EURO 2012

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: EURO 2012

Post 17 cze 2012, o 00:13

leon pisze: To by była oczywista oczywistość

Czy ja wiem? Po planowym wyjściu z grupy pół narodu zapewne by uwierzyło, że dzbanek jest w zasięgu.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 17 cze 2012, o 01:25

burat, bojar,
a toście mi Bracia, zresztą to było wiadome od zawsze :thumb: ;-)

Za nikogo przepraszać nie mam zamiaru. Gralimy, walczyli, kibicowali (mimo, że podobno "patentu" na dobre kibicowanie nie mamy :giggle: ) i ... polegli. Bywa, nie pierwszy, nie ostatni raz. Nawet "w ryj" trzeba umieć zbierać elegancko.

I ja Wam powiem mości Panowie, górą Nasi i w górę serca, Ducha nie gaście. Stadiony należą do wszystkich, w tym do nas również 8-) :thumb:

Pozdrawiam
Grzegorz

PS. I przestać mi tu marudzić i z nosami na kwintę się nosić 8-)
Brak podpisu.

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Post 17 cze 2012, o 01:44

Obrazek

:giggle:
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 17 cze 2012, o 01:53

Лукашэнка pisze: Niech zgadnę...
wysokości odprawy jaką ma zagwarantowana w kontrakcie, nie podał przy tej okazji. :roll:
No przecież to normalne ,nie wiem co Cię zdziwiło :?:
Лукашэнка pisze:
A tak w ogóle, to przy okazji piłki nożnej jakby zapominamy, że jest bardzo dużo dyscyplin sportowych, w których odnosimy sukcesy.
Dziś walczy Adamek i nie będzie to walka na "przetarcie" tylko niezła wojna się zapowiada :thumb:
Лукашэнка pisze: Bo kopana w wydaniu zawodowym - to mafia i przekręty.
Wypierdolić cały pzpn ,bez względu na konsekwencję :x
Konto usunięte pisze: To co? Czas zdejmować chorągiewki z samochodów :razz:
A założyłeś :?:
OBK H6 pisze: tylko podmienić na niemieckie, bo tam jest druga reprezentacja polski ;-)
Koziołki to jak zwykle .....
OBK H6 pisze: a taka co poległa ;-)
Doszły mnie słuchy ,że w poniedziałek jesteś w wawie...... :chair:

A tak na poważnie, Bilex ma rację co do janka, gumas również , pojechała nam wyobraźnia za mocno i tyle. Fajnie że jesteśmy jednym z organizatorów i promujemy kraj :!:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 17 cze 2012, o 02:06

Badzo smutne, przejebaliśmy (albo i ładniej nie wygraliśmy czegoś na co najbardziej liczyłem). ;-)

Reprezentacji Polski dziękuję. 5 meczy oglądałem, w tym we trzech żyłem na granicy stanu podzawałowego. Tenks.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 17 cze 2012, o 02:09

Kruszyn pisze: pojechała nam wyobraźnia za mocno
bzdura :evilgrin: mogliśmy klepać wszystkich, brakło czegoś. Nie wiem czego, bo się nie znam. Na moje to brakło jaj od 1 minuty. Nie wiem może za mało adrenaliny wstrzyknęli, powinno być jak na Crank ;-)
Konto usunięte pisze: Co mają powiedzieć Rosjanie? Oni mają dopiero smutek.
CHiWD. Co Cię interesuje. This is Sparta.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 02:15

Alan, Alan, Alan! pisze: Reprezentacji Polski dziękuję. 5 meczy oglądałem, w tym we trzech żyłem na granicy stanu podzawałowego. Tenks.

I za to Cię Ryszardzie kocham mocno. I również dziękuję. Ci :mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 02:17

Grzesiek_67, gnido nie śpisz jeszcze :?: :-d :mrgreen:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 02:19

Kruszyn,
zbieram się powolutku do spania, wróciłem późno od Teściulka. Bidok prawie płakał ... :-(

Dobra, na dziś wystarczy.

Dobrej Nocy
Grzegorz
Brak podpisu.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 02:23

Grzesiek_67, szkoda bo jak się z grupy wyjdzie i jest jeden mecz to nie wiadomi jak to będzie...
Trudno poszło , niech święto trwa nadal niech się ludzie bawią :thumb: Chłopakom dziękujemy :!:

I tak z humorem bo z krecika się śmieliśmy ... :mrgreen:
Załączniki
reksio.jpg

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 17 cze 2012, o 07:43

Kruszyn pisze: I tak z humorem bo z krecika się śmieliśmy ... :mrgreen:
lubisz ryzyko :mrgreen: po meczu już latało w sieci ale wolałem nie wklejać :razz:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 17 cze 2012, o 07:55

Grzesiek_67 pisze: Za nikogo przepraszać nie mam zamiaru. Gralimy, walczyli, kibicowali (mimo, że podobno "patentu" na dobre kibicowanie nie mamy :giggle: ) i ... polegli. Bywa, nie pierwszy, nie ostatni raz. Nawet "w ryj" trzeba umieć zbierać elegancko.

I ja Wam powiem mości Panowie, górą Nasi i w górę serca, Ducha nie gaście. Stadiony należą do wszystkich, w tym do nas również 8-) :thumb:

Nic dodać nic ująć Grześ, o to właśnie chodzi :thumb: :thumb:
Kruszyn pisze:
Konto usunięte pisze: To co? Czas zdejmować chorągiewki z samochodów :razz:
A założyłeś :?:
Noszę w sercu przez cały czas i nie zamierzam zdejmować :razz: To była taka malutka ironia na wybuch patriotyzmu, w imię którego wczoraj ich kochaliśmy, a dziś nienawidzimy. Czytam komentarze na portalach i mi się kiszki skręcają. Potrafimy być z drużyną tylko wtedy kiedy wygrywa. Obym się mylił, że chorągiewki znikną tak szybko jak się pojawiły.
Alan, Alan, Alan! pisze:
Kruszyn pisze: pojechała nam wyobraźnia za mocno
bzdura :evilgrin: mogliśmy klepać wszystkich, brakło czegoś. Nie wiem czego, bo się nie znam. Na moje to brakło jaj od 1 minuty. Nie wiem może za mało adrenaliny wstrzyknęli, powinno być jak na Crank ;-)
Zabrakło doświadczenia, taktyki, siły, była ogromna presja na zwycięstwo jaką sami stworzyliśmy. Właściwie już to zwycięstwo mieliśmy w kieszeni. Moim zdaniem mamy dobrą, młodą drużynę z perspektywą. Były chwile, że przecieraliśmy oczy ze zdumienia jak oni grają. Nie pamiętam już dawno, żebym tak miał oglądając mecz polskiej reprezentacji. Po meczu z Grecją, Luiza mówi do mnie, że Boguś tak wrzasnął przy golu, że Wiktor się popłakał. To jest piękne, że dali nam takie emocje. Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.
Alan, Alan, Alan! pisze:
Konto usunięte pisze: Co mają powiedzieć Rosjanie? Oni mają dopiero smutek.
CHiWD. Co Cię interesuje. This is Sparta.
Interesuje mnie, podobnie jak sposób w jaki schrzanili sobie te mistrzostwa Holendrzy. Warto sobie uświadomić, że to tylko sport, a nie współczesna targowica :wall: , bo inaczej żyłka może pęknąć. Rosjanie mieli już właściwie bilet do ćwierćfinału w kieszeni kiedy wypadł zza winkla Karagounis, wziął ten bilet i podarł na oczach Putina. Sport jest piękny, bo nigdy nie da się do końca przewidzieć wyniku. A rzucanie "chujami" jest po prostu niegrzeczne, tak jak atakowanie gości na moście :evilgrin:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 07:57

Konto usunięte pisze: lubisz ryzyko :mrgreen:
Oj pewnie mnie wezmą na kolano i zbiją he he he :-p Admin socjalista nie pozwoli :lol:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 08:10

Konto usunięte pisze: Noszę w sercu przez cały czas i nie zamierzam zdejmować :razz: To była taka malutka ironia na wybuch patriotyzmu, w imię którego wczoraj ich kochaliśmy, a dziś nienawidzimy.
Eeeee bez przesady, nienawidzimy pzpn u. chłopki zagrali fajnie ale nie wyszło. Może Bilex ma rację ,że janek nie ma pojęcia co i jak z grą...ale w końcu parę lat temu sami go chcieliśmy.
Konto usunięte pisze: że Boguś tak wrzasnął przy golu, że Wiktor się popłakał.

No ten to potrafi.... :thumb:
Konto usunięte pisze: Czytam komentarze na portalach i mi się kiszki skręcają....
Obym się mylił, że chorągiewki znikną tak szybko jak się pojawiły.
Sukces ma zawsze wielu ojców...., myślę że nie znikną,przynajmniej ja nie mam zamiaru zdejmować.
Konto usunięte pisze: Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.
Nie ma szans , rozjebać cały burdel z miodowej bez względu na konsekwencje...Najwyższa pora i jest w końcu pretekst.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 08:24

Kruszyn pisze:
Konto usunięte pisze: Fajnie by było tego nie spieprzyć w kolejnym kroku w eliminacjach do MŚ.
Nie ma szans , rozjebać cały burdel z miodowej bez względu na konsekwencje...Najwyższa pora i jest w końcu pretekst.
przecieram oczy ze zdumienia
Kruszyn OK

cytat:
Kapitan reprezentacji Polski, Kuba Błaszczykowski mówi Sport.pl, że po meczu z Czechami miał ostrą rozmowę z prezesem PZPN Grzegorzem Lato, w której dobitnie wytknął mu skandaliczne traktowanie drużyny. - Nie zrobiliśmy tego co powinniśmy, nie awansowaliśmy dalej. Ciężko teraz wylewać swoje żale, bo może to zostać odebrane jako frustracja. Ale jako kapitan odpowiedzialny za drużynę i to jak ona funkcjonuje muszę powiedzieć o pewnych rzeczach. Nie może być tak, że przed każdym meczem musimy prosić pana prezesa o to czy nasze rodziny mogą przyjechać na mecz czy nie, czy dostaniemy dla nich bilety czy nie. Wszyscy dostają je bez problemu, tylko nasze rodziny ich nie mają. Pan prezes mówi w wywiadzie, że ma świetny kontakt z drużyną, ale ja osobiście tego nie zauważyłem. Za każdym razem, kiedy ustalaliśmy coś z prezesem, to te ustalenia nie trzymały się później kupy.

KamilP
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00

Post 17 cze 2012, o 08:59

Irlandia odpadla z podniesiona glowa- po walce, my odpadlismy, bo brakuje nam jeszcze charakteru. To jest oczywiscie moje zdanie..

Kibicowsko zle wypadlismy, bo wiekszosc ludzi na stadione to osoby , ktore nie czuja zajawki. Wczoraj po ktorejs sytuacji wstalem z krzesla, zeby za chwile uslyszec: czy moze Pan usiasc?

Kadra idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje, ze na MS sie zrewanzujemy :)

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 17 cze 2012, o 10:18

Kruszyn pisze: Doszły mnie słuchy ,że w poniedziałek jesteś w wawie...... :chair:
a będziesz będziesz - co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :-p
KamilP pisze: Kadra idzie w dobrym kierunku.
już nie idzie, będzie nowy trener wybrany przez stary zarząd, a to dobrze nie wróży (wybory władz PZPN są dopiero chyba w październiku czy listopadzie, a pierwsze mecze el MŚ już we wrześniu)
ale, poCzechamy :giggle: , obaczmy

a tak na dziś - to głowa do góry i ...

Link: http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Post 17 cze 2012, o 11:31

Kruszyn pisze:

Jak się Euro skończy, nie będzie przeciwwskazań.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

bojar
6 gwiazdek
Auto: forester 2,5XT,Q5
Polubił: 84 razy
Polubione posty: 234 razy

Post 17 cze 2012, o 11:49

leon pisze:
Jak się Euro skończy, nie będzie przeciwwskazań.
Będą ,będą.
Lato mówił,że jeśli Polska nie wyjdzie z grupy to on nie jest przyspawany do stołka.Można to potraktować jako zapowiedź dymisji.Ciekawe czy została mu choć odrobina przyzwoitości?
Ja osobiście raczej bym nie postawił nic na to ,że nie będzie kandydował.A znając ten przybytek to wygra.

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)

Post 17 cze 2012, o 12:40

KamilP pisze:Irlandia odpadla z podniesiona glowa- po walce, my odpadlismy, bo brakuje nam jeszcze charakteru. To jest oczywiscie moje zdanie..

Kibicowsko zle wypadlismy, bo wiekszosc ludzi na stadione to osoby , ktore nie czuja zajawki. Wczoraj po ktorejs sytuacji wstalem z krzesla, zeby za chwile uslyszec: czy moze Pan usiasc?

Kadra idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje, ze na MS sie zrewanzujemy :)
O właśnie :thumb:
Wiecie ilu rozbawionych Irlandczyków było w Gdańsku po przegranym meczu z Hiszpanami? My także się cieszmy! Nie za przegraną z Czechami a za udział w Euro 2012. Za niezły udział :thumb:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 17 cze 2012, o 16:59

Zaczyna się po meczowe biadolenie, narzekanie i wrzuty :arrow: http://babol.pl/kat,1025465,wid,1458066 ... caid=5ea58
Taka klasyka Polska :-/

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 17 cze 2012, o 17:16

Pit,
nie przejmuj się pierdołami
Polacy właśnie wygrali po raz trzeci z Brazylią w ciągu jednego roku, co się nie udawało choćby raz przez ostatnie 10 lat - i jak dobrze pamiętam po raz pierwszy awansowali do finału Ligi Światowej z pierwszego miejsca w grupie w sposób sportowy (pozostałe awanse mieli jako gospodarz, albo dzika karta).
WIęc jak tak dalej pójdzie, to tego lata jeszcze będziemy głośno krzyczeć POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!! mam nadzieję że na IO w Londynie 8-)
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 17:57

OBK H6 pisze:Pit,
nie przejmuj się pierdołami
Polacy właśnie wygrali po raz trzeci z Brazylią w ciągu jednego roku, co się nie udawało choćby raz przez ostatnie 10 lat - i jak dobrze pamiętam po raz pierwszy awansowali do finału Ligi Światowej z pierwszego miejsca w grupie w sposób sportowy (pozostałe awanse mieli jako gospodarz, albo dzika karta).
WIęc jak tak dalej pójdzie, to tego lata jeszcze będziemy głośno krzyczeć POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!! mam nadzieję że na IO w Londynie 8-)
co by nie gadać - Polska jest w gazie
oby sił starczyło do olimpiady
choc nie zapominajmy o : Kubie , Rosji i Serbi oraz Francuzi są w uderzeniu :o

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 17 cze 2012, o 18:48

Piotruś 35, nie czytaj tych pierdół, w tym wieku trzeba uważać na serce ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 cze 2012, o 18:51

Konto usunięte pisze: Piotruś 35, nie czytaj tych pierdół, w tym wieku trzeba uważać na serce ;-)

Tak jest. Każda masturbacja w tym wieku może grozić zgonem. Nie idźcie tę drogą Piterze :mrgreen: :mrgreen:
Brak podpisu.

ODPOWIEDZ