Następny cwaniaczekeMTi pisze: Piterku, czy remek coś Tobie odpala za tę marketingową retorykę?![]()
Powitanie
Re: Powitanie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
nie no skończyły Ci się teksty, bo w co drugim wątku walisz ten samPiter 35 pisze: nowej octavki na gnojówkę
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
pingabunga
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich wszem i wobec naturalnie że i owszem mając na uwadze.
...oraz pozdrawiam.
Bruttus
...oraz pozdrawiam.
Bruttus
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się na waszym forum gdyż ponieważ zamierzam nabyć Forestera, co będzie się wiązało z zadawaniem wam pewnej ilości niezbędnych, aczkolwiek czasem głupich pytań, w związku z powyższym proszę o wyrozumiałość.
Jestem z Katowic.
Zarejestrowałem się na waszym forum gdyż ponieważ zamierzam nabyć Forestera, co będzie się wiązało z zadawaniem wam pewnej ilości niezbędnych, aczkolwiek czasem głupich pytań, w związku z powyższym proszę o wyrozumiałość.
Jestem z Katowic.
witamy,
pytaj,
tyleżeś mądrzejszy od części tu obecnych, że wszedłeś przed zakupem,
nie żebym odradzał od zakupu subaryn, wręcz przeciwnie,
pozdrawiam
jestem z Wrocławia (jeszcze)
pytaj,
tyleżeś mądrzejszy od części tu obecnych, że wszedłeś przed zakupem,
nie żebym odradzał od zakupu subaryn, wręcz przeciwnie,
pozdrawiam
jestem z Wrocławia (jeszcze)
Pozdrawiam wszystkich jestem z Białegostoku mego legasia szukałem długo ale warto był zaczekać pozdrawiam
witamy nowych 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam wszystkich
dajcie foty swoich furek
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
- nieznajomy=x
- 0 gwiazdek
- Auto: honda
witam Wszystkich
na imię mam Nieznajomy, nazwisko - X. samochody nie są moim hobby. według mnie samochód powinien szybko, bezpiecznie i bezawaryjnie przewieźć mnie z pktu a do pktu b. kupowałem samochody 2-4 letnie, ponieważ uważam, że samochód powinien służyć mi a nie ja nie mu. podejrzewam, że gdybym kupił nówkę, to bym się niezdrowo niepokoił czy mi ktoś go na parkingu nie zarysuje. po co mi to? trochę przymierzam się jednak do foresterka diesla. ale na razie mam czym jeździć, więc się nie spieszę. zobaczę co przyniesie model 2011 i zastanowię się. prawie zdecydowałem się, ale trochę mnie kusi audi q3 z mocniejszym od subaru dieslem, który ukaże się w przyszłym roku. od wielu lat jeżdżę samochodami japońskim i i nigdy nie miałem samochodu niemieckiego ani diesla. porównam ceny, osiągi, ale chyba pozostanę wierny samochodom japońskim, więc prawdopodobnie następny będzie forester
na imię mam Nieznajomy, nazwisko - X. samochody nie są moim hobby. według mnie samochód powinien szybko, bezpiecznie i bezawaryjnie przewieźć mnie z pktu a do pktu b. kupowałem samochody 2-4 letnie, ponieważ uważam, że samochód powinien służyć mi a nie ja nie mu. podejrzewam, że gdybym kupił nówkę, to bym się niezdrowo niepokoił czy mi ktoś go na parkingu nie zarysuje. po co mi to? trochę przymierzam się jednak do foresterka diesla. ale na razie mam czym jeździć, więc się nie spieszę. zobaczę co przyniesie model 2011 i zastanowię się. prawie zdecydowałem się, ale trochę mnie kusi audi q3 z mocniejszym od subaru dieslem, który ukaże się w przyszłym roku. od wielu lat jeżdżę samochodami japońskim i i nigdy nie miałem samochodu niemieckiego ani diesla. porównam ceny, osiągi, ale chyba pozostanę wierny samochodom japońskim, więc prawdopodobnie następny będzie forester
nieznajomy=x, ale to ,że zakupisz inne auto niż subaru nie dyskwalifikuje cię na naszym forum , bądź , pisz i ciesz się Nami 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
So What!, witamy
nieznajomy=x, tylko uważaj bo forum uzależnia
nieznajomy=x, tylko uważaj bo forum uzależnia
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- nieznajomy=x
- 0 gwiazdek
dziękuję za miłe przywitanie.
właściwie to powinienem wejść na forum audi, bo subaru znam chyba lepiej. mój znajomy miał outbacka benzyniaka, 2,5. kilka razy się nim przejechałem. dobrze jeździ . honda accord chyba jest lepsza suchych, dobrych, mało krętych drogach, ale w terenie, na śniegu, właśnie subaru wydaje mi się bardziej odpowiednie.
pozostaje też czynnik subiektywny, ludzki. podejrzewam, że audi q3 diesel będzie świetnym samochodem, ale trochę głupio byłoby mi utożsamiać się z tą niezliczoną rzeszą użytkowników tej marki. oczywiście nie wątpię, że wśród nich jest wielu wartościowych, pragmatycznych ludzi. mam jednak wrażenie, że giną oni w morzu drobnych cwaniaków, szpanerów, prymitywów jeżdżących różnymi powypadkowymi składakami, gdzie skórzane fotele i różne luksusowe bajery liczą się bardziej niż sprawność, bezpieczeństwo i niezawodność...
właściwie to powinienem wejść na forum audi, bo subaru znam chyba lepiej. mój znajomy miał outbacka benzyniaka, 2,5. kilka razy się nim przejechałem. dobrze jeździ . honda accord chyba jest lepsza suchych, dobrych, mało krętych drogach, ale w terenie, na śniegu, właśnie subaru wydaje mi się bardziej odpowiednie.
pozostaje też czynnik subiektywny, ludzki. podejrzewam, że audi q3 diesel będzie świetnym samochodem, ale trochę głupio byłoby mi utożsamiać się z tą niezliczoną rzeszą użytkowników tej marki. oczywiście nie wątpię, że wśród nich jest wielu wartościowych, pragmatycznych ludzi. mam jednak wrażenie, że giną oni w morzu drobnych cwaniaków, szpanerów, prymitywów jeżdżących różnymi powypadkowymi składakami, gdzie skórzane fotele i różne luksusowe bajery liczą się bardziej niż sprawność, bezpieczeństwo i niezawodność...
nieznajomy=x, witamy! Tak czytam Twoją wypowiedź i się chyba zagalopowałeś, bo najpierw wspominasz, iż:

a potem piszesz, że myślisz nad kupnem forka MY2011 lub najnowszego Q3... No to nowe, czy nie?nieznajomy=x pisze: uważam, że samochód powinien służyć mi a nie ja nie mu. podejrzewam, że gdybym kupił nówkę, to bym się niezdrowo niepokoił czy mi ktoś go na parkingu nie zarysuje. po co mi to?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Zapewne można wskazać kilkoro właścicieli "Audi w dieslu" niepasujących do tego stereotypu. Tak mi się przynajmniej wydajenieznajomy=x pisze: pozostaje też czynnik subiektywny, ludzki. podejrzewam, że audi q3 diesel będzie świetnym samochodem, ale trochę głupio byłoby mi utożsamiać się z tą niezliczoną rzeszą użytkowników tej marki. oczywiście nie wątpię, że wśród nich jest wielu wartościowych, pragmatycznych ludzi. mam jednak wrażenie, że giną oni w morzu drobnych cwaniaków, szpanerów, prymitywów jeżdżących różnymi powypadkowymi składakami, gdzie skórzane fotele i różne luksusowe bajery liczą się bardziej niż sprawność, bezpieczeństwo i niezawodność...
- nieznajomy=x
- 0 gwiazdek
no właśnie - sam nie wiem. tyle jest możliwości. myślę, że trzeba będzie poczekać na MY2011. wtedy MY2010 powinien trochę stanieć, chociaż i dziś na Litwie jest w miarę tani, a i tamtejszą gwarancję podobno ostatnio zaczęli uznawać. można też kupić 2-3 letniego forka, jak się poszuka za 60-70 tys. nawet czasami z gwarancją u np niemieckiego dealera subaru - diesla lub benzyniaka. podobno po drobnej stłuczce, czyli wymianie zderzaka, reflektora, góra błotnika. sprzedający pokazuje zdjęcia przed, rachunki i oczywiście oryginalną książkę. tak przynajmniej twierdzi mój znajomy. ja tam po niemiecku nie szprechać, on z kolei słabo rozumieć inglisz, więc czasami sobie wzajemnie pomagamy.eMTi pisze:nieznajomy=x, witamy! Tak czytam Twoją wypowiedź i się chyba zagalopowałeś, bo najpierw wspominasz, iż:a potem piszesz, że myślisz nad kupnem forka MY2011 lub najnowszego Q3... No to nowe, czy nie?nieznajomy=x pisze: uważam, że samochód powinien służyć mi a nie ja nie mu. podejrzewam, że gdybym kupił nówkę, to bym się niezdrowo niepokoił czy mi ktoś go na parkingu nie zarysuje. po co mi to?
lektura forum sprawiła, że zaczynam zastanawiać się też nad starszym modelem forka. tak go wychwalacie. problem w tym, że moim zdaniem te samochody wciąż są drogie, szczególnie turbo . moim zdaniem powinny bardziej stanieć. skoro nie wiem co robić, spokojnie sobie poczekam...
-
and whether or not it is clear to you, no doubt The Universe is unfolding as it should
nieznajomy=x pisze: zaczynam zastanawiać się też nad starszym modelem forka. tak go wychwalacie.
bo starsze forki są naprawde rewelacyjne, we wszystkich wersjach ale w porównaniu z nowym forkami w kategorii przestronność sa jak małe fiaty przy polonezach, natomiast w kategorii prowadzenie tez podobno jest spora różnica ale na niekorzyść nowego modelu
- nieznajomy=x
- 0 gwiazdek
o wygodę pasażerów na tylnym siedzeniu nie dbam, bo rzadko tam będzie ktoś jeździł. dryblasem też nie jestem - 1,80. tylko by siedzenia z przodu były wygodne.
and whether or not it is clear to you, no doubt The Universe is unfolding as it should
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
nieznajomy=x, na Forum są też inne ciekawe tematy do prowadzenia dyskusjinieznajomy=x pisze: o wygodę pasażerów na tylnym siedzeniu nie dbam, bo rzadko tam będzie ktoś jeździł. dryblasem też nie jestem - 1,80. tylko by siedzenia z przodu były wygodne.
- nieznajomy=x
- 0 gwiazdek
ciekawość to pojęcie względne. to co Tobie wydaje się nieciekawe, mi może wydawać się ciekawe. myślę, że problem leży zupełnie gdzie indziej. ten wątek powinien służyć do powitań, więc rzeczywiście chyba powinienem skończyć tu dyskusję, co niniejszym czynię