Piękny dzień dziś mamy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
No, ja też się boję.EterycznyŻołądź pisze:Dobrze, że tak padało, bo ludziska się boją jechać po autostradzie w pełnym deszczu 140-150
Dlatego zawszę jadę szybciej, żeby jak najprędzej być już na miejscu.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru pisze: Żołędzie som z cukru ?
Nie, ale mają "przewiewny" buty.

jarmaj, ja mam analogicznie na wszelkiego rodzaju zwężeniach.

Coś mnie dziś naszło na ruska i na obiado-kolację obszatkowałem sobie bliny z kawiorem, a co! Niebo w gębie... :)))))
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn jest fajny i Devlin też. Poświęcili mi swój czas, aby pokazać to przygnębiające miasto, a ten pierwszy jeszcze mnie nakarmił.
Zaczyna mnie dobijać fakt, że tylu fajnych ludzi mieszka w tak bardzo złym i odległym mieście. I to ostro dobijać.
Zaczyna mnie dobijać fakt, że tylu fajnych ludzi mieszka w tak bardzo złym i odległym mieście. I to ostro dobijać.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Vibowitowie! Ci jacy przesympatyczni są! Zjedli ze mną obiad, ba! poczekali na mnie bez marudzenia, bo się spóźniałem, Vibek nawet przez ulewę do mnie podbiegł, bo ja ślepy nie mogłem ich poznać po Golfie, a Liwit towarzyszyła mi w drodze, cobym się nie nudził przeklinając na montosowego mr. ja wiem lepiej (zwanego w niektórych kręgach navi).
Nawet psa mi dali pogłaskać.
Swoją drogą bardzo fajny pies, dawno nie miałem okazji poznać równie fajnego. Wprawdzie nie dostałem w prezencie WuRCfanowego GTeka
, ale na prawdę było fajnie. 

Ależ Ty się Witek zrobiłeś miłyEterycznyŻołądź pisze: Vibowitowie! Ci jacy przesympatyczni są!

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Ależ Ty się Witek zrobiłeś miłyrzygać się chce
![]()
Samą prawdę piszę. Oni strasznie przesympatyczni są

P.S. Poza tym denerwowanie Cię to moja specjalność, albo Twoją specjalnością jest denerwowanie się na moje posty? Sam już nie wiem...
EterycznyŻołądź, ja Ci tłumaczyłem, że u nas w domu to ja gotuję, sprzątam, dziećmi się zajmuję, a Ty mi tutaj wyjeżdżasz z jakimś niemodnym, zacofanym, patryjarchalnym modelem rodziny.EterycznyŻołądź pisze:Vibowitowie!

czarne jest piękne...
viki krystyna barcelona
ladny kwiat
a teraz bog wie ile capirinhi i utrwalacz winny.
piękny wieczór.
ladny kwiat
a teraz bog wie ile capirinhi i utrwalacz winny.
piękny wieczór.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
rozumie, ze to jest norma. Norma bezrolna.vibowit pisze:EterycznyŻołądź, ja Ci tłumaczyłem, że u nas w domu to ja gotuję, sprzątam, dziećmi się zajmuję, a Ty mi tutaj wyjeżdżasz z jakimś niemodnym, zacofanym, patryjarchalnym modelem rodziny.EterycznyŻołądź pisze:Vibowitowie!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
mały 5150 pisze: Ależ Ty się Witek zrobiłeś miły rzygać się chce
no , zalatuje to jakoś dziwnie nawet na odległość
Bueee, o czym tu mowa właściwie? 

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Przepraszam. Ktoś z forumowiczów tak mówił i mi wpadło do ucha.vibowit pisze:EterycznyŻołądź, ja Ci tłumaczyłem, że u nas w domu to ja gotuję, sprzątam, dziećmi się zajmuję, a Ty mi tutaj wyjeżdżasz z jakimś niemodnym, zacofanym, patryjarchalnym modelem rodziny.EterycznyŻołądź pisze:Vibowitowie!

Od dzisiaj będę się starał pisać i mówić liwitowie. Wydzielanie Ci kieszonkowego całkowicie mnie przekonało.

Wyszedłeś z psem?
A ja zawsze kupuję wszystko w 6 sekund... tak jak wszystko robię, przeciągam tylko orgazmy, bo lubię...EterycznyŻołądź pisze:Jest! Kupiłem sobie letnie buty! Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że moje poprzednie, najukochańsze mają przynajmniej 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy. Te stare są tak wygodne super, mega kuul, że się cieszę strasznie, że kupiłem nowe, które są... prawie identyczne.Już dwa lata szukałem nowych i nadzieję straciłem, a dzisiaj jednak...

A co to som te "boczury"???esilon pisze:EterycznyŻołądź pisze: 5 lat, zaczynają się rozpruwać i mają starte podeszwy.
mniej boczurów to może starczą na dłużej

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No właśnie, podobno wszystkie kobiety udają ;)Gump pisze:aliza ,niech mnie kule biją to Ty masz jeszcze orgazmy
No jasne, do końca życia!!!
Nie wiecie, że wiedźmy som nieprzeciętne?... 

Wyszłem, wyszłem..EterycznyŻołądź pisze:Od dzisiaj będę się starał pisać i mówić liwitowie. Wydzielanie Ci kieszonkowego całkowicie mnie przekonało.![]()
Wyszedłeś z psem?

czarne jest piękne...
Konto usunięte pisze:
No właśnie, podobno wszystkie kobiety udają ;)
Konto usunięte, współczuję koledze

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Niczego nie rozumiem normalnie... 

Gdy dzisiaj rano wstałem to myślałem, że to będzie straszny dzień, ale okazał się baaaaardzo miły. Dziękuję wszystkim szaleńcom.
Z tym rano to trochę przesadziłem, bo 15 to chyba już nie rano.

Z tym rano to trochę przesadziłem, bo 15 to chyba już nie rano.

czarne jest piękne...
vibowit pisze: Gdy dzisiaj rano wstałem to myślałem, że to będzie straszny dzień, ale okazał się baaaaardzo miły. Dziękuję wszystkim szaleńcom.![]()
vibowit, odnoszę wrażenie ,ze należę do grupy szaleńców

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...