To daj tutaj. Bo kolendra zwiędnie...Konto usunięte pisze:Bardzo mi przykro, nie posiadam priva.J.P. pisze:Nie (daj na privaKonto usunięte pisze: adres znasz?![]()
), ale dzisiaj i tak bym nie zdążył dostarczyć. Może jutro?
![]()

To daj tutaj. Bo kolendra zwiędnie...Konto usunięte pisze:Bardzo mi przykro, nie posiadam priva.J.P. pisze:Nie (daj na privaKonto usunięte pisze: adres znasz?![]()
), ale dzisiaj i tak bym nie zdążył dostarczyć. Może jutro?
![]()
Albo jedną nóżkę bardziejKonto usunięte pisze:Wracam do domu, jakoś się krzywo ubrałam.
Jedną nogawkę mam krótszą...![]()
![]()
Nóżki są pierwsza klasa.Jaca68 pisze: Albo jedną nóżkę bardziej
Szczególnie mając w perspektywie krupnik i gyros...Konto usunięte pisze: Tia... i zorganizują mi wlot na chatę.
Ja mam.Konto usunięte pisze:To naprawdę aż tyle daje?Konto usunięte pisze:Blachy na skrzynię,
Niemieckie z wiatraczkiem na trzy litery - kolega ma, samochód stoi i szuka chyba głupola to zakupu. Zrobiony silnik i zawias plus klatka. Jedyny minus/plus - na ropę
Czeka Cię podlewanie.stefanekmac pisze: A zasiałem traw i innych nieco.
Ja też, ale tylko to przyszło mi w tamtej chwili do głowy.szamot pisze: Zupełnie tego nie rozumiem...
Praca w domu i "rowerowy miesiąc" więc ja z buta a Natalka na hulajnodze.Konto usunięte pisze:Konto usunięte, co dziś kombinujesz??![]()