Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Witam Wszystkich Serdecznie,jestem nowy w rodzinie. Tak sobie myśle moze by tak lapka w góre jak na moto. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jur pisze: lapka w góre jak na moto.
Jeśli ktoś ma szyberdach i nie pada, to czemu nie

LWG to nie to forum, tu z tego co wiem na pozdrowienie forumowicza trzeba zrobic swinski ryjek i glosno zachrumkacjur pisze:Witam Wszystkich Serdecznie,jestem nowy w rodzinie. Tak sobie myśle moze by tak lapka w góre jak na moto.

- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
Serdeczne pozdrowienia dla Forestera 2.0xt parkującego czasami na Krasińskiego/Broniewskiego i dla jego właściciela;) Pozdrawiam też Outbacka zielonego z parkingu tego samego:)
- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
Pozdrawiam również srebrnego Leśniczego niskiego S-Turbo na ciemnych alusiach także na parkingu przy Broniewskiego. Mały zlot można tam zrobić
widzę.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Świat jest jednak mały, a Warszawa w szczególności. Góra z górą się nie zejdzie, ale ja za to pozdrawiam Arno, posuwającego się jakimś białym kombiakiem
w korku od strony Konstancina ku centrum, wczoraj (wtorek) około 9.30. Tak był skupiony na niewjeżdżaniu w tyłek jakiegoś Forda, że oświnionego Forka z przeciwka nie zauważył 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To jeszcze, tym razem z Kielc, pozdrowię Ernesta Sokole Oko vel Utajnionego w Oplu 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Przemek/docent
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX '01 kombiaczek
Konto usunięte pisze:W ramach ekumenicznej wspólnoty znaków interpunkcyjnych chciałem pozdrowić Przemka_Docenta którego turbowanna stała zaparkowana pod fabryką.

Z dużym opóźnieniem odpozdrawiam w ramach tejże samej wspólnoty

To było na Starościńskiej czy już na Olkuskiej?
- Przemek/docent
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX '01 kombiaczek
Pozdrawiam Kierownika oświniaczonego srebrnego Buga STI w Wawie na Olkuskiej, na parkingu pod drukarnią.
Widuję auto dzień w dzień wchodząc i wychodząc z fabryki po sąsiedzku
Raz nawet przekazywałem podrowienia dla Kierownika przez miłą panią na dziale obsługi klienta tejże drukarni, przy odbiorze roboty
Widuję auto dzień w dzień wchodząc i wychodząc z fabryki po sąsiedzku

Raz nawet przekazywałem podrowienia dla Kierownika przez miłą panią na dziale obsługi klienta tejże drukarni, przy odbiorze roboty

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Przemek/docent pisze: To było na Starościńskiej czy już na Olkuskiej?
Na Olkuskiej, ale kiedyś na Starościńskiej też pozdrawiałem

Przemek/docent pisze: Czy kropka, czy kreska - świnka jest niebieska
Fajne hasło

a ja pozdrawiam Griszę, vel Grześka_67 - bo się morda dawno gdzieś zakneblowała w chacie
hej
hej

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
No nareszcie
Od 1,5 miesiąca pracujemy z Małym w sąsiednich budynkach i dzisiaj wreszcie mogę go pozdrowić, gdyż właśnie przejechał pod moim oknem. Więc pozdrawiam 

Andrzeju, to raczej nie ja 
Chyba, że piszesz o sytuacji z ok. 8:20 lub ok. 11:10. No chyba, że ktoś skradł Zło i popier...a po naszym korpolandzie pod Twoimi oknami

Chyba, że piszesz o sytuacji z ok. 8:20 lub ok. 11:10. No chyba, że ktoś skradł Zło i popier...a po naszym korpolandzie pod Twoimi oknami

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150, no weź. Czarne zło mi przepierdziało pod oknem. Na zlotym felunku. Ale numerów rzeczywiście z 5 piętra nie dostrzegłam, więc może mamy trojaczki na pokładzie 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
barbie, to ciebie dziś widziałem koło Zachodniego ?
ps:
jak tak to Pozdro
a jak to nie ty to pozdrawiam kierownika czarnego z kurnikiem z przodu co zawalał w tunelu prawy pas
zaryczałem dając znak że jadem

ps:
jak tak to Pozdro

a jak to nie ty to pozdrawiam kierownika czarnego z kurnikiem z przodu co zawalał w tunelu prawy pas

zaryczałem dając znak że jadem

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Pozdrawiam Kierownika czarnego WR'X spotkanego dzisiaj ok 1200 w Gdańsku Oliwie .....;) 

If in Doubt just flat out ....