NAsze ulubione kawałki
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: NAsze ulubione kawałki
jest dobra do odsłuchu w nocy na dobrym sprzęcie - a i przy okazji dobra do...Marlena pisze:OBK H6, to prawda, jest świetna

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6 pisze:jest dobra do odsłuchu w nocy na dobrym sprzęcie - a i przy okazji dobra do...
do sprzątania mieszkania

Marlena pisze: nie brnijmy w temat bo zaraz burat przyleci![]()
![]()
![]()
![]()
Zaśliniony

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
żeby tylkoKruszyn pisze:Marlena pisze: nie brnijmy w temat bo zaraz burat przyleci![]()
![]()
![]()
![]()
Zaśliniony

Marlena, nie boisz się jak wchodzisz na klatkę schodową

Kruszyn pisze:Marlena, nie boisz się jak wchodzisz na klatkę schodową![]()
już nie

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tenksburat pisze: z dedykacją dla jednego takiego na forumie

też chyba wtedy widziałem, uśmiałem się bo on się zachowuje i gada jakby człowiek z Bacchusa nie wyjeżdżał.burat pisze: ostatnio sobie przypomniałem dzięki jakiemuś TVNowi ten film i mega ubaw miałem
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wsQPHn7C6-8

Kruszyn, eeeee a ty co taki ciekawy ,moja wina ,że ty masz sąsiada ciekawe czy on ma na ciebie jakiś sposób
Alan, Alan, Alan!, przez twoje opowieści zupełnie inaczej na ten film spojrzałem i miałem dla tego tyle zabawy

taaaaaa kto ma na kogo ja się pytamMarlena pisze: mam na niego sposóba nawet kilka sposobów
![]()

Alan, Alan, Alan!, przez twoje opowieści zupełnie inaczej na ten film spojrzałem i miałem dla tego tyle zabawy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Kruszyn, ale do piwnicy to się boje chodzić, nigdy nie wiadomo czy zza winkla nie wyskoczy burat bo akurat wynosił słoiki na weki
żona kazała 

uchu widzę ,że trzeba będzie zmienić taktykę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Jasne reguluje go czynszemburat pisze: ,że ty masz sąsiada ciekawe czy on ma na ciebie jakiś sposób![]()
![]()
![]()

Taki cfaniak ,na kompocik i dżemik się przyczaja, Normalnie jak wilk w czerwonym kapturkuMarlena pisze: ale do piwnicy to się boje chodzić,

burat pisze:uchu widzę ,że trzeba będzie zmienić taktykę![]()
![]()
o matko, żebym nie dostała zawału tylko

Kruszyn, pytanie tylko kto tu wilk ,ja grzecznie do piwnicy ze słoiczkami ,a tu nagle myk za rogu somsiadka akurat czegoś zapomniała z suszarni

Do tego półnaga bo zapomniała się ubrać w suszarniburat pisze: a tu nagle myk za rogu somsiadka akurat czegoś zapomniała z suszarni![]()
![]()
![]()

taaaaa i ten wzrok jakiś taki podejrzany ,że aż strach

burat, i od razu rzuca sie na Ciebie przegryzając tętnicę
dlatego tak często grasujesz w piwnicy 

HAAA i wyszły teraz twoje prawdziwe intencje
nie ma bata nie wychodzę już wieczorem z mieszkania

Burat no pozazdrościć sąsiadkiMarlena pisze: i od razu rzuca sie na Ciebie

Ładnie to nazywacie w Bielawie .....Marlena pisze: przegryzając tętnicę

burat pisze:HAAA i wyszły teraz twoje prawdziwe intencje![]()
![]()
nie ma bata nie wychodzę już wieczorem z mieszkania
![]()
![]()
zastanów się raz jeszcze

Kruszyn, zwał jak zwał ważne są efekty
Marlena, no jak widać muszę bo coś mnie tu zaczyna być straszno z tymi tętnicami

Marlena, no jak widać muszę bo coś mnie tu zaczyna być straszno z tymi tętnicami

Wy tam po piwnicach a wasze drugie połówki w cywilizacji , winko ,łazienka ,łóżeczko.....

Kruszyn, no widzisz ktoś się musi poświęcać w związku 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
w Bielawie winko się robi w piwnicach, poza tym w Bielawie cywilizacja jest wszędzieKruszyn pisze: Wy tam po piwnicach a wasze drugie połówki w cywilizacji , winko ,łazienka ,łóżeczko.....