Powitanie
-
Bartolomeo
- 0 gwiazdek
- Auto: Mercedes C-200 K
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Wcale nie brne tylko zamieściłem link daltego że ma logo świnki czyli z waszego forumeMTi pisze:Bartolomeo widzę, że z uporem maniaka i wbrew naszym sugestiom brniesz w MY09
no mógł być jeszcze z kropki.... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam i ja
Kupiłem Forestera '98 kilka dni temu.
Cieszę się już nową zabawką i studiuję forum żeby go doprowadzić do dobrej formy
Pozdro
Kupiłem Forestera '98 kilka dni temu.
Cieszę się już nową zabawką i studiuję forum żeby go doprowadzić do dobrej formy

Pozdro
Joozwa, witaj i dziel się wrażeniami 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
witamy!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
So What!, siemka no właśnie miałem się o ciebie już zacząć dopytywać 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
so what.So What! pisze: Po dość długiej nieobecnościpostanowiłem się przywitać
![]()

Witaj

So What!, cześć
Gdzie byłeś?

Gdzie byłeś?

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Łeeee...
Liczyłam na jakieś fajne opowieści z egzotycznych podróży

Doxa, czyżbyś sugerowała, że praca prawnika jest mało ekscytująca?Doxa pisze:Łeeee...![]()

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chyba TyKonto usunięte pisze:So What!, tęskniliśmy

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jeszcze zatęsknisz... po wakacjachliwit pisze:Chyba TyKonto usunięte pisze:So What!, tęskniliśmy![]()

A nie, nie! Bynajmniejvibowit pisze: Doxa, czyżbyś sugerowała, że praca prawnika jest mało ekscytująca?![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a Ty siedzisz w izbie widzeń, próbując wyciągnąć jakiegoś gałgana za uszyDoxa pisze: Gorący piasek, lazurowe niebo, ciepłe morze...![]()

remek, ja to sobie raczej wyobrażam, że siedzi się na jachcie, piękne dziewczęta/chłopcy (w/g uznania
) wachlują jakimś liściem palmowym, popija się drinka z klientem uzgadniając w międzyczasie strategię działania
Ech, piękne być musi życie prawnika na Kajmanach

Ech, piękne być musi życie prawnika na Kajmanach

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jedyny problem to jak połknąć te parenaście woreczków kokiDoxa pisze: że siedzi się na jachcie, piękne dziewczęta/chłopcy (w/g uznania) wachlują jakimś liściem palmowym, popija się drinka z klientem uzgadniając w międzyczasie strategię działania
Ech, piękne być musi życie prawnika na Kajmanach![]()

ale jest czym popić na szczęście