Rajdy 2011
Re: Rajdy 2011
no ale teraz zobaczymy jak Ford może latać 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
A Hirvonen się dowie, jak to jest oddawać miejsce spóźniając się na PKC, żeby #1 w zespole był wyżej 

jarmaj,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
burat, Ogier poszedł do Forda? To potwierdzone info?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru,
Dziś wieczorem zespół Citroena potwierdził informację o zatrudnieniu Mikko Hirvonena na sezon 2012.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Chloru, zamiana raczej oczywista i ponoć oczekiwana choć do puki oficjalnie nie potwierdzą to zawsze jest jakieś ale

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
burat, no wlaśnie się zastanawiam czy będzie "zamiana" czy jakiś inny scenariusz...
- Chloru
- 6 gwiazdek
WitAce, chyba lepiej by mu wychodziło (w) Polo 

Chloru, Slyszalem, ze jak sie nie sciga to probuje swoich sil w boksie...
Tylko czasam siano mu do glowy uderza
Tylko czasam siano mu do glowy uderza

To może Taniec z Gwiazdami?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To ja w takim razie,Chloru pisze:Zostalem zmotywowany i szybko przebrałem https://picasaweb.google.com/1080843612 ... /RACC_2011
z niejakim opóźnieniem

dorzucę garstkę moich fotek z tej katalońskiej rundy WRC.
Wprawdzie zabrałem tylko jeden obiektyw, który nie bardzo pozwalał mi fotografować wszystko to co bym chciał...
i żeby było jeszcze ciekawiej, zabrałem też nową kartę pamięci...
tyle, że ona nie pasowała do tego aparatu, który tam miałem

ale, koniec końców, trochę zdjęć na pamiątkę pstryknąłem:
http://www.fotosik.pl/u/pincode/album/1022728

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
No to kończymy sezon w Polsce... Ciekawe czy tak jak w zeszym roku rajd wygra porządna francuska rajdówka z koncrnu PSA w rękach Tomka Kuchara 

Chloru,Chloru pisze:No to kończymy sezon w Polsce... Ciekawe czy tak jak w zeszym roku rajd wygra porządna francuska rajdówka z koncrnu PSA w rękach Tomka Kuchara
no prawie trafiłeś.

Gdyby nie Kajto, to w ogóle to nie byłaby żadna Barbórka, tylko jakaś la Barbe à la PSA...

Czy na Karową, z klasy Legends, wypuścili kogokolwiek poza Jaroszewiczem, Bielakiem i Chałasem, czy tylko TVP Sport miała totalnie w dupie historyczną?
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Chloru, no ty to masz nawalone pod sufitem .....Chloru pisze: Ciekawe czy tak jak w zeszym roku rajd wygra porządna francuska rajdówka z koncrnu PSA w rękach Tomka Kuchara![]()

Japońska technologia tylko

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

- Chloru
- 6 gwiazdek
Kruszyn, no życzyłem Kucharowi mocno 6 zwycięstwa. Szkoda, że nie wyszło ale tak czy siak Francja górą ... no i już wiemy kto wygra na Euro 2012 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Bo auto było za długieChloru pisze:Kruszyn, no życzyłem Kucharowi mocno 6 zwycięstwa. Szkoda, że nie wyszło

Trochę mdli mnie od tych jego ciągłych pojękiwań i zwalania na sprzęt.
Ale to nic, że Evo IX jest prawie 20cm dłuższe i dziwnym trafem dało się nim nawrócićjarmaj pisze: Bo auto było za długie![]()
![]()
![]()

Tu raczej nie za długie, a za wąsko...spięte poślady zawiniły.