Nie przez przypadek nie wskazałem konkretnych wątkównieznajomy=x pisze: ciekawość to pojęcie względne. to co Tobie wydaje się nieciekawe, mi może wydawać się ciekawe.
Powitanie
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Powitanie
- kupiłemimprezeGT
- 2 gwiazdki
- Auto: IMPREZA GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Cześć Wszystkim użytkownikom tego forum.
Od dwóch dni jestem (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem GT-ka z 2000 r.
Będę tu często zaglądał aby czerpać wiedzę dot. mojego autka ale też dzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami.
Witam się z Wami.
Od dwóch dni jestem (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem GT-ka z 2000 r.
Będę tu często zaglądał aby czerpać wiedzę dot. mojego autka ale też dzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami.
Witam się z Wami.
fajny nick
Witamy nowych!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kupiłemimprezeGT, Witaj zapraszamy , bywaj częściej nie tylko w technicznym , podziel się z nami swoimi sekretami a my w twoim imieniu z całym światem
Żartowałem , miło ,że jesteś
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- kupiłemimprezeGT
- 2 gwiazdki
Cześć.Piter 35 pisze:kupiłemimprezeGT, Witaj zapraszamy , bywaj częściej nie tylko w technicznym , podziel się z nami swoimi sekretami a my w twoim imieniu z całym światem![]()
Bywam bywam, na razie w technicznym staram się jak najwięcej dowiedzieć o moim modelu GT '00
Moich spostrzeżeń nie ma wiele ponieważ samochodzik jest bez tablic i czeka na zarejestrowanie.
no to już jakieś spostrzeżenie.. Całkiem trafne, odważyłbym się powiedziećkupiłemimprezeGT pisze: samochodzik jest bez tablic i czeka na zarejestrowanie.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- kupiłemimprezeGT
- 2 gwiazdki
W takim razie odważę się na więcejeMTi pisze:no to już jakieś spostrzeżenie.. Całkiem trafne, odważyłbym się powiedziećkupiłemimprezeGT pisze: samochodzik jest bez tablic i czeka na zarejestrowanie.![]()
Wcześniej jeździł w Szwajcarii
Witam wszystkich forumowiczów, zarejestrowałem się tutaj ponieważ szukam OBK dla siebie i na pewno uwagi od WAS bedą dla mnie cenne. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich forumowiczów, niektórzy znają mnie pewnie z forum bliźniaczego i idąc za ciosem postanowiłem także odwiedzić i przyłączyć się Tutaj 
technex, mrowa, witojcie lepiej późno niż wcale 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
krzysiek555
- 1 gwiazdka
- Auto: XV, STi gc8
-
krzysiek555
- 1 gwiazdka
- Auto: XV, STi gc8
A bo tak się zasiedziałem na tym drugim forumzofija pisze:krzysiek555, no w końcu![]()
Witaj i zostań z nami na dłużej
Muszę nadrobić zaległości, obiecowywowuję częściej zaglądać

- ToudiQn
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy 2.0GL 95r Sedan/Limuzyna
Witam wszystkich forumowiczów, od nie dawna Jestem chyba szczęśliwym posiadaczem całkiem ładnego Legaca z 95r i logując się tutaj liczę na znaczne pogłębienie swojej wiedzy o tym autku,, pozdrawiam wszystkich

bry dla wszystkich nowych!! 
Pozdrawiam wszystkich nowych , już naszych użytkowników 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam ponownie!
W końcu mogę się przywitać już nie tylko jako były ale i obecny ujeżdżacz subaryny.
Był WRX jest Legacy 2.5 – człowiek chyba się starzeje
Piter 35 Odwołuje poszukiwania dzięki za życzliwe podejście do tematu
W końcu mogę się przywitać już nie tylko jako były ale i obecny ujeżdżacz subaryny.
Był WRX jest Legacy 2.5 – człowiek chyba się starzeje
Piter 35 Odwołuje poszukiwania dzięki za życzliwe podejście do tematu