mam opad koparyWitek pisze:Fajna jest ta fontanna. Ma ogromny potencjał, moim zdaniem jeszcze nie wykorzystany. Miałem wrażenie, że trochę zbyt dużo na raz chcieli pokazać, a pokaz trwał jedynie 30 min. Jako wizualizacja do koncertów (wszystkich rodzajów muzyki) cudo! Mam nadzieję, że zostanie w przyszłości tak wykorzystana.
Weźcie się ruszcie do Wrocławia. Jeszcze w sobotę i niedzielę o 22.00 są pokazy (w dzień nic się nie dzieje). Jakby co mogę służyć pomocą wszelką.
Zdjęcie zrobione telefonem, więc badziewnie wyszło, ale lepszego nie mam.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
To o to chodziło w PW?Witek pisze:To co, jedziemy dzisiaj i jutro?
Można pomyśleć o hurtowym zakupie kaloszy na takie okazjeWitek pisze: Może znajdę jakieś buty, które się deszczu nie boją.
Life's too short to get upset.

Góraszka dziś - wypas.
Oczekujcie filmu - bo było na co patrzyć, a ręce mnie do teraz bolą od noszenia tego białego mebla, który część z was poznała na Chlejadach.
Oczekujcie filmu - bo było na co patrzyć, a ręce mnie do teraz bolą od noszenia tego białego mebla, który część z was poznała na Chlejadach.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Mój wieczorny chillout - lody miętowe, a potem zimny browarek a to wszystko okraszone D.Gilmourem "Live in Gdańsk" ...odpływam 
a ja odpływam po truskawkach i czyściosze...taki dziwny zestaw dziasiaj...WRC fan pisze:Mój wieczorny chillout - lody miętowe, a potem zimny browarek a to wszystko okraszone D.Gilmourem "Live in Gdańsk" ...odpływam
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
devlin pisze: Góraszka dziś - wypas.
To teraz było? To czemu ja nie jestem w Wawie?! Czemu znowu nic nie wiem?! Czemu nie było spota forumowego?!:wall:
Czemu, czemu, czemu?!
Ej, a Ciebie miało przypadkiem nie być?! Może mi jeszcze powiesz, że oglądanie filmu było beze mnie?!
Dobrze, że miałem fajny wieczór z Baficzką, Remkiem i Artim, bo bym się poszedł pociąć, tak to tylko się pochlastam.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wroclawska fontanna robi wrazenie. Dzieki Witek za zaproszenie.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Z3SQ5gvQUDU
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Z3SQ5gvQUDU
O matko boska, te sześć minut i 59 sekund mnie zahipnotyzowały, dobrze, że mnie tam nie było...
bo byłoby tak: same gazmy: EAR-gazm, EYE-gazm i ... potem to już tylko wypadałoby skończyć za pomocą hara-kiri lub jak kto woli sepuku...
bo byłoby tak: same gazmy: EAR-gazm, EYE-gazm i ... potem to już tylko wypadałoby skończyć za pomocą hara-kiri lub jak kto woli sepuku...
Witek, filmu nie ma, bo nadal nie dotarły materiały, na Góraszkę przypadkiem kumpel mnie zgarnął - niestety, też nic o tym nie wiedziałem.
http://wwojnar.com/
No i to warknięcie (4:53)... wrrrrrremek pisze:Wroclawska fontanna robi wrazenie. Dzieki Witek za zaproszenie.![]()

Witek, ja Cię proszę. Ty się przestań zachowywać jak rozhisteryzowana nastolatka.Witek pisze:devlin pisze: Góraszka dziś - wypas.
To teraz było? To czemu ja nie jestem w Wawie?! Czemu znowu nic nie wiem?! Czemu nie było spota forumowego?!:wall:
Czemu, czemu, czemu?!
Ej, a Ciebie miało przypadkiem nie być?! Może mi jeszcze powiesz, że oglądanie filmu było beze mnie?!![]()
Buuuuuuuu.
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Trzy dni na jachcie z najstarszym synem, który zaskakuje Cię na każdym kroku - bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz kartą 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ooo tak, fontanna miażdzy.remek pisze: Wroclawska fontanna robi wrazenie. Dzieki Witek za zaproszenie.

Widzę, że forumowe miasta na "W" trochę poszalały w ten weekend
Ja ledwo żyję 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam w klubie.mały 5150 pisze: Ja ledwo żyję

Węgrów nic o tym nie wiemały 5150 pisze:Widzę, że forumowe miasta na "W" trochę poszalały w ten weekend![]()
Dobra, dobra. Wie, tylko się nie chciał przyłączyć.barbie pisze:Węgrów nic o tym nie wie![]()
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie pisze: Węgrów nic o tym nie wie
![]()
I żąda dostępu do morza !
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie mógł. Musiał hospitalizować psa pieskavibowit pisze:Dobra, dobra. Wie, tylko się nie chciał przyłączyć.barbie pisze:Węgrów nic o tym nie wie![]()
Tak właśnie o!Chloru pisze:barbie pisze: Węgrów nic o tym nie wie
![]()
I żąda dostępu do morza !
barbie, i co Ty byś w Węgrowie na plaży robiła

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
yyyy... wyprowadzała psaKruszyn pisze:barbie, i co Ty byś w Węgrowie na plaży robiła![]()
A na koniec Arti trafił do nieba... ;>Arti pisze:Ooo tak, fontanna miażdzy.No i ogólnie miłe spotkanie było.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Baficzka pisze: A na koniec Arti trafił do nieba... ;>
A ja się nadal zastanawiam skąd on ma wytrych do Bramy Niebieskiej, bo inaczej to go chyba nie wpuszczą.
zagatka pisze: Witek, ja Cię proszę. Ty się przestań zachowywać jak rozhisteryzowana nastolatka.
Czuję się głęboko dotknięty tą wypowiedzią.
Ja sobie pozwoliłem zażartować.
Na szczęście niedziela zakończyła się tak sympatycznie, że niczego nie żałuję. No może, poza faktem, że jestem gapą.
Tylko nie wiedzieć czemu Chlor zaczął mi jakieś pogróżki pisać.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Witek pisze: Tylko nie wiedzieć czemu Chlor zaczął mi jakieś pogróżki pisać.
![]()
Bo mnie śledzisz młody człowieku. Poza tym to nie były pogróżki tylko propozycja nie do odrzucenia, miałeś możliwość wyboru.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae