Zgadnij kto jest największym, pojedynczym udziałowcem Daimler AG
Telefony, telefony...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Telefony, telefony...
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 487 razy
Telefony, telefony...
Dlatego właśnie chyba pozostanę przy beemce

I pomimo, że zarówno piwo i precelki bawarskie są równie dobre jak beemki, to potrafię to rozróżnić

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Telefony, telefony...
Myślę, że po takim coming out całe forum jest z Ciebie dumne. Koleżanki i koledzy! stach22 odróżnia precelki, piwo i samochody.
- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
..zaś chlor ciagle ma problemy z rozróżnieniem chińskiej elektroniki z tajskimi wakacjami

Telefony, telefony...
Tryb auto/idioten same się robią. Współczesne telefony naprawdę dają radę. A LG to się nawet do pierwszej dziesiątki przytaczanych tu rankingów nie łapie.
Ale kto by się rankingami przejmował.
Wszyscy umrzemy z gorąca. 
- Chloru
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Pewnie dlatego, że na tajskich wakacjach miałem koreański telefon. Zakładam jednak, że wyjaśnisz mi jaki telefon powinienem zabrać do Azji na podstawie własnych doświadczeń.
- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Wybór telefonu na podstawie odbytych wakacji to jest twoja rada, nie będę się nawet starał tego pojąćChloru pisze:Pewnie dlatego, że na tajskich wakacjach miałem koreański telefon. Zakładam jednak, że wyjaśnisz mi jaki telefon powinienem zabrać do Azji na podstawie własnych doświadczeń.

- Chloru
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Widziałeś Ty jakiś telefon ostatnio, który nie jest produkowany w Azji?
- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Fajnie. To jest genialne, że teraz telefony robią takie zdjęcia. Strasznie to ułatwia zwiedzanie i odpoczynek.Jaca68 pisze:W dzień też daje rade (córa się na plaży bawiła):
Który to zamek nad Loarą, Chenonceau?
Telefony, telefony...
Tak, tylko jeden na moście jest.
Przy dzisiejszych telefonach, kategoria aparatów fotograficznych, tzw cyfrowych kompaktów przestaje mieć sens. Pewnie niedługo znikną z rynku.
Masy będą pstrykać telefonami, dla pasjonatów pozostaną lustra i bezlusterkowce z wymienna optyką.
Wszyscy umrzemy z gorąca. 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Telefony, telefony...
Zdjęcie spoko, choć muszę przyznać, że trochę zarosłeś
- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- Jaca68 (22 lis 2019, o 19:48)
- stach22
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Przynajmniej z oczu mądrze patrzy... ;)So What! pisze:Pisałeś, że to Twój portret
- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Jaki pan,.....Chloru pisze:Przynajmniej z oczu mądrze patrzy... ;)So What! pisze:Pisałeś, że to Twój portret
- Chloru
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
..., taki kram. Tylko co to ma wspólnego z psem? 
- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Wiem wiem. Poczyniłem już pewne kroki, sam nie dam jednak rady. Młody wyglada jak kloszardBiP pisze:Stach22, weź utensylia do ręki, albo udaj się do groomera...
ale żonie się podoba 
Telefony, telefony...
Ja tak tylko wspomnę że foty z telefonów są och i ach, milion filtrów, hdrów i innych efektów, które wyglądają super. Ale tylko do momentu kiedy się je wyświetli nie na telefonie tylko monitorze. Wtedy każde niedociągnięcie widać jak na dłoni a jakiekolwiek porównanie nawet ze starymi lustrzankami ale z dobrym szkłem miażdży telefon. Ja tam wolę FXową lustrzankę która może waży dużo, ale żaden telefon jeszcze do tej jakości i panowania nad kadrem jeszcze długo nie dojdzie 

- stach22
- 6 gwiazdek
Telefony, telefony...
Nic podobnego. Wyświetlałem fotki które tu wklejałem z Singapuru robione na ip11 na dużym ekranie, są tak samo świetne.skwaro pisze:Ja tak tylko wspomnę że foty z telefonów są och i ach, milion filtrów, hdrów i innych efektów, które wyglądają super. Ale tylko do momentu kiedy się je wyświetli nie na telefonie tylko monitorze. Wtedy każde niedociągnięcie widać jak na dłoni a jakiekolwiek porównanie nawet ze starymi lustrzankami ale z dobrym szkłem miażdży telefon. Ja tam wolę FXową lustrzankę która może waży dużo, ale żaden telefon jeszcze do tej jakości i panowania nad kadrem jeszcze długo nie dojdzie