leon pisze: To by była oczywista oczywistość
Czy ja wiem? Po planowym wyjściu z grupy pół narodu zapewne by uwierzyło, że dzbanek jest w zasięgu.
leon pisze: To by była oczywista oczywistość
No przecież to normalne ,nie wiem co Cię zdziwiłoЛукашэнка pisze: Niech zgadnę...
wysokości odprawy jaką ma zagwarantowana w kontrakcie, nie podał przy tej okazji.![]()
Dziś walczy Adamek i nie będzie to walka na "przetarcie" tylko niezła wojna się zapowiadaЛукашэнка pisze:
A tak w ogóle, to przy okazji piłki nożnej jakby zapominamy, że jest bardzo dużo dyscyplin sportowych, w których odnosimy sukcesy.
Wypierdolić cały pzpn ,bez względu na konsekwencjęЛукашэнка pisze: Bo kopana w wydaniu zawodowym - to mafia i przekręty.
A założyłeśKonto usunięte pisze: To co? Czas zdejmować chorągiewki z samochodów![]()
Koziołki to jak zwykle .....OBK H6 pisze: tylko podmienić na niemieckie, bo tam jest druga reprezentacja polski![]()
Doszły mnie słuchy ,że w poniedziałek jesteś w wawie......OBK H6 pisze: a taka co poległa![]()
bzduraKruszyn pisze: pojechała nam wyobraźnia za mocno
CHiWD. Co Cię interesuje. This is Sparta.Konto usunięte pisze: Co mają powiedzieć Rosjanie? Oni mają dopiero smutek.
Alan, Alan, Alan! pisze: Reprezentacji Polski dziękuję. 5 meczy oglądałem, w tym we trzech żyłem na granicy stanu podzawałowego. Tenks.
lubisz ryzykoKruszyn pisze: I tak z humorem bo z krecika się śmieliśmy ...
Grzesiek_67 pisze: Za nikogo przepraszać nie mam zamiaru. Gralimy, walczyli, kibicowali (mimo, że podobno "patentu" na dobre kibicowanie nie mamy) i ... polegli. Bywa, nie pierwszy, nie ostatni raz. Nawet "w ryj" trzeba umieć zbierać elegancko.
I ja Wam powiem mości Panowie, górą Nasi i w górę serca, Ducha nie gaście. Stadiony należą do wszystkich, w tym do nas również![]()
![]()
Noszę w sercu przez cały czas i nie zamierzam zdejmowaćKruszyn pisze:A założyłeśKonto usunięte pisze: To co? Czas zdejmować chorągiewki z samochodów![]()
![]()
Zabrakło doświadczenia, taktyki, siły, była ogromna presja na zwycięstwo jaką sami stworzyliśmy. Właściwie już to zwycięstwo mieliśmy w kieszeni. Moim zdaniem mamy dobrą, młodą drużynę z perspektywą. Były chwile, że przecieraliśmy oczy ze zdumienia jak oni grają. Nie pamiętam już dawno, żebym tak miał oglądając mecz polskiej reprezentacji. Po meczu z Grecją, Luiza mówi do mnie, że Boguś tak wrzasnął przy golu, że Wiktor się popłakał. To jest piękne, że dali nam takie emocje. Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.Alan, Alan, Alan! pisze:bzduraKruszyn pisze: pojechała nam wyobraźnia za mocnomogliśmy klepać wszystkich, brakło czegoś. Nie wiem czego, bo się nie znam. Na moje to brakło jaj od 1 minuty. Nie wiem może za mało adrenaliny wstrzyknęli, powinno być jak na Crank
![]()
Interesuje mnie, podobnie jak sposób w jaki schrzanili sobie te mistrzostwa Holendrzy. Warto sobie uświadomić, że to tylko sport, a nie współczesna targowicaAlan, Alan, Alan! pisze:CHiWD. Co Cię interesuje. This is Sparta.Konto usunięte pisze: Co mają powiedzieć Rosjanie? Oni mają dopiero smutek.
Oj pewnie mnie wezmą na kolano i zbiją he he heKonto usunięte pisze: lubisz ryzyko![]()
Eeeee bez przesady, nienawidzimy pzpn u. chłopki zagrali fajnie ale nie wyszło. Może Bilex ma rację ,że janek nie ma pojęcia co i jak z grą...ale w końcu parę lat temu sami go chcieliśmy.Konto usunięte pisze: Noszę w sercu przez cały czas i nie zamierzam zdejmowaćTo była taka malutka ironia na wybuch patriotyzmu, w imię którego wczoraj ich kochaliśmy, a dziś nienawidzimy.
Konto usunięte pisze: że Boguś tak wrzasnął przy golu, że Wiktor się popłakał.
Sukces ma zawsze wielu ojców...., myślę że nie znikną,przynajmniej ja nie mam zamiaru zdejmować.Konto usunięte pisze: Czytam komentarze na portalach i mi się kiszki skręcają....
Obym się mylił, że chorągiewki znikną tak szybko jak się pojawiły.
Nie ma szans , rozjebać cały burdel z miodowej bez względu na konsekwencje...Najwyższa pora i jest w końcu pretekst.Konto usunięte pisze: Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.
przecieram oczy ze zdumieniaKruszyn pisze:Nie ma szans , rozjebać cały burdel z miodowej bez względu na konsekwencje...Najwyższa pora i jest w końcu pretekst.Konto usunięte pisze: Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.
a będziesz będziesz - co mi zrobisz jak mnie złapiesz?Kruszyn pisze: Doszły mnie słuchy ,że w poniedziałek jesteś w wawie......![]()
już nie idzie, będzie nowy trener wybrany przez stary zarząd, a to dobrze nie wróży (wybory władz PZPN są dopiero chyba w październiku czy listopadzie, a pierwsze mecze el MŚ już we wrześniu)KamilP pisze: Kadra idzie w dobrym kierunku.
Kruszyn pisze:
Nie ma szans , rozjebać cały burdel z miodowej bez względu na konsekwencje...Najwyższa pora i jest w końcu pretekst.
Będą ,będą.leon pisze:
Jak się Euro skończy, nie będzie przeciwwskazań.
O właśnieKamilP pisze:Irlandia odpadla z podniesiona glowa- po walce, my odpadlismy, bo brakuje nam jeszcze charakteru. To jest oczywiscie moje zdanie..
Kibicowsko zle wypadlismy, bo wiekszosc ludzi na stadione to osoby , ktore nie czuja zajawki. Wczoraj po ktorejs sytuacji wstalem z krzesla, zeby za chwile uslyszec: czy moze Pan usiasc?
Kadra idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje, ze na MS sie zrewanzujemy :)
co by nie gadać - Polska jest w gazieOBK H6 pisze:Pit,
nie przejmuj się pierdołami
Polacy właśnie wygrali po raz trzeci z Brazylią w ciągu jednego roku, co się nie udawało choćby raz przez ostatnie 10 lat - i jak dobrze pamiętam po raz pierwszy awansowali do finału Ligi Światowej z pierwszego miejsca w grupie w sposób sportowy (pozostałe awanse mieli jako gospodarz, albo dzika karta).
WIęc jak tak dalej pójdzie, to tego lata jeszcze będziemy głośno krzyczeć POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!! mam nadzieję że na IO w Londynie
Konto usunięte pisze: Piotruś 35, nie czytaj tych pierdół, w tym wieku trzeba uważać na serce![]()