Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
Re: Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
Chloru, ale nie ma RE070 w rozmiarze WRXa. Przynajmniej w tym nominalnym.
czarne jest piękne...
Szkoda, że tylko w pisaniu postów.mały 5150 pisze:EDIT: Vibek szybszy

czarne jest piękne...
no wlaśnie, czyli jednak mocne cięcie po tarce a nie srele morele o starości opon 

Wydaje mi się, że na to się składa wiele czynników. Tarka jedno. Struktura opony drugie. CIśnienie w oponach trzecie. Dzisiaj było ciepło, jeżdźenia dużo i opony były mocno rozgrzane.gpruszko pisze:no wlaśnie, czyli jednak mocne cięcie po tarce a nie srele morele o starości opon
Ja jeździłem na swoich SZ80 i nic im nie jest, ale może mniej ciąłem.
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
vibowit pisze: Chloru, ale nie ma RE070 w rozmiarze WRXa. Przynajmniej w tym nominalnym.
vibek Toyo, Advan, Hankook ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A właśnie, bo nie zauważyłem Ty wstrętnyjarmaj pisze: "Understeer is a crime" (C) Colin McRae
![]()

Chloru, te TOYO co dymią w kolorach

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

gpruszko, mnie się wydaje, że to było głównym powodem. W W-wie, przed startem nadmuchałem 2,3 jak się rozgrzały to tam musiało być grubovibowit pisze: Wydaje mi się, że na to się składa wiele czynników. Tarka jedno. Struktura opony drugie. CIśnienie w oponach trzecie. Dzisiaj było ciepło, jeżdźenia dużo i opony były mocno rozgrzane.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
mały 5150 pisze: Chloru, te TOYO co dymią w kolorach![]()
A zdążysz podczas takiej szaleńczej jazdy umalować pazur i wybrać torebkę tak, żeby nie strzelić faux-pas ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
mały 5150 pisze:gpruszko, mnie się wydaje, że to było głównym powodem. W W-wie, przed startem nadmuchałem 2,3 jak się rozgrzały to tam musiało być grubovibowit pisze: Wydaje mi się, że na to się składa wiele czynników. Tarka jedno. Struktura opony drugie. CIśnienie w oponach trzecie. Dzisiaj było ciepło, jeżdźenia dużo i opony były mocno rozgrzane.bo jak pojechaliśmy dotankować i na pewno się już ostudziły było 2,7. Na torze musiało być ze 3,0
to takie cywilne opony ile powinny mieć na ciepło?
Jak jeździsz po równym asfalcie to pewnie te 3.0 jeszcze zniosągpruszko pisze: to takie cywilne opony ile powinny mieć na ciepło?

mały 5150, ja chce na swoich wybrać sie na superoes, czyli ten sam tor i dlatego tak sie dopytuje
a nie chciałbym ich zabić, bo też nówki sztuki

Będziesz miał większą mobilizację, żeby nie ciąć przez tarkę.gpruszko pisze:mały 5150, ja chce na swoich wybrać sie na superoes, czyli ten sam tor i dlatego tak sie dopytuje![]()

Na tym torze, to chyba nie pomaga.
czarne jest piękne...
Czemu takie wysokie ciśnienia? Tak sie gną opony czy co?
Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0
a jednym autem nawet na 1.6
Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Szok normalnie. Może spróbuj reklamować. Nie powinno się tak dziać przy normalnej jeździemały 5150 pisze: Nie wiem jak to się stało ale udało mi się zrobić miazgę z lewej przedniej oponyi tak na całym obwodzie ulotnił się bieżnik
![]()

Nie miałeś konkurencji znaczy sięvibowit pisze: Pochwalę się, że w klasie historycznej nie miałem sobie równych.![]()

Dokładnie tak.So What! pisze:Nie miałeś konkurencji znaczy sięvibowit pisze:Pochwalę się, że w klasie historycznej nie miałem sobie równych.![]()

czarne jest piękne...
I tak też polecał Piotrek z SJSu.Azrael pisze:Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0a jednym autem nawet na 1.6
czarne jest piękne...
No to teraz dopiero mówisz!Azrael pisze: Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czyli po rozgrzaniu ile?Azrael pisze: Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0a jednym autem nawet na 1.6

Azrael pisze: Ja żyję w świecie w którym jeździmy na 1.8-2.0 a jednym autem nawet na 1.6
tak mało przykładowo na kielce ??
przód 2, tył 1.8 ?
Ja tam mam te całoroczne badziewia (Potenza 92a), ale na mniej niż 2.3 (przód) to bym się na drogę nie wybrał (o drodze piszę, nie o torze). Wyraźnie lepiej w zakrętach trzymają powyżej 2.3 i mniej popiskują. Ale teraz - jak Was poczytałem - nie wiem, czy dobrze robię.
wszystko prawda... Piotrek polecał niższe ciśnienia na tor, żeby po dogrzaniu osiągały wartości nominalne.. Na drogi trzeba pompować normalnie... To trochę jak z rozgrzewaniem klockówcitan pisze:Ja tam mam te całoroczne badziewia (Potenza 92a), ale na mniej niż 2.3 (przód) to bym się na drogę nie wybrał (o drodze piszę, nie o torze). Wyraźnie lepiej w zakrętach trzymają powyżej 2.3 i mniej popiskują. Ale teraz - jak Was poczytałem - nie wiem, czy dobrze robię.

Przy okazji pozdrawiam vibka, małego i niuńka i dzięki za wspólne szaleństwa... Było miło i kameralnie... 100% forumowo.. Nawet esi wpadł z wizytą....
mały, byłeś już w sprawie reklamacji?
I z kim w końcu wracała Ewa?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A dla kogo ten wywiad?eMTi pisze:I z kim w końcu wracała Ewa?

czarne jest piękne...
a bez kozery powiesz? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna