Żeby to takie proste było...vibowit pisze: Ty nie filozuj, tylko kupuj nową zabawkę.

Żeby to takie proste było...vibowit pisze: Ty nie filozuj, tylko kupuj nową zabawkę.
Ale wziąłeś kredyt w z dobrą marżą w czasach, kiedy bez mrugnięcia okiem dawali nawet po 120% ;) Dziś może być trochę trudniej.Chloru pisze: Bilex, nie kupuję tej bajeczki. Nie mam wysokiego stanowiska w wielkiej korporacji, nie wziałem od rodziców ani złotówki na mieszkanie, mieszkam i opłacam to wszystko sam....
Dobre masz wrażenie. Tanio już było...Chloru pisze: ale mam wrażenie, że dużo tańsze to jednak nie będą.
FUX pisze: Współczuję tym, którzy kupili na górce małe mieszkanie, dzisiaj mają możliwość na większe, a żeby sprzedać, muszą 100 wywalić do kanału, ze względu na np. franka.
Się czepiasz, a jak sam wiesz FUX ma rację. Dzieci są w stanie wchłonąć dowolną dawkę pieniędzy. No chyba, że chcemy, żeby dziecko nie znało języków, świata nie widziało, chodziło do najgorszej szkoły i generalnie nie miało przyszłości. Z kolei spełnienie wszystkich warunków czyli zapewnienie wykształcenia, obycia, dobrego startu niczego dziecięciu nie gwarantuje. Bo jak wiemy wymendlować się może wszystko ze wszystkiego. ( słowo wymendlować - pochodzi od MENDLA czeskiego genetyka).Konto usunięte pisze:FUX, rozumiem, że bawimy się w zabawę "ułóż nowe zdanie wykorzystując jeden wyraz z poprzedniego".
To ja mówię "fury się czasami psują"
Arno pisze: co dotyczy także samochodów.
Następny, który czyta tylko siebieArno pisze:Się czepiasz, a jak sam wiesz FUX ma rację. Dzieci są w stanie wchłonąć dowolną dawkę pieniędzy. No chyba, że chcemy, żeby dziecko nie znało języków, świata nie widziało, chodziło do najgorszej szkoły i generalnie nie miało przyszłości. Z kolei spełnienie wszystkich warunków czyli zapewnienie wykształcenia, obycia, dobrego startu niczego dziecięciu nie gwarantuje. Bo jak wiemy wymendlować się może wszystko ze wszystkiego. ( słowo wymendlować - pochodzi od MENDLA czeskiego genetyka).Konto usunięte pisze:FUX, rozumiem, że bawimy się w zabawę "ułóż nowe zdanie wykorzystując jeden wyraz z poprzedniego".
To ja mówię "fury się czasami psują"
A swoją drogą im większe dzieci tym większe kłopoty, co dotyczy także samochodów.
Tak, tak - do meritum więc:mały 5150 pisze: No i wzięły zesrały taki fajny wątek
Nieprawda.Arno pisze: on sie w ogole wypial na nasz i zostal przy Forku.
BrokerPiter 35 pisze: Bilex, jak tam twoje ofertypochwal się co wybrałeś
![]()
Się nie da...Bilex pisze: jako osoba prywatna
Błądzisz, Synu...Bilex pisze: Leasingowi jest wszystko jedno czy odkupi go firma czy ja jako ja.
FUX pisze: Błądzisz, Synu...
rrosiak pisze: co daje pewne mozliwości
Tyle, że to jest spółka cywilna...rrosiak pisze: Nie do końca, bo jako osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą będzie miał samochód zarejestrowany na swoje nazwisko, a nie firmę, co daje pewne mozliwości![]()
To równie dobrze mogę i ja, żadna różnica chybaChloru pisze: Bilex, niech Osa kupi![]()
Bilex pisze: Tyle, że to jest spółka cywilna...