Powitanie
Re: Powitanie
Witam,
mieszkam w Gdańsku Kowalach i studiuję forum już dość długo. Postanowiłem się zarejestrować,gdyż zacząłem poważnie szukać Subaru dla siebie. Obecnie posiadam e36 oraz do szaleństw R6 i oba te pojazdy chce zamienić na subaraka dla siebie. Wszystko mam nadzieję sfinalizować do zimy, tak aby w śniegu cieszyć się napędem na 4 koła (betą z rwd nie da się sensownie jeździć po śliskim). Szukam czegoś po roczniku 2001,chyba najbardziej Imprezę i waham się pomiędzy wolnossącą wersją i wrx-em. Nie ukrywam że chciałbym auto zagazować jakąś dobrą instalacją. Marzy mi się Foryś, ale cena już wyższa. Do marki mam słabość, bo który facet nie podniecał się niebieskimi rajdowymi Imprezami :) We mnie zostało coś więcej i już myślałem nad jakimś niemcem, ale gdy tylko widzę jakiegoś subaru na ulicy, micha mi się jarzy do tego stopnia że dostałem zezwolenie małżowiny na taki zakup :) Przy okazji pozdrawiam kierownika niebieskiej wrx kombi na złotych felgach w Gdańsku na Grunwaldzkiej jak mi śmignął wczoraj na światłach. Dołożył jeszcze swoją małą cegiełkę do tej decyzji :)
pozdrawiam
karol
mieszkam w Gdańsku Kowalach i studiuję forum już dość długo. Postanowiłem się zarejestrować,gdyż zacząłem poważnie szukać Subaru dla siebie. Obecnie posiadam e36 oraz do szaleństw R6 i oba te pojazdy chce zamienić na subaraka dla siebie. Wszystko mam nadzieję sfinalizować do zimy, tak aby w śniegu cieszyć się napędem na 4 koła (betą z rwd nie da się sensownie jeździć po śliskim). Szukam czegoś po roczniku 2001,chyba najbardziej Imprezę i waham się pomiędzy wolnossącą wersją i wrx-em. Nie ukrywam że chciałbym auto zagazować jakąś dobrą instalacją. Marzy mi się Foryś, ale cena już wyższa. Do marki mam słabość, bo który facet nie podniecał się niebieskimi rajdowymi Imprezami :) We mnie zostało coś więcej i już myślałem nad jakimś niemcem, ale gdy tylko widzę jakiegoś subaru na ulicy, micha mi się jarzy do tego stopnia że dostałem zezwolenie małżowiny na taki zakup :) Przy okazji pozdrawiam kierownika niebieskiej wrx kombi na złotych felgach w Gdańsku na Grunwaldzkiej jak mi śmignął wczoraj na światłach. Dołożył jeszcze swoją małą cegiełkę do tej decyzji :)
pozdrawiam
karol
mungo, witaj! Jak lubisz się bawić, to kupuj WRXa... Tylko z tym gazowaniem to trochę nie teges, chyba, że dasz na prawdę bardzo dobrą instalację za kilka tysi... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Witam Szanowne
grono.Mam zamiar nabyć od kolegi forka 2 T z 2003.Byłem jako pilot na Plejadach w 2004 w Jurze KrakCz.Bardzo mi się podobało.Auto dość bogato wyposażone i prawidłowo eksploatowane bez druciarstwa.Dotychczas tylko auta na 1 oś i trochę jednoślady.Prawo jazdy od 1975.Życzę taniego paliwa i wielu miłych wrażeń za kółkiem.

Pamietajmy o Wołyniu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witamy, witamy serdecznie 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Hail to newbies!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witamy wszystkich 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Dzińdybry
Cóż, poszukiwania własnego Subarka nabierają rozpędu. Drastyczne przyśpieszenie nastąpiło po przekroczeniu pewnego magicznego poziomu "urabiania" małżowinki co do wyboru auta
. Jeszcze tylko wybić jej z głowy Saaba 9.3 (choć nie będzie łatwo bo nagromadzenie "bajerów" zawróciło jej w głowie ;) ) i dalej pójdzie jak po maśle.
Jeszcze tylko znaleźć jakiegoś ładnego Outbacka po 2005r i sru
.
Pozdrawiam
Cóż, poszukiwania własnego Subarka nabierają rozpędu. Drastyczne przyśpieszenie nastąpiło po przekroczeniu pewnego magicznego poziomu "urabiania" małżowinki co do wyboru auta

Jeszcze tylko znaleźć jakiegoś ładnego Outbacka po 2005r i sru

Pozdrawiam
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
witamy nowych!
cubikon, najgorszy etap masz za sobą
Ja u Pati zastosowałem terapię szokową i z niechęci już w ciągu pierwszego tygodnia zrodziła się miłość... Wciąż mówię o samochodzie of course 

- kruque
- 2 gwiazdki
- Auto: ex obk 2.5i BP9, forek 2.0i SJ5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
witam,
moim dotychczasowym autem był galant. śledzę wasze (i to drugie) forum od ponad miesiąca i m.in. dzięki informacjom stąd stałem się szczęśliwym posiadaczem outbacka. mam nadzieję jak najrzadziej korzystać z technicznych wątków foruma ;)
moim dotychczasowym autem był galant. śledzę wasze (i to drugie) forum od ponad miesiąca i m.in. dzięki informacjom stąd stałem się szczęśliwym posiadaczem outbacka. mam nadzieję jak najrzadziej korzystać z technicznych wątków foruma ;)
Ale wysyp nowych forumowiczów i fur jednocześnie.
Witamy i gratulujemy.
Witamy i gratulujemy.
Dolce far niente 

To wszystko dzięki zmianom na forum <oklaski!>FUX pisze:Ale wysyp nowych forumowiczów i fur jednocześnie.
Witamy i gratulujemy.

Cześć wszystkim nowym

Fajnie, że masz subaru,a nie skodę,toyotę, albo innego mercedesa (jak większość użytkowników tego forum)kruque pisze: stałem się szczęśliwym posiadaczem outbacka.

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
subaru to marka niszowa, kiedyś miłośnicy zbierali się na forach, a spotykali inne subaraki nie częściej niż jeti.
teraz także jest niszowe.
każdy na mieście ma subaraka, a na forum subaru paru.
w sumie na to samo wyszło, utrzymaliśmy kultowość marki
Witajcie nowi! Piszcie i się nie przejmujcie
teraz także jest niszowe.
każdy na mieście ma subaraka, a na forum subaru paru.
w sumie na to samo wyszło, utrzymaliśmy kultowość marki

Witajcie nowi! Piszcie i się nie przejmujcie

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Chyba o to, że przywitał sie dopiero w 25 wypowiedziBergen pisze:adamos1, ale że niby osso chodzi?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

remek pisze: każdy na mieście ma subaraka
a u nas na wsi za moim sie oglądaja, to chyba dlatego że xenony są

rrosiak, Ty masz teczki na wszystkich? 

eMTi, no pewnie 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Ciebie też obserwujęeMTi pisze:rrosiak, Ty masz teczki na wszystkich?

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -