Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Re: Makowe panienki
noo ja tez lubie japka.. dzis musze sie zabrac na 8 GB duplikatow w bazie itunes..
ponoc skrypt za kolejne 15$ zalatwia sprawe.. wrrr...
ponoc skrypt za kolejne 15$ zalatwia sprawe.. wrrr...
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przymierzam się do zakupu Maka Pro. Najchętniej drugiej generacji. Może ktoś się przesiada na szybszy i chce się niedrogo pozbyć poprzedniego?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dziecko me uzbierało sobie trochę pieniędzy i chce je spożytkować na iPoda.
Zacząłem się przyglądać, ale zaraz mnie przydusiły wersje shuffle, nano, classic, touch, kolorowy, monochromatyczny... jakieś generacje, druga, czwarta... I bądź tu człeku mundry. Kurcze, pomóżcie się połapać...
Zacząłem się przyglądać, ale zaraz mnie przydusiły wersje shuffle, nano, classic, touch, kolorowy, monochromatyczny... jakieś generacje, druga, czwarta... I bądź tu człeku mundry. Kurcze, pomóżcie się połapać...
Konto usunięte, a do czego dziecko chce używać tego iPoda?
Ja mam nano .
Ja mam nano .
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Może zabrzmi banalnie, ale pewnie chce muzyki słuchaćvibowit pisze:Konto usunięte, a do czego dziecko chce używać tego iPoda?
Ja mam nano .

A co z tym można jeszcze robić? Oglądanie video ma jakikolwiek sens na tak małym ekranie?
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Mam iPoda video 30GB (nie wiem, która to generacja ale swoje lata już ma) i podczas ostatniej podróży nad morze moja mała (2,5 roku) oglądała na nim bajki. Kupiłem jej tylko takie normalne duże słuchawki z pałąkiem, bo te douszne są dla niej za duże.Konto usunięte pisze: A co z tym można jeszcze robić? Oglądanie video ma jakikolwiek sens na tak małym ekranie?
Ekran jest mały, ale ma niezłą rozdzielczość. Upierdliwe (i czasochłonne) jest jedynie konwertowanie filmów na format zrozumiały dla iPoda.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Konto usunięte, jeżeli tylko do słuchania muzyki, to najlepiej kupić nano.
Jeżeli chciałby też oglądać filmy, korzystać z poczty elektronicznej, internetu i całego mnóstwa dodatkowych programów ciekawych programów (dużo freeware) najlepszy będzie: touch.
Classic ma za mały ekran do filmów. Wydaje mi się też, że dysk twardy w urządzeniu przenośnym to nie jest dobry pomysł.
Jeżeli chciałby też oglądać filmy, korzystać z poczty elektronicznej, internetu i całego mnóstwa dodatkowych programów ciekawych programów (dużo freeware) najlepszy będzie: touch.
Classic ma za mały ekran do filmów. Wydaje mi się też, że dysk twardy w urządzeniu przenośnym to nie jest dobry pomysł.
Konto usunięte pisze: Dziecko me uzbierało sobie trochę pieniędzy i chce je spożytkować na iPoda.
w jakim wieku dziecko?
ma juz telefon? bo dzis kupisz karte micro sd 8 GB do telefonu za 50 pln, a kazdy telefon ma dzis player..
gregski, się nie znasz. Musi być iPod, bo z innymi Creativami, czy Samsungami to już nie ten lans. Wiem, bo sam kupiłem sobie iPoda.
Konto usunięte, tak zupełnie poważnie, to obiema rękami podpisuję się pod tym co napisał So What!. Fakt, że prawie w każdym telefonie jest player, ale iPod nano fajny jest i z dobrymi słuchawkami spokojnie da się tego słuchać. Co ciekawe, mój iPod został wyprany w kieszeni bluzy i dalej działa.

Konto usunięte, tak zupełnie poważnie, to obiema rękami podpisuję się pod tym co napisał So What!. Fakt, że prawie w każdym telefonie jest player, ale iPod nano fajny jest i z dobrymi słuchawkami spokojnie da się tego słuchać. Co ciekawe, mój iPod został wyprany w kieszeni bluzy i dalej działa.

czarne jest piękne...
vibowit pisze: gregski, się nie znasz. Musi być iPod, bo z innymi Creativami, czy Samsungami to już nie ten lans. Wiem, bo sam kupiłem sobie iPoda.
ipod 80GB lezy u mnie w szafce, bo nie streamuje muzy po bluetooth w subaru, co robi blackberry..

subaru sie nie wykazalo w temacie multimediow wiec je poprawilem

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Konto usunięte, http://www.chip.pl/news/sprzet/odtwarza ... ych-ipodow
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Jakiś czas temu the Onion News zrobili sobie jaja z macbooków
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9BnLbv6QYcA
i proszę, mamy maka bez klawiatury
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UNnBlMB3L84
Link: http://www.youtube.com/watch?v=HJEqCZY_ ... re=channel
Na pierwszy rzut oka wygląda jak zabawka do łóżka. Idealnie by się nadawało do wieczornego czytania forum
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9BnLbv6QYcA
i proszę, mamy maka bez klawiatury
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UNnBlMB3L84
Link: http://www.youtube.com/watch?v=HJEqCZY_ ... re=channel
Na pierwszy rzut oka wygląda jak zabawka do łóżka. Idealnie by się nadawało do wieczornego czytania forum

Jako zamiennik netbooka - bardzo fajny.Konto usunięte pisze: Na pierwszy rzut oka wygląda jak zabawka do łóżka. Idealnie by się nadawało do wieczornego czytania forum
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
Jakoś chyba mi wyobraźni nie wystarcza, by wykombinować do czego to urządzenie mogłoby mi się przydać.
Ale jest sexy i chciałbym go mieć.
Ale jest sexy i chciałbym go mieć.

Do niczego. Tu nie chodzi o to, żeby było do czegokolwiek przydatne.Filip Cz pisze:Jakoś chyba mi wyobraźni nie wystarcza, by wykombinować do czego to urządzenie mogłoby mi się przydać.
Nie zapominajcie ze po pierwsz jest to odpowiedz na KINDLE - jest olbrzymie zapotrzebowanie na czytniki gazet, ksiazek.
Jest zapotrzebowanie na urzadzenia do ogladania na ktorych cos widac.
Takze sobie wyobrazcie, ze to ma znosna baterie daje sie wziac do szkoly, mozna na tym pisac.
Wcale nie jestem przekonany ze to nie bedzie dzialac i nie bedzie wygodne.
do noszenia, dla studentow mozna dolaczyc bezprzewodowa klawiature....
nie odrzucajcie tego tak szybko.
Zobaczcie co zrobil KINDLE i ile ludzi z tego korzysta. A to tylko do ksiazek sluzy.
Calkiem mozliwe, ze jakby sie dalo z tego korzystac jak z kompa, tzn chodzic po sieci, sluchac, ogladac, i pisac to wcale nie jestem przekonany czy bym sie nie przerzucil, co jest niemozliwe bo programy firmowe zajmuja mase miejsca, bo jednak potrzebne ich troche jest roznych.
Trza poczekac. Ja patrze z ufnoscia
Jest zapotrzebowanie na urzadzenia do ogladania na ktorych cos widac.
Takze sobie wyobrazcie, ze to ma znosna baterie daje sie wziac do szkoly, mozna na tym pisac.
Wcale nie jestem przekonany ze to nie bedzie dzialac i nie bedzie wygodne.
do noszenia, dla studentow mozna dolaczyc bezprzewodowa klawiature....
nie odrzucajcie tego tak szybko.
Zobaczcie co zrobil KINDLE i ile ludzi z tego korzysta. A to tylko do ksiazek sluzy.
Calkiem mozliwe, ze jakby sie dalo z tego korzystac jak z kompa, tzn chodzic po sieci, sluchac, ogladac, i pisac to wcale nie jestem przekonany czy bym sie nie przerzucil, co jest niemozliwe bo programy firmowe zajmuja mase miejsca, bo jednak potrzebne ich troche jest roznych.
Trza poczekac. Ja patrze z ufnoscia
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Ciekawe jaka cena w seryjnej produkcji 

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Arno, przezajebiste
... teraz tylko czekać kiedy córka poprosi Cię o iPad'a 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Kornik
- 2 gwiazdki
- Auto: Zoom i Rower. Range Rover
Oh to proste Watsonie. Ja mam MacBooka Pro ktory 99% czasu spedza przykuty na stole do 24" monitora. Ale mam laptopa, bo czasem po pracy lubie go jednak odkleic i zabrac gdzies ze soba, zeby sprawdzic poczte, poczytac zalegle rss'y... Do tego jednak nie potrzebuje nawet 50% mozliwosci mojego laptopa, natomiast w pracy przydaloby sie jednak cos szybszego nic MacBook Pro.Filip Cz pisze:Jakoś chyba mi wyobraźni nie wystarcza, by wykombinować do czego to urządzenie mogłoby mi się przydać.
Przy najblizszej zmianie sprzetu (niestety dopiero za rok) bede optowal o Mac Pro do pracy i iPada na kanape do maili. Nie mowiac juz o tym, ze 10h bateria swietnie sie przyda na szalenie "interesujace" podroze przez duza kaluze, lub chocby lokalnie w odwiedziny do szefa - tez co najmniej 6h w plecy.