
To co? Zdzisiek będzie kandydował na szefa FIFA?
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Piszą ,że zjazd dopiero na początku 2016.Ktoś do tej pory musi rządzić .Może szef techniczny.Kandydat u nas jest.