subarka665 pisze:Kruszyn udany jest z tą garderobą
ja wiem do czego on pije...

subarka665 pisze:No jak w Subaru założysz gaz to będzie oszczędne, tylko to trzeba dać do bardzo dobrego gazownika, ale jak kupisz Impreze to wlew gazu proponowałabym gdzieś umieścić żeby nie był widoczny![]()
i jak byś się namyślała to Impreza, Legacy w poj. 1.6 czy 1.8 to nie dużo pali jak wiem po swoim ja mam Legacy - Hubetus (wersja prawdopodobnie limitowana bo dla leśniczy i nikt w sklepach motoryzacyjnych nie zna ,,Hubertusa" ), no to ten mój benzyny nie wiele bierze choć mam go na ,,gas'', ale gazu też bierze nie wiele
klekotka pisze: a części drogie są do subaru? ale chyba teraz to ogolnie ceny sa podobne wszystkich marek,subaru ma fajny wyglad takie oryginalne sa ,bo ta jego kalibra to ideał dla szeleszczącego amanta z brylantyna na głowie ku...araz tym jechałam to nie dośc ze darł na mnie morde przez cała droge ze to żle robie,tamto żle robie...ale to nic tak mu kierownica sie trzesie, że po godzinie jazdy łyżki zupy nie utrzymasz w reku,masakra skóre ma w środku ale chyba w hotelu robotniczym jest ładniejsza tapicerka na fotelach w holu,ogólnie kicha już wolałam swoja cytrynke