http://img.photobucket.com/albums/v146/ ... 00F40s.jpg

link do foty, bo forum nie skaluje zdjęć inie pozwala umieszczać większych jak 640 pikseli szerokości
zagatka, to nie ma co czekać. Poszukaj a jak znajdziesz to kupujzagatka pisze: Obrazek normalnie sobie takie kupie! kiedyś![]()
Bo trzeba było grzecznie się zapytać na forum, kto chce, a nie siać na oślep po kieszeniach...mały 5150 pisze: no i kieszenie takich "niezawodnych" ASO jak DaWoj (macie u mnie przestraniutkie do trumny wieka - mojego lub waszego )
LouCyphre pisze:Oj miałem takie cacko. Cóż to był za samochód, 200D, przyspieszenie do 100 trwało jakieś ...2 tygodnie. Jednak komfort i niezawodność to było coś pięknego w tym samochodzie, miał duszę skubany.
Bergen pisze: Stawiam na Ariel Atoma. Jarmaj zapewne powie, że Evo X jest dla dziewczynek![]()
Jakoś Cię Lucek w takiej lektyce nie widzęLouCyphre pisze:Oj miałem takie cacko. Cóż to był za samochód, 200D, przyspieszenie do 100 trwało jakieś ...2 tygodnie. Jednak komfort i niezawodność to było coś pięknego w tym samochodzie, miał duszę skubany.
vicu pisze: To prawie to samo, tylko znaczek inny
To było baaardzo dawno temu i w tedy jeździłem czym popadnie, głównie jakimiś śmietnikami, na tle których W123 był jak boski rydwan, bo sie nie psuł i komfortowo dowoził na miejscemały 5150 pisze: Jakoś Cię Lucek w takiej lektyce nie widzę
Nie wiem, bo na lepsze niż obecnie za bardzo mnie nie stać, a zmieniać na podobne chyba nie ma sensu. Więc zostaję z tym co mam.Bergen pisze:jarmaj, jaki będzie Twój następny samochód? Tylko nie pisz, że "szybki"
W tylnym napędzie nie ma nic złego (no może za wyjątkiem zimy). Bo to, że nim jeździć nie umiem, to nie jego wina.EterycznyŻołądź pisze:Bergen pisze: Stawiam na Ariel Atoma. Jarmaj zapewne powie, że Evo X jest dla dziewczynek![]()
Ale Ariel Atom ma napęd na tył.