Powitanie
Re: Powitanie
Dawno się nie witałam z Wami to się przywitam, a co!
może ktoś odpowie
No i witam wszystkich nowych

może ktoś odpowie

No i witam wszystkich nowych

Czarownica prawdę Ci powie :D
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
zofija pisze: Dawno się nie witałam z Wami to się przywitam, a co!
Witaj zofija

Ktoś odpowiedział

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Żaby nie da się nie kochać, mimo, że chciałem ją zabić nie razpablonas pisze: Człowieku. Wszystkiego się na Żabie nauczyłem

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Oj tak. Próbowałem się odkochać ale nie wyszło. Super auto :) Tak naprawdę to wkurzyłem się na nią tylko dwa razy - pierwszy przy silniku, drugi przy skrzyni. Od tego czasu wkurzam się już tylko na siebie, że mam tak mało czasu i argumentów żeby nią więcej pojeździć. Ostatnio dziennie robię nią średnio 3 - 5 km. Bezsens. Muszę jakieś wozidło małe kupić bo szkoda Żaby na takie dystanse.remek pisze: Żaby nie da się nie kochać, mimo, że chciałem ją zabić nie raz![]()
Witam forumosubarkomowiczow
Jak tam przygotowania do Chlejadki 2010.
Zostalo tam jeszcze troche miejsca?

Jak tam przygotowania do Chlejadki 2010.
Zostalo tam jeszcze troche miejsca?
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jako nowemu użytkownikowi forum, wypada się przywitać, co właśnie czynie
Dzień dobry, dobry wieczór, itd itp 

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Witam
Mam na imię Jacek i chciałem się przywitać i przedstawić :)
Jestem w trakcie szukania i chęci zakupu Subaru Forestera. Mój poprzedni samochód (Honda) został mi skradziony i teraz poszukuję większego i wybór padł właśnie na ten model.
Mam nadzieję, że na tym forum dowiem się wszystkiego co powinienem wiedzieć o tej legendarnej marce :)
Mam na imię Jacek i chciałem się przywitać i przedstawić :)
Jestem w trakcie szukania i chęci zakupu Subaru Forestera. Mój poprzedni samochód (Honda) został mi skradziony i teraz poszukuję większego i wybór padł właśnie na ten model.
Mam nadzieję, że na tym forum dowiem się wszystkiego co powinienem wiedzieć o tej legendarnej marce :)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
łożeszcholero.... ile się Tu nowych napatoczyło od czasu poprzedniej wizyty... Witamy serdecznie!! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No to właśnie napatacza się następny :) Witam wszystkich. Szczęśliwy zasiadacz niebieskiego GTka 99 (od prawie 4 lat)
nawet się nie przyznawaj, że tyle lat masz i dopiero teraz się witaszfantomas pisze: (od prawie 4 lat)

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dzień dobry wszystkim nowym użytkownikom 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)