O ile dobrze pamiętam, to kolekcja nie musi spełniać tego warunku.jarmaj pisze: To już nie ma JDM'ów młodszych niż 25 lat?![]()
r.
O ile dobrze pamiętam, to kolekcja nie musi spełniać tego warunku.jarmaj pisze: To już nie ma JDM'ów młodszych niż 25 lat?![]()
To ja nie wiedziałem ,że Bilex jest z zatoki perskiejeMTi pisze: dobry news
Fabia AWD RS będzie tańsza... i szybszaArno pisze: tani do tego jak cholera jest
pytanie, czy tańsza w utrzymaniu (biorąc pod uwagę ciągłe naprawyArno pisze:Tańsza to będzie alfa Guiletta.
odi nie musi byc tanie. ma byc dobre. tego oczekuje klient.Arno pisze: tani do tego jak cholera jest
Ale to pewnie będzie haldeksowe rozwiązanieWiS pisze: Audi S1 - z napędem na cztery i 220 konną turbobenzyną- bardzo podoba mi się ten kierunek ewolucji małych aut
http://moto.pl/MotoPL/1,88389,8509846,A ... _4x4_.html
ZTCW z okolic Mladej Boleslav, podobno oni bardzo chcieliby i nawet potrafią, ale Centrala nie pozwoli im na ten numer, zanim na rynku nie pojawią się wersje AWD małych Audi i VW.Azrael pisze: kiedy ma być?
Dlatego ja chętnie zaczekam na tę samą technikę opakowaną taniej przez Czechówgregski pisze: odi nie musi byc tanie. ma byc dobre. tego oczekuje klient.
a czy jest to inny temat...
Zapewne. Ale te nowe haldeksy, wsparte "pseudoszperami", naprawdę bardzo dobrze działają.Piter 35 pisze: to pewnie będzie haldeksowe rozwiązanie
Ty zdrajcoWiS pisze: Subaru z otwartym dyfrem stoi całkiem bezradnie
Na koło, czy na oś?WiS pisze: Przede wszystkim, ten haldex z przyległościami podobno potrafi w skrajnej sytuacji przekierować nawet kilkadziesiąt procent momentu na jedno jedyne koło, łapiące przyczepność.