F1 2009
Re: F1 2009
Makabra. Ja chyba oleję Polszmat i z każdego wyścigu będę ściągał relację BBC. Nie dziwię się, że M. Sokół ich olał.burat pisze: co Kochański z Borowczykiem dzisiaj komentowali wyścig![]()
![]()
no właśnie zdziwiła mnie ta wymiana komentatorów. Ktoś wie z jakich powodów??
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Polsat w ramach cięcia kosztów przestał wysyłać komentatorów na tor i komentują ze studia w Warszawie, a Mikołaj Sokół olał taką amatorkę i się rozstali.
Kochańskiego lubię ale dziś miał wyjątkowo słaby dzień zapatrzył się chyba w komputer i w ogóle nie zwracał uwagi na to co się dzieje na torze i pieprzył jakieś farmazony które nic nie miały wspólnego z rzeczywistością
Swoją drogą nie wiedziałem ,że Sokół ich olał ale tak coś podejrzewałem jak zobaczyłem te komentarze ze studia i studio już też uboższe , skończył się wielki bum "pospólstwa" na Kubicę i Polshit wraca do tego co było swego czasu na TV4
(kto pamięta Skubisa i jego celne komentarze
)

Swoją drogą nie wiedziałem ,że Sokół ich olał ale tak coś podejrzewałem jak zobaczyłem te komentarze ze studia i studio już też uboższe , skończył się wielki bum "pospólstwa" na Kubicę i Polshit wraca do tego co było swego czasu na TV4

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: (kto pamięta Skubisa i jego celne komentarze)

Kochański jest OK, ale w roli eksperta w studio przed i po wyścigu (czyli tak jak do GP Europy). Do komentowania wyścigu na żywo to on się raczej wg mnie nie nadajeburat pisze: Kochańskiego lubię ale dziś miał wyjątkowo słaby dzień

z GP2 parę razy go oglądałem i nawet sobie radził tutaj ewidentnie go przerosło może to trema nie wiem ale tłumaczenie po wyścigu wypowiedzi kierowców jak zazwyczaj w jego wykonaniu nie było powiedzmy sobie mistrzowskie tak teraz w ogóle lepiej się nie wypowiadać , więc może słabszy dzień miał 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam od zawsze gdzieś polsatowską amatorszczyznę! Chyba, że nie mam wyboru. Normalnie oglądam na RTL-u. Kopalnia wiedzy o F-1, analizy Niki Ludy, rewelacja!
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

A znasz kogś w RP, kto by to ogarniał na poziomie kolan Nikiego Laudy?Dyzio_d pisze:Mam od zawsze gdzieś polsatowską amatorszczyznę! Chyba, że nie mam wyboru. Normalnie oglądam na RTL-u. Kopalnia wiedzy o F-1, analizy Niki Ludy, rewelacja!
Dolce far niente 

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
Fakt! Jednak nie zmienia to postaci rzeczy...FUX pisze:A znasz kogś w RP, kto by to ogarniał na poziomie kolan Nikiego Laudy?Dyzio_d pisze:Mam od zawsze gdzieś polsatowską amatorszczyznę! Chyba, że nie mam wyboru. Normalnie oglądam na RTL-u. Kopalnia wiedzy o F-1, analizy Niki Ludy, rewelacja!

na RTL oglądałem F1 gdy nigdzie nie była ona dostępną ale wole Poshit ,niż jak ktoś do mnie szczeka i jeszcze go nie rozumiem 

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
No tys prowda, że lepiej zrozumieć nawet jak znaczna część tu brednie.burat pisze:na RTL oglądałem F1 gdy nigdzie nie była ona dostępną ale wole Poshit ,niż jak ktoś do mnie szczeka i jeszcze go nie rozumiem

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Może się jeszcze rozkręci, co Borowczykowi raczej nie groziWRC fan pisze: Kochański jest OK, ale w roli eksperta w studio przed i po wyścigu (czyli tak jak do GP Europy). Do komentowania wyścigu na żywo to on się raczej wg mnie nie nadaje![]()

So What! pisze: Może się jeszcze rozkręci, co Borowczykowi raczej nie grozi![]()
A to znacie ? http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cyt ... _Borowczyk
Ja leżę i kwiczę

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
WRC fan pisze:So What! pisze: Może się jeszcze rozkręci, co Borowczykowi raczej nie grozi![]()
A to znacie ? http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cyt ... _Borowczyk
Ja leżę i kwiczę
Buuhahaha! Ponieważ nie oglądam polszmaty to nie wiedziałem, że może być tak zabawnie

No wiesz
Taka wiedzą sie nie podzielisz...
Napisz malymi literami, to może nie doczytają...
Taka wiedzą sie nie podzielisz...
Napisz malymi literami, to może nie doczytają...
Dolce far niente 

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
Wątpię! Skoro się wycofali to oznacza, żę nie będą już w tym uczestniczyć, a to oznacza, że nie będą produkować silników, a to z kolei oznacza, że nie będą ich dostarczać do teamu Sauber, a to w dalszm ciągu oznacza, że motory da kto innyFUX pisze:A kto daje motory?
BMW?

Wezmą od Mclarena 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Silniki i skrzynie biegów ma dostarczać FerrariFUX pisze: A kto daje motory?

BMW wycofało się całkowicie co oznacza ,ze również nie będą dostarczać silników , w ogóle chcą zapomnieć o F1