Co Ty? Kupiłam w sklepie obok, niezłe toto...Kruszyn pisze:aliza pisze: zachlewam się - po starożytnemu, jako, że jezdem starożytna..., jarzębiakiem - ale na winiaku...
aliza, sama robiłaśDawaj przepis
niestety tylko w momencie gdy chodzi o wyjazdy na rajdy turystyczne po górach lub rajdy samochodowe oraz takie szalone akcje, jak ta z dzisiejszego poranka. W innych przypadkach ciężko mnie wyrwać z łóżkaaliza pisze:Barthol, ale Ty jesteś ranny ptaszek... gratuluję,
dane mi było kiedyś spróbować... gra integrująca grupęaliza pisze: ale na razie mam tylko boule, tez fajne... i kulek się nie gubi, bo rzuty niedalekie...
jeździsz na rajdy samochodowe??? WOWBarthol pisze: ....
niestety tylko w momencie gdy chodzi o wyjazdy [...] na rajdy samochodowe [...]
dane mi było kiedyś spróbować... gra integrująca grupę
zdarza się :D, zwłaszcza jak są blisko miejsca zamieszkania i/lub znajomi jadą na tzw. oglądarę albo sami startują w rallysprintach to też ich się dopinguje :)aliza pisze:jeździsz na rajdy samochodowe??? WOWBarthol pisze: ....
niestety tylko w momencie gdy chodzi o wyjazdy [...] na rajdy samochodowe [...]
dane mi było kiedyś spróbować... gra integrująca grupę
aliza pisze: jeździsz na rajdy samochodowe??? WOW![]()
he he, dla mnie jestBergen pisze:aliza pisze: jeździsz na rajdy samochodowe??? WOW![]()
Jakby to było kuriozum na tym forum
Nie pozostaje Ci nic innego, tylko ekspresowy kurs przystosowania do życia na Forum, pt. "prawy z Jarmajem po Jodłowniku"aliza pisze: dla mnie jest![]()
Nie kumam co to jest "prawy z Jarmajem po Jodłowniku", ale brat - rajdowiec domorosły i niedoszły, bo miał dachowanie, a potem chyba traumę na chwilę przed otrzymaniem licencji nauczył mnie kilku zwrotów rajdowych np.: na oporze w prawo...Bergen pisze:Nie pozostaje Ci nic innego, tylko ekspresowy kurs przystosowania do życia na Forum, pt. "prawy z Jarmajem po Jodłowniku"aliza pisze: dla mnie jest![]()
AhaKruszyn pisze:aliza, "prawy z Jarmajem po Jodłowniku" to coś w stylu rollercoastera
gruby pisze:Mam swinska grype
g.
WiS pisze:No cóż, wiem, że wolałbyś kaczą - ale nie każdemu jest dane
Wal sie pizdo.WiS pisze:No cóż, wiem, że wolałbyś kaczą - ale nie każdemu jest dane
Gdybys tez mial, to bys wiedzial.LouCyphre pisze:gruby, I jak samopoczucie i skąd ta radość ? :)
Tam miłe, po prostu świńskie. Ale może to ta grypa?Kruszyn pisze:O jakie miłe słownictwo
gruby pisze: Wal sie pizdo.
Czyli coraz gorzej. Smutne. Trochę Cię szkoda, mimo wszystko.gruby pisze: Totalna faza!
Tak sobie tlumacz. Ale jezeli nie wiesz czemu traktuje Ciebie ostro, to dopiero jest przykre.WiS pisze:Czyli coraz gorzej. Smutne. Trochę Cię szkoda, mimo wszystko.