rewelacyjny samochód, polecam każdemu subarufanowi oraz kazdemu przeciwnikowi skrzyń automatycznych ze szczególnym uwzględnieniem cvt
Nie taki diabeł strasznyesilon pisze: kazdemu przeciwnikowi skrzyń automatycznych ze szczególnym uwzględnieniem cvt
mozliwość hamowania silnikiem jak w manualu była ciosem ostatecznym w mój sceptycyzmSo What! pisze: Nie taki diabeł straszny
moja żona zgadza się z takim trybem myslenaArno pisze: Jakby dziś wymieniał żónie, to bym się właśnie zastanawiał nad takim
gregski pisze: tzn benzin plus cvt?
Pod względem gadżetów, nadal jest bieda.gregski pisze:i gadzetow we wnetrzu (ktorych brak wqrwial)
Koszmar. Nie rozumiem, po co to komuЛукашэнка pisze:
Na przykład, w Japonii od roku ogromną furorę wśród nabywców Subaru robi system EyeSight:
Лукашэнка pisze: Ani tak naprawdę niczego innego, co byłoby godne prawdziwego gadżeciarza
Dodam, że mnie teżesilon pisze: Forester XT 2013 rozłozył mnie dzisiaj na łopatki
Ja do końca w to nie uwierzyłem, i przed ostrzejszym zakrętem jednak macałem hamulec - ale pewnie po godzinie więcej spędzonej za kierą wreszcie by do moich ośrodków instynktu dotarło, że niby, panie dzieju, automat... a jednak umiesilon pisze: mozliwość hamowania silnikiem jak w manualu była ciosem ostatecznym w mój sceptycyzm
A idź Ty... i tak, jak dla mnie, za dużo mu się tam świeci i błyskagregski pisze: troche nadgonili w temacie estetyki i gadzetow we wnetrzu (ktorych brak wqrwial)
Howgh.esilon pisze: jest gadżetem, na dodatek turbofajnym i użytecznym, a miłosnicy konsoli do gier niech zasiadaja przed kompami
A to u mnie odwrotnie: jakby dziś się zastanawial nad takim, to by wymieniał żonęArno pisze: Jakby dziś wymieniał żónie, to bym się właśnie zastanawiał nad takim.
Piter 35 pisze: pokaż mi Suva z takim mocnym silnikiem co tyle pali realnie a nie na papierze
gregski pisze: 14-15 litrow? Smiech na sali. O 5-7 za duzo
Nie tylko SUVa i z mocnym.Piter 35 pisze: pokaż mi Suva z takim mocnym silnikiem co tyle pali
Podejrzewam, że taki Yeti 2.0 tdi przy naszym dzisiejszym stylu jazdy spokojnie wciągnąlby te 10, o ile nie więcej.esilon pisze: ma nie byc na ropę
WiS pisze: Podejrzewam, że taki Yeti 2.0 tdi przy naszym dzisiejszym stylu jazdy spokojnie wciągnąlby te 10, o ile nie więcej
Crossovera Piter. Nie pokaze bo mnie kompletnie nie interesuja. Pewnie jakies tfsi z bezposrednim wtryskiem go pogonia, ale to drugorzedne.Piter 35 pisze:Golona nie fantazjuj, pokaż mi Suva z takim mocnym silnikiem co tyle pali realnie a nie na papierze
gregski pisze: Nie czaje tylko sensu kupowania crossa ktory tyle pali jako rodzinnego dupowozu
TFSI z bezpośrednim wtryskiem, odpowiednio deptane, chleją zdrowo. Cudów nie ma, chyba, że w folderach reklamowych.gregski pisze: Pewnie jakies tfsi z bezposrednim wtryskiem go pogonia,
A ktoś Ci powiedział, że traktuje go jak rodzinny dupowóz...?gregski pisze: Nie czaje tylko sensu kupowania crossa ktory tyle pali jako rodzinnego dupowozu.
Nie, tylko o klekotachesilon pisze: zapomnieć raz na zawsze o skodzie
Powiedzmy sobie szczerze - przy aucie, za ktore na start trzeba wyłozyć 140 tysięcy z hakiem, do którego komplet opon bedzie kosztował pewnie z 3 tysiace wzwyż, a roczne ubezpieczenie aż się boję pomysleć, kwestia litra czy nawet trzech na setke, czyli 6-18 złotych, czyli ok. 40 złotych róznicy przy podrózy z Kielc do Wawy i nazad, jest moim zdaniem doskonale nieistotna.esilon pisze: tez uważam że pali za duzo
WiS, wiesz jak wygląda spadek wartości tego typu samochodu z biegiem kolejnych lat.WiS pisze: Bardziej niż spalanie przeszkadza mi ta cena sprzedazy - na to na winie nie zaoszczędzę
Zachód poddał się praniu mózgów. Istotnie, lepiej żeby paliło mniej, ale najpierw wywindowano ceny benzyny bez sensu, a potem dowalono podatki eko i wmówiono wszystkim że silnik 0.9litra w Sklasse to jest to.gregski pisze:14-15 litrow? Smiech na sali. O 5-7 za duzo jak na dzisiejsze standardy w aucie rodzinnym. Rozumiem Impreza wrx, ale nie to. Te czasy minely, no moze jeszcze w europie srodkowej i wschodniej nie patrzy sie ile kasy wciaga nosem auto, ale zachod juz sobie darowal taka bzdurna rozrzutnosc.