So What! pisze:jarmaj, może jakiś czujnik jest padnięty i to zamula silnik
Nie wyglada. Błędów żadnych nie ma.
Ale profilaktycznie wstrzymałem ogłoszenia sprzedaży na osprzęt, który tu może mieć znaczenie, w razie czego będzie się przekładać.
So What! pisze:jarmaj, może jakiś czujnik jest padnięty i to zamula silnik
Tragediarrosiak pisze:![]()
http://www.tvn24.pl/12690,1595332,0,1,w ... omosc.html
...i kolejne 3 dni żałoby narodowej
rrosiak pisze: minimus, ale z tego powodu nasz wielki inaczej prezydent nie ogłasza żałoby narodowej, bo jeśli ofiary są rozporszone na obszarze większym niż 100m^2 to nikogo to nie obchodzi![]()
No wlaśnie, ściągacz niepotrzebny...LouCyphre pisze:no to jaki problem go wymienić ?
E. Bo mi się ukręcił wczoraj w późnych godzinach wieczornych, jak już sobie radośnie bzykałem po okolicy.FUX pisze:No wlaśnie, ściągacz niepotrzebny...LouCyphre pisze:no to jaki problem go wymienić ?![]()
P.S. A pisaleś, że wszystko sprawdziłeś...
Mam dokładnie te same wrażenia, wróciłem zdegustowany. Niestety, pewna epoka się skończyła, chyba bezpowrotnie. Na szczęście u Kamedułów jest tak, jak było.WRC fan pisze:Poszedłem dziś na tradycyjny, dyngusowy odpust na ulicy Emaus. Ostatni raz byłem tam jako mały szkrab, więc chciałem zobaczyć jak dziś to wygląda. Niestety koszmarnie...generalnie prezentuje się to jak wielkie targi promujące chiński przemysł zabawkarskiW tej ferii oczojebnych balonów i innego szajsu zauważyłem tylko jedno "normalne" stoisko z tradycyjnymi produktami (w tym przypadku były to serca z piernika). Szkoda...
Piter 35 pisze: Koszmar a nie jechałem wolno ( 4.0 diesel )
Jak się chce poszpanować beemdablju to trzeba cierpieć, wieśniaku.Piter 35 pisze:Koszmar a nie jechałem wolno
A może to był ursusvibowit pisze: Jak się chce poszpanować beemdablju to trzeba cierpieć, wieśniaku.
To raczej niskie spalanie. Nawet, jak na dieslaPiter 35 pisze: Koszmar a nie jechałem wolno ( 4.0 diesel )
Wspominałem już kiedyś, jak rednecki z (tymczasowo) mojej wioski kupili sobie takiego. Ale to był szpan!citan pisze: Lamborghini pewnie.
Bergen pisze: Wspominałem już kiedyś, jak rednecki z (tymczasowo) mojej wioski kupili sobie takiego. Ale to był szpan!
Do sklepu nim jeździli! Do kościoła!![]()