migrena,kapiszon i subaru na raty:(

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: skoda 105
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re:

Post 7 lip 2012, o 15:34

subarka665 pisze:Kruszyn udany jest z tą garderobą :mrgreen:

ja wiem do czego on pije... :lol:

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy - Luxus

Post 7 lip 2012, o 15:35

:giggle: :giggle:
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...

Think. Feel. Drive. Subaru

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Re: migrena,kapiszon i subaru na raty:(

Post 7 lip 2012, o 15:37

własnie facetom cos powiedziec... potem sie nabijaja :o

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 15:38

klekotka, a mam pytanie do kogo to??
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Re:

Post 7 lip 2012, o 15:40

subarka665 pisze:klekotka, a mam pytanie do kogo to??

do facetów :razz: te ciuchy i przebieranki to pija do mojego kapiszona :-/

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 15:42

A myślałam że do mnie, ponieważ niektórzy mnie mylą z facetem dlatego mam walnięty podpis z moim imieniem żeby mnie nie mylili :mrgreen:
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 15:43

wszyscy tu maja subaru? czy ktos sciemnia.... :mrgreen: ?

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 15:45

Chyba wszyscy wątpię żeby tu ściemnieli
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 15:49

nigdy nie jezdziłam subaru,teraz wogóle jestem bez auta juz pół roku,miałam...a nie powiem co bo znow sie beda smiac :-/ nie chcial zapalic i moj kapiszonek tak go odpalił ze cos strzeliło i trzeba silnik wymienic bo sie nie opłaca

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 16:06

To weź se uzbieraj tak chociaż ze 3 koła i kup sobie takiego dziadka jak ja mam albo jakąś imprezę, ale to już za jakieś 4 tyś(albo i lepiej) bo wtedy mają ładniejszy stan i zobaczysz jak to auto daje niesamowitą radość z jazdy i jakie to jest nie zastąpione i niezawodne auto zwłaszcza zimą ;-) klekotka, ja mam już trzecią Subarynkę i powiedziałam że nigdy nie kupię jakiegoś Bmw czy fiata czy jakiegoś VW ja to, tylko modele zmieniam i nic więcej(już mi do szczęścia nie jest nic potrzebne). Większość mojej rodziny też ma Subaru ja pamiętam jak mój chrzestny kupił Subaru to był w 7-mym niebie ja wtedy miałam jakieś 7-8 lat to mój wuja miał wtedy pierwszą furę z salonu :->
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 16:11

ja miałam ax :-/ dobra wiem zabytek,ale fajnie mi sie jezdziło,ten mój idiota ma kalibre...nie wiem czym on sie tak jara,normalnie słychac jak ja korniki wpieprzaja i ciagle cos sie spuje,ja potrzebuje oszczednego samochodu a subaru chyba takie nie jest :-/ on sobie gaz załozył ale chyba cos mu poknocili bo normalnie tak jedzie gazem w srodku, ze czujesz sie jak w krematorium,porażka.szykuje sie do zmiany pracy to pomysle o jakims fajnym autku

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 16:20

No jak w Subaru założysz gaz to będzie oszczędne, tylko to trzeba dać do bardzo dobrego gazownika, ale jak kupisz Impreze to wlew gazu proponowałabym gdzieś umieścić żeby nie był widoczny :mrgreen: :mrgreen: i jak byś się namyślała to Impreza, Legacy w poj. 1.6 czy 1.8 to nie dużo pali jak wiem po swoim ja mam Legacy - Hubetus (wersja prawdopodobnie limitowana bo dla leśniczy i nikt w sklepach motoryzacyjnych nie zna ,,Hubertusa" ), no to ten mój benzyny nie wiele bierze choć mam go na ,,gas'', ale gazu też bierze nie wiele :cofee:
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Re:

Post 7 lip 2012, o 16:30

subarka665 pisze:No jak w Subaru założysz gaz to będzie oszczędne, tylko to trzeba dać do bardzo dobrego gazownika, ale jak kupisz Impreze to wlew gazu proponowałabym gdzieś umieścić żeby nie był widoczny :mrgreen: :mrgreen: i jak byś się namyślała to Impreza, Legacy w poj. 1.6 czy 1.8 to nie dużo pali jak wiem po swoim ja mam Legacy - Hubetus (wersja prawdopodobnie limitowana bo dla leśniczy i nikt w sklepach motoryzacyjnych nie zna ,,Hubertusa" ), no to ten mój benzyny nie wiele bierze choć mam go na ,,gas'', ale gazu też bierze nie wiele :cofee:

a części drogie są do subaru? ale chyba teraz to ogolnie ceny sa podobne wszystkich marek,subaru ma fajny wyglad takie oryginalne sa ,bo ta jego kalibra to ideał dla szeleszczącego amanta z brylantyna na głowie ku...a :x raz tym jechałam to nie dośc ze darł na mnie morde przez cała droge ze to żle robie,tamto żle robie...ale to nic tak mu kierownica sie trzesie, że po godzinie jazdy łyżki zupy nie utrzymasz w reku,masakra skóre ma w środku ale chyba w hotelu robotniczym jest ładniejsza tapicerka na fotelach w holu,ogólnie kicha już wolałam swoja cytrynke

Kubik
4 gwiazdki
Auto: impreza

Post 7 lip 2012, o 16:54

klekotka pisze: a części drogie są do subaru? ale chyba teraz to ogolnie ceny sa podobne wszystkich marek,subaru ma fajny wyglad takie oryginalne sa ,bo ta jego kalibra to ideał dla szeleszczącego amanta z brylantyna na głowie ku...a :x raz tym jechałam to nie dośc ze darł na mnie morde przez cała droge ze to żle robie,tamto żle robie...ale to nic tak mu kierownica sie trzesie, że po godzinie jazdy łyżki zupy nie utrzymasz w reku,masakra skóre ma w środku ale chyba w hotelu robotniczym jest ładniejsza tapicerka na fotelach w holu,ogólnie kicha już wolałam swoja cytrynke

Zaczynam Cię lubić . To może z tym walcem sie wybiore do stolycy ?
Jak ma Calibrę to musi być ' ktoś "

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 16:56

Części do Subaru no to zależy do jakiego modelu bo z tego co ja wiem to do Imprezy są droższe niż do Legacy,a do takiego Forestera terenowca/SUV'a to tez nie są za tanie, ale w każdym bądź razie zawsze można kupić zamiennik,który będzie na pewno tańszy o te parę złociszy ;-) Wygląd no ba ! ma fajny mnie to się wszystkie Subarcie podobają choć jak to kiedyś powiedział Prokop w ,,Automaniak'' - ,,Subaru to dobry materiał na żonę może nie piękne, ale wierne i po błocie pójdzie'' ;-) Te auto na pewno będzie wytrzymalsze od Calibry nie tylko te nowe modele, ale te z roku 90 to też są zajebiste :thumb: Subaru w skórze tez możesz kupić,np. Legasia w automacie też fajny taki może kosztować od 3000k do no powiedzmy 4500k albo cos dla odważnych, czyli Legacy Turbo kosztuje tak około 5000tyś. Impreza też fajna taka np.GT,RA, Type-r toto już musisz sama ze swoim facetem pogadać na ten temat z Subaru.
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 17:17

subarka Ty chyba zartujesz,dokładnie teraz znalazłam legasy za 4 tys i fajnie tylko ze na cześci :o :o .od dychy sie zaczynaja takie samochody

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 17:19

niee to ja Ci znajdę Legacy za naprawdę zajefajna cene poczekaj chwileczkę .....
turbina...

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 17:32

Zoba jaki pinkny,a jaka cena
http://otomoto.pl/subaru-legacy-bezwypa ... 98474.html
Ten ma lekko tylny błotnik zgryziony i przedni ale toto wystarczy zdrapać zaszpachlować pomalować i masz ganc furke ;-)
http://otomoto.pl/subaru-legacy-4x4-red ... 05752.html

http://otomoto.pl/subaru-legacy-2-0-lpg ... 60724.html

Jak na razie to tylko tyle znalazłam za dość dobrą cenę i w dość dobrym stanie
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 17:34

[imghttp://srvimg02.tablica.pl/images_tablicapl/44289133_1_644x461_subaru-justy-4x4-zywiec.jpg][/img]

takie cos znalazłam wygląda jakos dziwnie.... :lol:

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 17:35

kurcze jak tu sie wstawia zdjecia?

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 17:37

ta pierwsza ładna bo ta druga to juz wyglada jakby przez grunwald przeszła podobnie zardzewiała jak ten złom kalibra ...ale pierwsza ładna :->

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 17:38

Weź napisz najpierw że to jest dziwne potem robnij na podgląd itam na dole będziesz miała wybierz plik i potem wczytujesz i wstaw i masz :-> albo przez imageshack lub przez fotosik.pl
turbina...

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 17:40

no mnie też się podoba, ale nie mam zamiaru jej kupować bo zdradziłabym Zieleniaka,a ten obraził by się i nie chciał odpalić :mrgreen: A co do tej drugiej to zobacz se na mój wątek jak ostatnio wyglądał mój Zieleniak wejdź na nasze subaru i tam masz wszystkie wątki ;-) jak ktoś kupił Subaru to tam wstawia foty itd itp.. ;-)
Ostatnio zmieniony 7 lip 2012, o 17:43 przez subarka665, łącznie zmieniany 1 raz.
turbina...

klekotka
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 7 lip 2012, o 17:41

chyba sie udało:)

rany przeciez jak ja bym kupiła taki samochod ja to legasy to on juz by sie wogóle "zamknął" w sobie :lol: dobra nie bede czarowała za duzy jest dla mnie ten legasy,zdecydowanie mniejszy musi byc,chociaz z drugiej str. fajna sprawa zeby sie w nim kochac nie trzeba szkoły w julinku konczyc :giggle: no ok..... to dlaczego te auta sa tansze niz np niemieckie bo teraz patrze...,skoro sa naprawde nie zawodne..?
Załączniki
44289133_1_644x461_subaru-justy-4x4-zywiec.jpg
chyba sie udało :)
Ostatnio zmieniony 7 lip 2012, o 17:48 przez klekotka, łącznie zmieniany 1 raz.

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lip 2012, o 17:45

A Justynka (Subaru Justy), kiedyś mój kolega miał taką, ale sprzedał bo upolował Subaru Imprezę .
turbina...

ODPOWIEDZ